adi32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 http://www.ebay.com/itm/1080P-HD-Security-Network-IP-Camera-Night-Vision-WIFI-Webcam-Baby-Monitor-/182392433620?hash=item2a776fabd4:g:eroAAOSwB09YL0Gg Κατι τετοιο κανει δουλεια για αποστολη εικονας σε κινητο πχ?
hara75gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Κάνει, αλλά ο τύπος λέγεται "robκάτι" και έχει 2 κριτικές lol;-) 2
stelios18120 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δες καμία ip camera sricam,escam,vstarcam κτλπ με αξία 25-30€ και είναι άψογες με μικρόφωνο και καλή ανάλυση και φοβερά app λειτουργίας 1
yiannis_1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ακόμα και με καμιά action cam την κάνεις την δουλειά σου. H eken H9 ας πούμε εχει wifi direct και συνδέεται με κινητό android, ios μέσω free app. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω σε τι υπερτερούν και σε τι όχι η απλές κάμερες απο baby monitor του mother care ή του ΛΗΤΩ που κάνουν 300άρια... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2016 από yiannis_1
stelios18120 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βασικά οι κάμερες που πρότεινα εγώ έχουν και μικρόφωνο ώστε να μιλάς κατευθείαν στο μωρό και να ηρεμεί κάπως ακούγοντας μία φωνή έστω Ενώ οι αction cam κτλπ δεν έχουν μικρόφωνο,βέβαια δουλειά ώστε να βλέπεις το μωρό απλά γ αυτό κάνουν μία χαρά. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2016 από stelios18120
adi32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δες καμία ip camera sricam,escam,vstarcam κτλπ με αξία 25-30€ και είναι άψογες με μικρόφωνο και καλή ανάλυση και φοβερά app λειτουργίας Βρηκα καποιες εδω Εχεις καμια προτιμηση ? http://www.ebay.com/itm/Sricam-Wireless-Wifi-Network-IP-Video-Camera-CCTV-Baby-Home-Security-IR-Night-UK-/371680469278?hash=item5689e1e11e:g:xxkAAOSww9VXhLqu http://www.ebay.com/itm/Baby-Monitor-Home-IP-Security-Night-Vision-Camera-ESCAM-QF001-Wifi-Android-IOS-/291686207903?hash=item43e9da519f:g:m3wAAOSwPc9WwvS3 http://www.ebay.com/itm/VStarcam-720P-HD-Wireless-Baby-Monitor-P2P-Network-IP-Camera-IR-CUT-Android-iOS-/331738885193?hash=item4d3d2dac49:g:Jt0AAOSwRJ9XhKhO
stelios18120 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Την δεύτερη και τρίτη που έβαλες τις έχω σπίτι μου. Άριστες για τα χρήματα τους. 1
karaLRS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 τζάμπα μηχάνημα. για μένα πάρε ένα απλό με μικρόφωνο που ακούς όταν κλάψει το μωρό. δεν χρειάζεται να μπει κάτι που εκπέμπει συνέχεια μέσα στο δωμάτιο του μωρού. Εγώ την έβγαλα 1 χρόνο με ένα κιτ περί τα 30€ από ένα γερμανικό Site που στέλνει Ελλάδα. Αν θες δοκίμασε το dormi αν έχεις ένα δεύτερο κινητό spare ή μια ταμπλέτα.. τώρα αν περιμένουμε ένα μωρό να ηρεμήσει από ένα ηχειο και τους γονείς του τρία δωμάτια πέρα.. πάντως αν τελικά πάρεις camera να ξέρεις ότι εκπέμπουν συνέχεια άρα χρειάζεται ethernet εκεί κοντά 3
adi32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 τζάμπα μηχάνημα. για μένα πάρε ένα απλό με μικρόφωνο που ακούς όταν κλάψει το μωρό. δεν χρειάζεται να μπει κάτι που εκπέμπει συνέχεια μέσα στο δωμάτιο του μωρού. Εγώ την έβγαλα 1 χρόνο με ένα κιτ περί τα 30€ από ένα γερμανικό Site που στέλνει Ελλάδα. Αν θες δοκίμασε το dormi αν έχεις ένα δεύτερο κινητό spare ή μια ταμπλέτα.. τώρα αν περιμένουμε ένα μωρό να ηρεμήσει από ένα ηχειο και τους γονείς του τρία δωμάτια πέρα.. πάντως αν τελικά πάρεις camera να ξέρεις ότι εκπέμπουν συνέχεια άρα χρειάζεται ethernet εκεί κοντά Υπαρχει tablet οποτε θα δοκιμασω το dormi ethernet γιατι ? Δεν ειναι wifi?
karaLRS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Υπαρχει tablet οποτε θα δοκιμασω το dormi ethernet γιατι ? Δεν ειναι wifi? εγώ δεν θα έβαζα εκεί που κοιμάται το νεογέννητο παιδί μου μια κάμερα που εκπέμπει σε wifi όλη την ώρα. προτίμησε κάτι που να εκπέμπει το ελάχιστο. ίσως να ακούγομαι παρανοϊκός παρόλα αυτά ας είμαστε στην ασφαλή μεριά ειδικά με ένα εγκέφαλο που μόλις αναπτύσσετε. το είχα δοκιμάσει και εγώ με την κάμερα αλλά έβλεπε τα ir φωτάκια και ξύπναγε. τελικά κατέληξα για λίγο καιρό στην λύση με τα walkie talkie μετά από λίγο καιρό δεν έβαζα ούτε αυτά γιατί το παιδί με το που κλάψει το ακούς με την μια. αυτά είχα πάρει. https://www.amazon.de/dp/B00A73MDMS/?tag=mibaby-21&ascsubtag=2c08df474a2034ccd6809e5dd8ef2288
adi32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 τζάμπα μηχάνημα. για μένα πάρε ένα απλό με μικρόφωνο που ακούς όταν κλάψει το μωρό. δεν χρειάζεται να μπει κάτι που εκπέμπει συνέχεια μέσα στο δωμάτιο του μωρού. Εγώ την έβγαλα 1 χρόνο με ένα κιτ περί τα 30€ από ένα γερμανικό Site που στέλνει Ελλάδα. Αν θες δοκίμασε το dormi αν έχεις ένα δεύτερο κινητό spare ή μια ταμπλέτα.. τώρα αν περιμένουμε ένα μωρό να ηρεμήσει από ένα ηχειο και τους γονείς του τρία δωμάτια πέρα.. πάντως αν τελικά πάρεις camera να ξέρεις ότι εκπέμπουν συνέχεια άρα χρειάζεται ethernet εκεί κοντά φοβερο το dormi
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Την δεύτερη και τρίτη που έβαλες τις έχω σπίτι μου. Άριστες για τα χρήματα τους. Σχετικά με την εμβέλεια πως τα πάνε; Πολύ γενική ερώτηση, βέβαια, αλλά όταν η κάμερα είναι στο ισόγειο και το κινητό/tablet στον 1ο όροφο, άρα παρεμβάλονται κάποιοι τοίχοι, τι γίνεται;
karaLRS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Σχετικά με την εμβέλεια πως τα πάνε; Πολύ γενική ερώτηση, βέβαια, αλλά όταν η κάμερα είναι στο ισόγειο και το κινητό/tablet στον 1ο όροφο, άρα παρεμβάλονται κάποιοι τοίχοι, τι γίνεται; εσύ δεν συνδέεσαι απευθείας στο wifi της κάμερας. η κάμερα συνδέεται στο wifi του σπιτιού σου και μέσω αυτού κάνεις την σύνδεση σου. οπότε όπου πιάνεις το wifi σου μπορείς να δεις και την κάμερα. επίσης μπορείς και έξω από το σπιτί με 3g να δείς την κάμερα. παρόλα αυτά προσοχή τι βάζουμε ΔΙΠΛΑ σε κεφάλι ενός μωρού που μόλις αναπτύσσει τον οργανισμό του. 20-30€ έχει ένα Powerline που βγάζει ethernet για να συνδέσουμε την κάμερα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δεν θέλω να παρεμβάλλεται το router όμως. Δεν γίνεται να συνδέεται κατευθείαν με την συσκευή android?
karaLRS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δεν θέλω να παρεμβάλλεται το router όμως. Δεν γίνεται να συνδέεται κατευθείαν με την συσκευή android? γιατι δεν το θες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα