Προς το περιεχόμενο

audi tt

Theodore73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα ενος audi tt coupe μοντελο 2007-08....θα θελα τις γνωμες η τις προσωπικες εμπειριες σας...ευχαριστω και καλες γιορτες..!!!

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δε χρειάζεσαι τη γνώμη κανενός.Το αμάξι είναι super σε όλα του.Να προχωρήσεις σε εξονυχιστικό έλεγχο πριν την αγορά του.Και να το χαρείς πάνω απ'όλα βέβαια.

Δημοσ.

Δευτερη γενια ΤΤ αν δεν κανω λαθος .Εχει η κορη μου κι ο γιος μου απο ενα του 1999 και 2001 εισαγωγης  ...145.000 με υγραεριο τα τελευταια 3 χρονια χωρις προβλημα.

Μα την καταναλωση θα εχεις προβληματακι με βενζινη .

Δημοσ.

Μα την καταναλωση θα εχεις προβληματακι με βενζινη .

Από την άποψη ότι τα συγκεκριμένα μοτέρ καίνε παραπάνω απ' το αναμενόμενο για τη δύναμή τους, ή από την άποψη ότι είναι ΤΤ, οπότε το αμάξι φωνάζει "πάτα το, πάτα το, πάτα το!";

:P 

• Like 1
Δημοσ.

Από την άποψη ότι τα συγκεκριμένα μοτέρ καίνε παραπάνω απ' το αναμενόμενο για τη δύναμή τους, ή από την άποψη ότι είναι ΤΤ, οπότε το αμάξι φωνάζει "πάτα το, πάτα το, πάτα το!";

:P

Χμμμ...Και για τους δυο λογους !!! Παντως αν και οδηγω ενα σαφως πιο αργο αυτοκινητο Honda CRV εστω και μεγαλυτερου κυβισμου δεν λεω οτι το ΤΤ δεν ειναι πιο γρηγορο αλλα περιμνα κατι παραπανω στην ταχυτητα και δεν μιλαω για τελικη αλλα για ενδιαμεσες επιταυνδεις . Παταει παντως πολυ καλα στον δρομο .

Δημοσ.

Αυτό το έχω παρατηρήσει μη σου πω και σε όλα τα αυτοκίνητα. Κυρίως μέχρι τα 60-80 χιλιόμετρα, ακόμα κι ένα μικρό αυτοκίνητο (75-100 ίπποι) στέκεται επάξια δίπλα σε "θηρία". Ακόμα και το γρηγορότερο που έχω οδηγήσει (που θα το 'λεγες και super-car, αν και επισήμως είναι sports-car) "πάσχει" από αυτό το πρόβλημα...

Βέβαια σε καμιά ρεπρίζ από 120+ κλαις...

Πιστεύω και ανάμεσα στα TT - CRV θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη διαφορά στο 100 -> 180 από ότι στο 0 -> 80.

Δημοσ.

Αυτό το έχω παρατηρήσει μη σου πω και σε όλα τα αυτοκίνητα. Κυρίως μέχρι τα 60-80 χιλιόμετρα, ακόμα κι ένα μικρό αυτοκίνητο (75-100 ίπποι) στέκεται επάξια δίπλα σε "θηρία". Ακόμα και το γρηγορότερο που έχω οδηγήσει (που θα το 'λεγες και super-car, αν και επισήμως είναι sports-car) "πάσχει" από αυτό το πρόβλημα...

Βέβαια σε καμιά ρεπρίζ από 120+ κλαις...

Πιστεύω και ανάμεσα στα TT - CRV θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη διαφορά στο 100 -> 180 από ότι στο 0 -> 80.

Λογικο ειναι αλλα απο τα 0-100 περιμενα μεγαλυτερη διαφορα .Ξαναλεω οτι υπαρχει δαφορα αλλα οχι τοση οση σε σχεση με τα δυο αυτοκινητα .Οσο περιμενα εγω τουλαχιστον .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...