Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα !Εχω κανει και παλαιοτερα post για νεο κινητο αλλα ακομα δεν εχω καταληξει καπου!Η αληθεια ειναι οτι η μεγαλη μου λοξα ειναι το i phone 5se αλλα δεν το βλεπω πουθενα σε αγγελιες (φευγει κατευθειαν)και ειμαι διατεθειμενος να ξοδεψω το πολυ γυρω στο 300αρι(μονο για αυτο το κινητο)!Στο ζουμι τωρα,ειδα οτι εφεραν τα ελληνικα καταστηματα 2 xiaomi !Δεν θελω γνωμες για αυτα ξερω οτι ειναι τουμπανα ,γλυκοκοιταζω πολυ το redmi 3s εκει που κολλαω ειναι στο οτι δεν εχει full hd αναλυση οθονης και το θεωρουσα δυστηχως ενα must προσον για το νεο μου smartphone !τι λετε να κανω?να περιμενω να βγει καμια προσφορα του 5se μεσα στα χριστουγεννα γυρω στο 300αρι η να τσιμπησω το 3s και να συμβιβαστω με την οθονη και την μετρια καμερα?Δεν παω στο note 3 pro λογω μεγαλης οθονης!Τελος αν το αγορασω απο τα ελληνικα καταστηματα θα εχει ελληνικο μενου και δεν θα χρειαστει να φλασαρω rom ετσι δεν ειναι? γιατι δεν το κατεχω το αθλημα ευχαριστω πολυ παιδια  για τον χρονο σας!

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα !Εχω κανει και παλαιοτερα post για νεο κινητο αλλα ακομα δεν εχω καταληξει καπου!Η αληθεια ειναι οτι η μεγαλη μου λοξα ειναι το i phone 5se αλλα δεν το βλεπω πουθενα σε αγγελιες (φευγει κατευθειαν)και ειμαι διατεθειμενος να ξοδεψω το πολυ γυρω στο 300αρι(μονο για αυτο το κινητο)!Στο ζουμι τωρα,ειδα οτι εφεραν τα ελληνικα καταστηματα 2 xiaomi !Δεν θελω γνωμες για αυτα ξερω οτι ειναι τουμπανα ,γλυκοκοιταζω πολυ το redmi 3s εκει που κολλαω ειναι στο οτι δεν εχει full hd αναλυση οθονης και το θεωρουσα δυστηχως ενα must προσον για το νεο μου smartphone !τι λετε να κανω?να περιμενω να βγει καμια προσφορα του 5se μεσα στα χριστουγεννα γυρω στο 300αρι η να τσιμπησω το 3s και να συμβιβαστω με την οθονη και την μετρια καμερα?Δεν παω στο note 3 pro λογω μεγαλης οθονης!Τελος αν το αγορασω απο τα ελληνικα καταστηματα θα εχει ελληνικο μενου και δεν θα χρειαστει να φλασαρω rom ετσι δεν ειναι? γιατι δεν το κατεχω το αθλημα ευχαριστω πολυ παιδια για τον χρονο σας!

πλέων στις 4ης ιντσες δεν μπορείς να κανεις και πολλά πράγματα ούτε να ευχαριστηθείς τα social media οποτε πάνε στο Redmi 3s με την ανάλυση της οθόνης δεν θα έχεις κανένα θέμα στο λέω γιατί και εγώ αυτή την στιγμή έχω το Lumia 650 με 720p 5inches το κινητό έχει και τέρας μπαταρία οποτε θα ει αι καλυμενος απο διάφορες μεριες που δεν θα ήσουν με το iphone
Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα !Εχω κανει και παλαιοτερα post για νεο κινητο αλλα ακομα δεν εχω καταληξει καπου!Η αληθεια ειναι οτι η μεγαλη μου λοξα ειναι το i phone 5se αλλα δεν το βλεπω πουθενα σε αγγελιες (φευγει κατευθειαν)και ειμαι διατεθειμενος να ξοδεψω το πολυ γυρω στο 300αρι(μονο για αυτο το κινητο)!Στο ζουμι τωρα,ειδα οτι εφεραν τα ελληνικα καταστηματα 2 xiaomi !Δεν θελω γνωμες για αυτα ξερω οτι ειναι τουμπανα ,γλυκοκοιταζω πολυ το redmi 3s εκει που κολλαω ειναι στο οτι δεν εχει full hd αναλυση οθονης και το θεωρουσα δυστηχως ενα must προσον για το νεο μου smartphone !τι λετε να κανω?να περιμενω να βγει καμια προσφορα του 5se μεσα στα χριστουγεννα γυρω στο 300αρι η να τσιμπησω το 3s και να συμβιβαστω με την οθονη και την μετρια καμερα?Δεν παω στο note 3 pro λογω μεγαλης οθονης!Τελος αν το αγορασω απο τα ελληνικα καταστηματα θα εχει ελληνικο μενου και δεν θα χρειαστει να φλασαρω rom ετσι δεν ειναι? γιατι δεν το κατεχω το αθλημα ευχαριστω πολυ παιδια  για τον χρονο σας!

να περιμενεις να βγει προσφορα για το Iphone. 300€ δυσκολο αλλα 350€ πολυ πιθανο. για 50€ παραπανω ειναι κινηταρα. το πιο γρηγορο 4ιντσο που υπαρχει!!!

Δημοσ.

Στα 300 παιζουν και αλλα που μπορεις να παρεις.

Στα Xiaomi παντως υπαρχουν μαγαζια που εχουν Ελληνικα.

Καλο ομως ειναι να συμπληρωσης και τη φορμα για να σου πουμε και γνωμες.

http://www.insomnia.gr/topic/624518-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-smartphone/

Δημοσ.

Μέχρι τι μέγεθος οθόνης θά προτιμούσες; 5.2 είναι πολύ άς πούμε?

koita an einai voliko sto xeri oriaka na min uparxei thema an kai pisteuw tha me duskolepsei alla re gamoto dustixws pera apo to i phone den exei kati kalo se 4-4,5 inch

Για να γίνει πιο εύκολη η αναζήτηση Smartphone είπα να φτιάξω αυτή την φόρμα για να διευκολυνθούν και τα υπόλοιπα μέλη να προτείνουν πιο εύκολα και γρήγορα χωρίς πολλές ερωτήσεις κάτι καλό.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:200 (δινω 300 μονο για το i phone 5se)

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):λιγο facebook πολυ viber instagram και διαφορα apps,πολυ σερφαρισμα

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:4-5 (καλο θα ειναι το 5inch να ειναι βολικο στο χερι εννοω οσο μικροτερα bezels)

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):fingerprin sensor

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;ναι

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;-

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;ναι

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;ναι αλλα και να μην ειχε δεν ειναι θεμα

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;στα 200 ευρω κοιταμε μονο android εννοειται

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;μια μερα μου φτανει

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Ελλαδα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;Δεν θα ελεγα οχι και σε μεταχειρισμενο

Στα 300 παιζουν και αλλα που μπορεις να παρεις.

Στα Xiaomi παντως υπαρχουν μαγαζια που εχουν Ελληνικα.

Καλο ομως ειναι να συμπληρωσης και τη φορμα για να σου πουμε και γνωμες.

http://www.insomnia.gr/topic/624518-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-smartphone/

η καμερα λεει τιποτα?του 3s εννοω!ειχα moto g3 θελω κατι καλυτερο σε καμερα!γιυατο σκεφτομουν και το i phone 5se

Δημοσ.

LG Nexus 5X

το ειδα και απο κοντα μου φαινετε λιγακι μεγαλο ειχα το nexus 5 δεν λεω κορυφαια συσκευη αλλα το φορτιζα 2 φορες τη μερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...