Xristaras12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Χαιρετώ, στο ψητό με τη μια. Παρατηρώ ορισμένα πράγματα στην συσκευή που δεν ξέρω αν ειναι φυσιολογικά η όχι 1) Αρχικά,το ηχείο του για τα προσωπικά μου δεδομένα ειναι αρκετά σιγάνο,προέρχομαι απο lumia όπου και το ηχειο και το ακουστικό του ηταν αρκετά δυνατότερα(αλλα οχι τοσο ποιοτικά)2) έχω εναν φορτιστή του Galaxy S6(τον πουλαγε το eshop)με καλώδιο blitzwolf. Το τηλέφωνο απ οτι καταβαίνω μπαίνει σε fast charge αλλα εχει ενα μικρό θέμα την αφή(ghost touching ? )3) Μερικές φορες κατα την κλήση κυρίως στη σιμ που εχω για δεδομενα και πιανει 4G,οταν κλείσω την κλήση,η σιμ χάνει πλήρως το σημα και επανέρχεται.Σε δευτερη φάση μιλούσα στη δευτερη σιμ(με ειχαν καλέσει) και μετά απο ενα διάστημα μου κόβει την κλήση και ειχαν κλείσει και οι 2 σιμ.μου είπε ο συνομιλητής οτι με άκουγε με πάρα πολλές διακοπέςκαι έπειτα με έχασε(ενώ είχα τέρμα σήμα).4)η εγγραφή βίντεο στις εφαρμογές viber,whatsapp ειναι τραγική,μιλάμε τραβάει με 5-10 καρέ,αλλα όχι πάντα. Εχω παρατηρήσει αν κάνω εναλλαγή τις κάμερες 7/10 φορές θα γράψει μετα κανονικά καρέ.Αντίθετα σε instagram γράφει αψογα. Σε όλα αυτά κάτι μου λεει οτι το κινητό ειναι μισοτελειωμένο,μιας και τα μεγαλυτερα G πνίγονται απο προβληματα(μεγάλα η μικρά) Δυστυχώς αλλη εμπειρια με δικαρτο android δεν εχω,το σιγουρο είναι οτι το lumia 435 δεν έκανε τέτοια θέματα με τις sim. Το τηλ ειναι με τα πάντα ενημερωμένα,και όταν το άνοιξα εκανε και ενημέρωση για κάτι security updates (οκτώβρης 2016) 1
κουξκουκ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλορίζικο φιλε μου για τσέκαρε μήπως υπάρχουν ρυθμίσεις για τις σιμ πάντως αυτό δεν ειναι φυσιολογικό ,και φίλοι μου που έχουν δυκαρτα δεν έχουν τέτοια προβλήματα ίσως έπεσες στο μοντέλο πάντως ξεκίνα να χαίρεσαι τα app
panos- Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω προσωπικά ούτε ένα πρόβλημα, ενώ διάβασα αρκετά ότι δεν σε ακούνε στις κλήσεις, επανεκκινήσεις (είχε αναφερθεί και στο Ε2 αλλά διορθώθηκε με update). Λογικά θα λυθούν με update, αλλά εγώ προσωπικά κ από γνωστούς μου δεν έχουνε πρόβλημα.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω προσωπικά ούτε ένα πρόβλημα, ενώ διάβασα αρκετά ότι δεν σε ακούνε στις κλήσεις, επανεκκινήσεις (είχε αναφερθεί και στο Ε2 αλλά διορθώθηκε με update). Λογικά θα λυθούν με update, αλλά εγώ προσωπικά κ από γνωστούς μου δεν έχουνε πρόβλημα. και γω αυτό φαντάζομαι,επίσης φαντάζομαι οτι στο 7.0 θα τα έχουν διορθώσει μιας και πολλοί χρήστες του μεγαλου G4/g4 plus περιμενουν 7 για να διορθωθουν και άλλα θέματα. Προσωπικά αυτό με τις εφαρμογές δεν με απασχολεί,τραβάω απο την κάμερα και το στέλνω μετά σιγά τα ωα,αλλα αυτο με τις σιμ το θεωρω εν μέρει σημαντικό. όπως έγραψα αυτο με τις σιμ δεν γίνεται πάντα, 2-3 φορές το έχω δει απο την δευτέρα που το έχω. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα θέματα,το τηλ για 130€ ειναι άψογο,φαντάζομαι η λενοβο παλι καταφερε να ρημάξει αλλο ενα σημαντικό ονομα(moto G). Καλορίζικο φιλε μου για τσέκαρε μήπως υπάρχουν ρυθμίσεις για τις σιμ πάντως αυτό δεν ειναι φυσιολογικό ,και φίλοι μου που έχουν δυκαρτα δεν έχουν τέτοια προβλήματα ίσως έπεσες στο μοντέλο πάντως ξεκίνα να χαίρεσαι τα app οι ρυθμίσεις για τις sim ειναι οκ,δεν έχει και πολλές επιλογές άλλωστε. Αυτο με το σήμα γίνεται ελάχιστες φορές αλλα το έχω παρατηρήσει να γίνεται στην εναλλαγή του G/E σε 4G απο H σε 4G δεν γίνεται. οταν βγάζω κλήση με τη σιμ που ειναι 4G,γινεται H. Αν το H διατηρηθεί καθ ολη τη διάρκεια θα γυρίσει αυτόματα σε 4G.Αν πέσει σε G το πιθανότερο ειναι να παει Η και μετά 4G η να κλείσει τελειως και να παει 4G. πιστευω κάτι πρέπει να παίζει με την διαχείριση του σήματος είτε η voda μαμιέται σε αυτο το κομμάτι. updates επαιξα λιγο με τιs sim. λοιπόν απο βοντα 4G αν μιλήσω στο τηλ(κληση στο 1252) πέφτει σε Η.Επειτα αν δειξει μετά 3G μηδενίζει το σημα και μετά γινεται 4G ξανά.Αν πέσει σε G δεν κλείνει. δοκίμασα να κλεισω την κοσμοτε,δεν αλλαξε κατι. Βαζω την κοσμοτε σε 4G και κάνω κλήση(στο 1314),πέφτει σε 3G και γυρνάει αμεσως σε 4G μετά,ούτε να κλείσει ούτε τίποτα άλλο. Με παραξενευει το γεγονος οτι με κοτε δεν εχω δει ποτε Η/Η+ σε καμια συσκευή(πχ στο lumia 435,με τις ιδιεσ sim) ενω με βοντα δεν βλεπω ποτε 3G σε καμια συσκευη. ειτε Η θα εχει ειτε Ε/G. Τουλάχιστον κατάφερα να αναπαράγω το πρόβλημα.Το θέμα ειναι οτι τουλάχιστον το σημα επανέρχεται οποτε δεν φαντάζομαι να ειναι κάτι της συσκευής,απλά θα μάθω να ζω με αυτό
κουξκουκ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως δεν έχεις τις καινούργιες σιμ και έχεις πρόβλημα ,την είχες αλλάξει η την είχες κόψει σε κάποιο κατάστημα ;οι και καινούργιες νομίζω ειναι 4g+
Xristaras12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως δεν έχεις τις καινούργιες σιμ και έχεις πρόβλημα ,την είχες αλλάξει η την είχες κόψει σε κάποιο κατάστημα ;οι και καινούργιες νομίζω ειναι 4g+ τις σιμ τις αλλαξα και τις 2 οταν αγορασα(10/15)το lumia 435 και ειναι καινούριες,ούτε κόψιμο ουτε τίποτα. η κοτέ γράφει 4G πίσω,η βοντα οχι αλλα πιάνει κανονικα 4G και τις ταχύτητές του κλπ κλπ. Θα δοκιμάσω αυτες τις μέρες την σιμ μου και σε αλλο τηλ να δούμε γιατί αν θυμάσαι απ το θέμα του WP πάλι είχα κάτι περίεργα με τις sim. μηπως και ειναι προβληματική η σιμ της βοντα και παω για αλλαγή πάλι.
κουξκουκ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 τις σιμ τις αλλαξα και τις 2 οταν αγορασα(10/15)το lumia 435 και ειναι καινούριες,ούτε κόψιμο ουτε τίποτα. η κοτέ γράφει 4G πίσω,η βοντα οχι αλλα πιάνει κανονικα 4G και τις ταχύτητές του κλπ κλπ. Θα δοκιμάσω αυτες τις μέρες την σιμ μου και σε αλλο τηλ να δούμε γιατί αν θυμάσαι απ το θέμα του WP πάλι είχα κάτι περίεργα με τις sim. μηπως και ειναι προβληματική η σιμ της βοντα και παω για αλλαγή πάλι. μπορεί όντως να συμβαίνει αυτό που λες
ziaba Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 για το σήμα που λες μην το χεις στο αυτόματο επέλεξε χειροκίνητα την εταιρία
leo066 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 όταν κάνεις κλήση λογικό είναι να γυρνάει σε 2g ή 3g, έχεις δοκιμάσει να κάνεις κλήση με επιλεγμένο μόνο 3g όχι 4g? στο κάνει μόνο σε συγκεκριμένη περιοχή πχ σπίτι ή γενικά ? και γω αυτό φαντάζομαι,επίσης φαντάζομαι οτι στο 7.0 θα τα έχουν διορθώσει μιας και πολλοί χρήστες του μεγαλου G4/g4 plus περιμενουν 7 για να διορθωθουν και άλλα θέματα. Προσωπικά αυτό με τις εφαρμογές δεν με απασχολεί,τραβάω απο την κάμερα και το στέλνω μετά σιγά τα ωα,αλλα αυτο με τις σιμ το θεωρω εν μέρει σημαντικό. όπως έγραψα αυτο με τις σιμ δεν γίνεται πάντα, 2-3 φορές το έχω δει απο την δευτέρα που το έχω. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα θέματα,το τηλ για 130€ ειναι άψογο,φαντάζομαι η λενοβο παλι καταφερε να ρημάξει αλλο ενα σημαντικό ονομα(moto G). οι ρυθμίσεις για τις sim ειναι οκ,δεν έχει και πολλές επιλογές άλλωστε. Αυτο με το σήμα γίνεται ελάχιστες φορές αλλα το έχω παρατηρήσει να γίνεται στην εναλλαγή του G/E σε 4G απο H σε 4G δεν γίνεται. οταν βγάζω κλήση με τη σιμ που ειναι 4G,γινεται H. Αν το H διατηρηθεί καθ ολη τη διάρκεια θα γυρίσει αυτόματα σε 4G.Αν πέσει σε G το πιθανότερο ειναι να παει Η και μετά 4G η να κλείσει τελειως και να παει 4G. πιστευω κάτι πρέπει να παίζει με την διαχείριση του σήματος είτε η voda μαμιέται σε αυτο το κομμάτι. updates επαιξα λιγο με τιs sim. λοιπόν απο βοντα 4G αν μιλήσω στο τηλ(κληση στο 1252) πέφτει σε Η.Επειτα αν δειξει μετά 3G μηδενίζει το σημα και μετά γινεται 4G ξανά.Αν πέσει σε G δεν κλείνει. δοκίμασα να κλεισω την κοσμοτε,δεν αλλαξε κατι. Βαζω την κοσμοτε σε 4G και κάνω κλήση(στο 1314),πέφτει σε 3G και γυρνάει αμεσως σε 4G μετά,ούτε να κλείσει ούτε τίποτα άλλο. Με παραξενευει το γεγονος οτι με κοτε δεν εχω δει ποτε Η/Η+ σε καμια συσκευή(πχ στο lumia 435,με τις ιδιεσ sim) ενω με βοντα δεν βλεπω ποτε 3G σε καμια συσκευη. ειτε Η θα εχει ειτε Ε/G. Τουλάχιστον κατάφερα να αναπαράγω το πρόβλημα.Το θέμα ειναι οτι τουλάχιστον το σημα επανέρχεται οποτε δεν φαντάζομαι να ειναι κάτι της συσκευής,απλά θα μάθω να ζω με αυτό
vchristod84 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Οι εταιρίες κινητής στην Ελλάδα δεν έχουν ενεργοποιήσει τις κλήσεις μέσω 4g,γι' αυτό και γυρνάει μόνο του όταν καλείς. Επίσης αυτό συμβαίνει και στο 3g όταν δεν έχεις καλή λήψη, να γυρνάει σε 2g
Xristaras12 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 όταν κάνεις κλήση λογικό είναι να γυρνάει σε 2g ή 3g, έχεις δοκιμάσει να κάνεις κλήση με επιλεγμένο μόνο 3g όχι 4g? στο κάνει μόνο σε συγκεκριμένη περιοχή πχ σπίτι ή γενικά ? Οι εταιρίες κινητής στην Ελλάδα δεν έχουν ενεργοποιήσει τις κλήσεις μέσω 4g,γι' αυτό και γυρνάει μόνο του όταν καλείς. Επίσης αυτό συμβαίνει και στο 3g όταν δεν έχεις καλή λήψη, να γυρνάει σε 2g Απαντώ και στους 2 με το παρακάτω για να μην τα γράφω 2 φορές. Το γνωρίζω περι 4G οτι δεν υπάρχουν κλήσεις ακόμα απο τους παρόχους αρχικά. Επίσης,οταν καλώ απο βοντα το 4G γίνεται H ειτε G αναλόγως τι υπάρχει. ΟΜΩΣ,αν μείνει στο Η για αρκετή ώρα κατα τη διάρκεια της κλήσης,οταν τερματίσω την κλήση,το H γίνεται 3G,η σιμ κλείνει και ανοίγει με 4G. ελάχιστες φορές έχει γινει η μετάβαση αυτόματα απο Η σε 4G χωρις να κλείσει. ΠΡΟΣΟΧΗ,το ίδιο ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ οταν υπάρχουν ανοιχτά δεδομένα η αλλάζω απο 4G σε Η κλπ. Αν γυρίσω σε Η,και γυρίσει σε G τότε δεν κλείνει η σιμ για να ξαναγυρίσει σε Η. ΤΟ ιδιο εχω δοκιμάσει και με την κοσμοτέ που έχω ΟΜΩΣ σε αυτη η αλλαγες στο σημα γινονται κανονικά χωρίς να κλείνει η σιμ.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 μεγάλο bump ύστερα απο τόσες μέρες. Δούλευα το κινητό με 4G cosmote για περίπου 5 μέρες και το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε. 24/12 και ενω ειμαι έξω για ψώνια περνάω απο κατάστημα βόντα και μπαίνω για αντικατάσταση σιμ. Τελικό συμπέρασμα,η σιμ την βοντα που ειχα ειχε πρόβλημα.Με τη νεα σιμ το τηλέφωνο λετουργει φυσιολογικά χωρις να μπλοκάρει το παραμικρό. Το θέμα με το ghost touching είτε απλά έτυχε να εμφανιστεί στην αρχή είτε το καλώδιό μου ειχε θέμα μιας και με αλλο καλωδιο δεν έχει πρόβλημα. 1
Xristaras12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 τλκ είναι όντως άψογο χωρίς άλλα θα σου γράψω τι συνεχίζει να με ενοχλεί στην συσκευή τα οποια ειναι ¨"προβλήματα" με πλάγια λύση 1)η εγγραφή βίντεο σε viber συνεχίζει να ειναι προβληματική και πάει με 10 καρέ. λύνεται αν απλά τραβάω απο την εφαρμογή της κάμερας και το στείλω 2)το ηχείο για τα δικά μου γούστα ειναι ελαφρώς σιγανό στις ειδοποιήσεις,λύνεται αν απλά φοράς hands-free 3)η κάμερα μερικες φορες κανει κακό focus,λύνεται αν απλά πατήσεις που θες να εστιάσει και τραβάς μετά. Η μπαταρια και με τις 2 σιμ ενεργές χωρις ιντερνετ κλλπ κλπ βγάζει ΑΝΕΤΑ 2,5 μέρες με φωτεινοτητα αυτόματο και ρύθμιση στο 1/4 της γραμμής φωτεινότητας.
ziaba Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 κανε επανεγκατάστασή το viber ίσως γίνει τπτ, ο ήχος για να δυναμώσει θέλει ρουτ , camera app ποια έκδοσή έχεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.motorola.cameraone&hl=en δεςμήπως κάνει update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα