Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δικαιο εχεις αλλα και παλι διστυχως δεν μου γεμιζει πολυ το ματι κατι αλλο υπαρχει ?το a3 2016 μου αρεσει παρα πολυ σαν μεγεθος αλλα και παλι τα 1,5 giga ειναι τραγικα!το htc α9 λεει τιποτα?η το sony xa?ρωταω γιατι μου αρεσουν πολυ σαν design

Δημοσ.

Δες το LG X Power

δικαιο εχεις αλλα και παλι διστυχως δεν μου γεμιζει πολυ το ματι κατι αλλο υπαρχει ?το a3 2016 μου αρεσει παρα πολυ σαν μεγεθος αλλα και παλι τα 1,5 giga ειναι τραγικα!το htc α9 λεει τιποτα?η το sony xa?ρωταω γιατι μου αρεσουν πολυ σαν design

Το htc α9(372!)
Δημοσ.

παιδια τελικα πηρα το redmi 3s 3gb ram απο ελληνικο καταστημα με εγγυηση 2 χρονια ελληνικα ,playstore τα παντα ολα!ειναι παρα πολυ ωραιο δεν το περιμενα για τα χρηματα του ειμαι κατα ενθουσιασμενος!θελω να παρω τωρα μια καλη θηκη μπορει να προτεινει καποιος κατι?

Δημοσ.

Εγγυηση εχει αλλα θα παει Κινα.

Καλοριζικο ειναι πολυ καλο.

Στο stoucky.gr απο εκει θα βρεις.

Δημοσ.

αφου λεει εγγυηση infoquest!μακαρι τοτε να μην παθει τιποτα και τρεχω τζαμπα παντως με ενθουσιασε πραγματικα!

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις συμβουλες εδω εχει app μονο και μονο για το mi forum φαντασου οργανωση

Μπορείς ν' ανεβάσεις ένα printscreen από το σχετικά με το κινητό στις ρυθμίσεις, εδώ!?
Δημοσ.

Μπορείς ν' ανεβάσεις ένα printscreen από το σχετικά με το κινητό στις ρυθμίσεις, εδώ!?

Τι αποφασισες να παρεις? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...