Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2)το ηχείο για τα δικά μου γούστα ειναι ελαφρώς σιγανό στις ειδοποιήσεις,λύνεται αν απλά φοράς hands-free

Για δοκίμασε αυτό, δε χρειάζεται ρουτ και μ' έχει βολέψει πολύ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shumoapp.disableincreasingring

• Like 1
Δημοσ.

Για δοκίμασε αυτό, δε χρειάζεται ρουτ και μ' έχει βολέψει πολύ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shumoapp.disableincreasingring

ενδιαφέρον,το αυξανόμενο χτύπημα που κάνει μ αρέσει γιατι δεν τρομάζω όταν το έχω δίπλα μου σε ήσυχο περιβάλλον.

Δεν φαντάζομαι να σκάσουμε κανένα ηχειο και να ψάχνομαι ε;

στην μουσική κλπ πάει αρκετά δυνατότερα!

• Like 1
Δημοσ.

ενδιαφέρον,το αυξανόμενο χτύπημα που κάνει μ αρέσει γιατι δεν τρομάζω όταν το έχω δίπλα μου σε ήσυχο περιβάλλον.

Δεν φαντάζομαι να σκάσουμε κανένα ηχειο και να ψάχνομαι ε;

στην μουσική κλπ πάει αρκετά δυνατότερα!

Στη μουσική, άν δεν κάνω λάθος,δεν επεμβαίνει, στις ειδοποιήσεις μόνο. Απλά μην το παρακάνεις με την αύξηση της έντασης μη γίνει καμιά ζημιά
  • Like 1
Δημοσ.

μεγάλο bump ύστερα απο τόσες μέρες.

Δούλευα το κινητό με 4G cosmote για περίπου 5 μέρες και το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε.

24/12 και ενω ειμαι έξω για ψώνια περνάω απο κατάστημα βόντα και μπαίνω για αντικατάσταση σιμ.

Τελικό συμπέρασμα,η σιμ την βοντα που ειχα ειχε πρόβλημα.Με τη νεα σιμ το τηλέφωνο λετουργει φυσιολογικά χωρις να μπλοκάρει το παραμικρό.

Το θέμα με το ghost touching είτε απλά έτυχε να εμφανιστεί στην αρχή είτε το καλώδιό μου ειχε θέμα μιας και με αλλο καλωδιο δεν έχει πρόβλημα.

Δεν ξέρω τι παίζει με τα καλώδια της Lenovo αλλά μου είχε δημιουργήσει θέμα το καλώδιο και σε λενόβο τάμπλετ και σε άλλους που ρώτησα. Οπότε πλέον ότι θα έχω από Lenovo..... σούτο το καλώδιο που έρχεται πακέτο και αγορά νεόυ καλωδίου για να είμαι ήσυχος.

Το θέμα με το φόκους υπάρχει και στο moto g3 που έχω πλέον σαν 2η συσκευή αλλά έχω πεθάνει στις φωτογραφίες. Είναι λογικό να μην κάνει ακαριαία φόκους ειδικά αν δεν βρει contrast με την μια. Επίσης στο moto g3 η κάμερα lagarει αρκετές φορές και αργεί να τρανήξει φωτογραφία αν την έχω πολύ ωρα ανοιχτή.

Δημοσ.

Προσωπικα εγω εχω την φτηνοτερη εκδοση το Motorola Moto E3 139Ευρω στην Κυπρο το βρηκα και το πηρα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος για την χρηση που του κανω φβ , messenger , viber , snapchat. Μια χαρα τηλεφωνακι ειναι κατα την δικια μ γνωμη και θυμιζει παρα πολυ τις Nexus συσκευες αλλα σε φτηνες με καθαρο στοκ android ολα λειτουργουν καλυτερα ετσι.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει με τα καλώδια της Lenovo αλλά μου είχε δημιουργήσει θέμα το καλώδιο και σε λενόβο τάμπλετ και σε άλλους που ρώτησα. Οπότε πλέον ότι θα έχω από Lenovo..... σούτο το καλώδιο που έρχεται πακέτο και αγορά νεόυ καλωδίου για να είμαι ήσυχος.

ο φορτιστής που περιέχει η συσκευασία ειναι ενα τυπικός moto 5V-550mA και το καλώδιο δεν ειναι αφαιρούμενο.

το ειχα βάλει να φορτίσει με τον φορτιστή του GS6 μαζί με καλώδιο reversible blitzwolf. Επειδή ειχα δει τα μεγαλύτερα G να επηρεάζονται απο fast-charging φορτιστές απλά τον εκανα αλλαγή με της μάνας μου που ειναι ο απλός της samsung (5V-2A)και ολα άψογα οσες φορές τον έχω χρησιμοποιήσει.

Μάλιστα και με τους 2 samsung μου βγάζει και χρόνο για πλήρη φόρτιση.

Δημοσ.

και εκει που έλεγα ολα οκ,το θέμα με την vodafone και το 4G συνεχίζει ακόμα και με τη νεα κάρτα δυστυχώς.

Θα δοκιμάσω αλλαγή στις θέσεις των sim μήπως και ειναι προβληματική η συγκεκριμένη θύρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...