Προς το περιεχόμενο

audi tt

Theodore73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρωτης γενιας s3 (αυτο που ειχα) ηταν 210 αλογα,το facelift ηταν στα 225.Το δευτερης γενιας ηταν στα 265 και το σημερινο ειναι στα 300αλογα .S3 με 180 αλογα δεν υπηρξε ποτε,μονο το Α3

@Γιαννη ποιο tt εχει το παιδι σου;;ΜΕ τα 150/180/225 αλογα;;

Εχουν και τα δυο παιδια .Κορη και γιος με 180 αλογα . Του γιου ειναι και quatro

Ποιος ασχολειται με το s3....δεν υπαρχει συγκριση με το tt..το tt ειναι εξοτικο...οταν κυκλοφορει ολοι το χαζευουν ...το s3 ειναι τις σειρας και για παιδακια...!!!

Συμφωνω απολυτα .

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ποιος ασχολειται με το s3....δεν υπαρχει συγκριση με το tt..το tt ειναι εξοτικο...οταν κυκλοφορει ολοι το χαζευουν ...το s3 ειναι τις σειρας και για παιδακια...!!!

Το καθένα έχει το κοινό του. Ένας "ανήσυχος" οικογενειάρχης δύσκολα θα βολευτεί με ένα ΤΤ, ακόμα και αν είναι 2+2. Το S3 από την άλλη, παραμένει ένα μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο, αν και με περισσότερες οδηγικές χάρες από τον τυπικό εκπρόσωπο της κατηγορίας.

• Like 1
Δημοσ.

Το καθένα έχει το κοινό του. Ένας "ανήσυχος" οικογενειάρχης δύσκολα θα βολευτεί με ένα ΤΤ, ακόμα και αν είναι 2+2. Το S3 από την άλλη, παραμένει ένα μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο, αν και με περισσότερες οδηγικές χάρες από τον τυπικό εκπρόσωπο της κατηγορίας.

Αντε να δουμε και Ferrari οικογενειακο !!!Το ΤΤ επειδη εχω μπει μεσα ειναι 2+0,5+,05

• Like 2
Δημοσ.

Το προηγουμενο μου αυτοκινητο ηταν z4 2500cc..προτιμω τα ξεχωριστα αυτοκινητα...

Δε διαφωνώ, κι εγώ ξεχωριστά θα 'θελα. Από την άλλη όμως αν οδηγείς κάποιο όχημα αξιώσεων, δε ξενερώνεις να έχεις ένα καθημερινό - "για δουλειές" που δε πάει βήμα;

Δηλαδή αν έκανα τις βόλτες μου με ένα TT RS, σιγά μην είχα ένα απλό Golf "για κάθε μέρα". Κάνα Golf R μπορεί.

:P

Αντε να δουμε και Ferrari οικογενειακο !!!Το ΤΤ επειδη εχω μπει μεσα ειναι 2+0,5+,05

Ferrari όχι ακόμα, αλλά περιμένουμε από Lamborghini την Urus (SUV).  :eek: Επίσης σε σεντάν υπάρχει και η Panamera. 

Γενικά, άμα δουν ότι κάτι μπορεί να πουλήσει, θα το βγάλουν, δε πάει να το θεωρούμε και "βιασμό" της αυτοκίνησης εμείς.

:P

Δημοσ.

Το προηγουμενο μου αυτοκινητο ηταν z4 2500cc..προτιμω τα ξεχωριστα αυτοκινητα...

Πολλοί τα προτιμούν, αλλά κάποια στιγμή μπαίνει και το πρακτικό στο θέμα για τους περισσότερους.

Δημοσ.

Θες να παρεις tt 2.0 η tts?

Γιατι καποιοι εδω τα μπερδεψαν μεταξυ τους!

Δεν μιλησα ποτε για tts...audi tt 2000cc TFSI

καποιοι μπερδεψαν το tts που ναι και αυτο 2λιτρο με περισσοτερα αλογα στησιμο κτλ με το tt rs που ναι 2.5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...