DYEL Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Θα θελα και γω να μπω αλλα η αληθεια ειναι φοβαμαι μη βρω κανα μπελα. Καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχουν chats με ζωντανο βιντεο και στελνεις tips και μετα οταν μαζεψει ενα χ ποσο ο αλλος παει και κανει κατι παρανομο η τρελο κτλ. Ενα παραδειγμα ενας ειχε σκοτωσει εναν αστεγο ε σιγα αυτα γινονται και στο 4chan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 με Tor μπαίνω και γώ.. έχει και portable λειτουργικό Tails OS όμως που το μπουτάρεις από φλασάκι.. το deep web είναι το 99.8% του ίντερνετ.. είναι λογικό να βρίσκεις πολύ περισσότερα πράγματα απο την μηχανή αναζήτησης της google... και είναι λογικό να βρίσκεις και τρελά πράγματα γιατί κανείς δέν ελέγχει τίποτα.. και ο καθένας ποστάρει ότι θέλει ελεύθερα.. Η δίωξη είναι σίγουρο ότι σε βρίσκει αμέσως.. αλλά για να σε κατηγορήσει πρέπει να κατεβάσεις πραγματάκια στον υπολογιστή σου.. να ποστάρεις κάτι ώστε να καταγραφεί η ΙP σου.. κτλ Το να μπείς τυχαία σε μιά "παράνομη" σελίδα ή να την κοιτάξεις απο περιέργεια δέν νομίζω ότι αρκεί για να σε κατηγορήσουν.. πρέπει να ξέρεις τί κάνεις και να επιμένεις ότι θές να το κάνεις για να σε τσιμπήσουν... και έχω παρατηρήσει ότι οι σελίδες-παγίδες σου ζητάνε κάτι ώστε να αποδεικνύεται ότι ξέρεις τί κάνεις ή για να σου βάλουν malware στον υπολογιστή σου.. εντάξει δέν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.. εδώ βγήκε ο αρχηγός της CIA και παραδέχτηκε δημόσια ότι το facebook χρησιμοποιείται από το FBI για να κατασκοπεύει τους χρήστες του.. μέχρι και εταιρίες χρησιμοποιούν το facebook για κατασκοπεία.. το deep web μας πείραξε.. Το ξέρω από προηγούμενη εμπειρία ότι θα είσαι εδώ αρκετό καιρό ακόμα, αλλά τουλάχιστον κόψε λίγο την κατανάλωση. Αυτά που γράφεις είναι όπως και στο φόρουμ του προγραμματισμού: σε ένα πολύ μικρό βαθμό σωστά (πχ ότι υπάρχει το Tails) και στην πλειοψηφία τους παραληρήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 https://www.reddit.com/r/AskReddit/comments/3b0kwl/whats_your_deep_web_story/?sort=top Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DevFromHell Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Σκηνικά σά τη ταινία Untraceable (2008) δέν παίζουν στο deep web... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Πού είναι ο νίκοτς; Θα σε καθοδηγήσει κατάλληλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Το ξέρω από προηγούμενη εμπειρία ότι θα είσαι εδώ αρκετό καιρό ακόμα, αλλά τουλάχιστον κόψε λίγο την κατανάλωση..Εχουν καει εγκεφαλικα κυτταρα, μηπως τα βρισκει στο dw και εχουν malware μεσα; Σε λιγο θα ζητησει συγνωμη παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 https://ahmia.fi/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louilouiCK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει τρόπος να βρούνε που πας αν το θέλουν. δεν υπάρχει γιαυτό φτιάχτηκε δεν ξέρει κανένας ποιος εισαι ούτε ο server που σε εξυπυρετεί Τέλος δεν ειναι το 99% του internet αυτά ειναι ουρμπανιές ενα ανώνυμο πρωτόκολλο ειναι και έχουν μερικοί κάποια site και φόρουμ αυτό. Όσο για την δίωξη το facebook σου να τους δώσεις και δεν μπορούν να σε βρουν θα σε βρουν μέσα από onion να έλεγες (όχι εσύ zio αλλά βαριέμαι να κάνω quote) καμιά CIA να πω τουλάχιστον πως θα μπορούσε να υπάρχει μια μικρή υποψία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 δεν υπάρχει γιαυτό φτιάχτηκε δεν ξέρει κανένας ποιος εισαι ούτε ο server που σε εξυπυρετεί Τέλος δεν ειναι το 99% του internet αυτά ειναι ουρμπανιές ενα ανώνυμο πρωτόκολλο ειναι και έχουν μερικοί κάποια site και φόρουμ αυτό. Όσο για την δίωξη το facebook σου να τους δώσεις και δεν μπορούν να σε βρουν θα σε βρουν μέσα από onion να έλεγες (όχι εσύ zio αλλά βαριέμαι να κάνω quote) καμιά CIA να πω τουλάχιστον πως θα μπορούσε να υπάρχει μια μικρή υποψία. Κάπου έχω διαβάσει ότι ο tor δεν είναι ανώνυμος και ασφαλής 100%, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες τώρα. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά εγώ θα θεωρούσα σίγουρο ότι μπορούν να με βρουν. Για την δίωξη επίσης έχω την εντύπωση ότι κάνει καλή δουλειά. Τέλος πάντων, δεν με ενδιαφέρει ούτε από περιέργεια να μπω, λες και εξαντλήσαμε το άλλο ίντερνετ και δεν μας φτάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louilouiCK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Κάπου έχω διαβάσει ότι ο tor δεν είναι ανώνυμος και ασφαλής 100%, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες τώρα. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά εγώ θα θεωρούσα σίγουρο ότι μπορούν να με βρουν. Για την δίωξη επίσης έχω την εντύπωση ότι κάνει καλή δουλειά. Τέλος πάντων, δεν με ενδιαφέρει ούτε από περιέργεια να μπω, λες και εξαντλήσαμε το άλλο ίντερνετ και δεν μας φτάνει... Meh αν και το είπα για πλάκα για το fb ακόμη και γιαυτό κάνει αίτηση στο FB ως κρατική αρχή για να πάρει δεδομένα η για να μπλοκάρει κάτι Όσο για το tor δεν ειναι 100% ασφαλές με την έννοια που ανέφερα. Ο ISP σου μπορεί να δει πότε φεύγεις απο το HTTP και κατα συνέπεια να υποθέσει ότι μπήκες σε κάποιο onion site (χωρίς να ξέρει σε ποιο) ... αλλά μέχρι εκεί, απο εκεί και πέρα δεν μπορεί να κάνει κατι. Ο λόγος δημιουργίας του ήταν αυτός ακριβώς η απόλυτη ανωνυμία αλλιώς θα ήταν λίγο άκυρο να υπάρχει... γιαυτό και αυτοί που πουλάνε ναρκωτικά online χρησιμοποιούν onion σελίδες. Όπως η γυναίκα σου αν σε δεί να γυρνάς αργά στο σπίτι δεν ξέρει που ήσουν τι έκανες... αλλά αν έχεις δώσει λόγους θα υποπτεύεται γκομενάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Στην σειρα mr robot ειχε δειξει πως μπορει κάποιος να σε εντοπισει ακομα και απο το τορ! Ο Ελιοτ ειχε εντοπισει εναν pedobear αν θυμαμαι καλα και τον εδωσε στην αστυνομια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louilouiCK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Στην σειρα mr robot ειχε δειξει πως μπορει κάποιος να σε εντοπισει ακομα και απο το τορ! Ο Ελιοτ ειχε εντοπισει εναν pedobear αν θυμαμαι καλα και τον εδωσε στην αστυνομια.. καλά στα έργα ενας 15χρονος πατώντας πλήκτρα στο pc του εφοπλίζει πυρηνικές κεφαλές... δεν σημαίνει κάτι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Πάντα από virtual machine να μπαίνεις , υπάρχουν πολλές μαλακίες που μπορείς να κολλησεις.Τωρα σχετικα με αvωνυμια ψαχνεις κατι που μπορουσε να σε βαλει σε μπελαδες; Ανωνυμια 100% δεν υπαρχει πουθενα .. παντα υπάρχει τρόπος να σε εντοπίσουν εστω και αν παρει μεγαλο χρονικο διαστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει τρόπος να βρούνε που πας αν το θέλουν. Οχι δεν υπαρχει. Το τορ ειναι κατι σα την κρυπτογράφηση, ολοι ξερουν πως δουλευει, αλλα κανεις δεν μπορει να την σπασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Οχι δεν υπαρχει. Το τορ ειναι κατι σα την κρυπτογράφηση, ολοι ξερουν πως δουλευει, αλλα κανεις δεν μπορει να την σπασει. Φυσικα και υπαρχει , οτι "κλειδωνει" "ξεκλειδωνει" . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις