Manos5686 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Εδώ και ένα τρίμηνο μου εμφανίζεται ένα θέμα με το pc μου. Το θέμα που έχω είναι.Ανοίγω τον υπολογιστή κανονικά bootaroun όλα και δεν ανοίγει η οθόνη μου(lg LG 22MP57VQ συνδεδεμένη με HDMI).Κάνω κάμποσες επανεκκινήσεις και τίποτα,κλείνω το pc απο το κουμπί της τροφοδοσίας συνδέω την οθόνη με VGA και ξαναπατάω να ανοίξει το pc.Το pc ανοίγει αλλά μου βγάζει μια ειδοποίηση οτι απέτυχε η εκκίνηση τον windows και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι επαναφορά των windows σε προηγούμενη ημερομηνία.Όταν το κάνω αυτό το pc ανοίγει κανονικά αλλά κάποιες εφαρμογές όπως το League Of Legends δεν ανοίγουν καθόλου και πρέπει να τις ξανακατεβάσω(σήμερα επίσης δεν μου άνοιγε ούτε το chrome) άλλες εφαρμογές ανοίγουν κανονικά. Μέσα σε αυτό το τρίμηνο μου το έχει κάνει 3 φορές.Τις 2 απο τις 3 φορές είχα ανοίξει αρχείο απο mtorrent και την επόμενη μέρα μου έκανε αυτό το θέμα.Υπέθεσα ότι το έκανε λόγο κάποιου ιου αλλά σήμερα μου το έκανε χωρίς λόγο. Χαρακτηριστικά fx 6350 8gb ram r7 360 M/B m5a97 Asus. Software Windows 7 64bit profession Γνήσια
Sheogorath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Κανα scan έκανες? Τι τροφοδοτικό έχεις?
Manos5686 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Τροφοδοτικό έχω ένα τις πλάκας και έχω σκοπό να το αλλάξω όταν αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών(οσονούπω) Έκανα ένα scan με malware bytes αλλά δεν βρήκε τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό?Μήπως είναι θέμα software ή μπα?
Sheogorath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 To τροφοδοτικό είναι πολύ πιθανόν να φταίει. Το αλλάζεις αφού πρέπει έτσι και αλλιώς και βλέπεις. 1
Lifehacker Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Απ'την στιγμή που φτιάχνει με την επαναφορά είναι software, όταν φτιάχνει από την επαναφορά η hdmi δουλεύει; πρόσεξε από την ημερομηνία της επαναφοράς και μετά τι κάνεις εγκατάσταση και σου δημιουργεί τα προβλήματα 1
Manos5686 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Όταν φτιάχνει με επαναφορά δουλεύουν όλα κανονικά.Και ναι με hdmi δουλεύω μετά την οθόνη. Το μόνο που εγκαταστώ μετά απο την αρχή είναι το lol που μετά την επαναφορά δεν λειτουργεί
Sheogorath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Απ'την στιγμή που φτιάχνει με την επαναφορά είναι software, όταν φτιάχνει από την επαναφορά η hdmi δουλεύει; πρόσεξε από την ημερομηνία της επαναφοράς και μετά τι κάνεις εγκατάσταση και σου δημιουργεί τα προβλήματα Σίγουρα, αλλά ένα τροφοδοτικό είναι κρίμα και επικίνδυνο, να μην πάρει καλό.
Manos5686 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Σκέφτομαι προς το παρών εαν δε βρω μια προφανής λύση να του ρίξω ένα φορμάτ.Αλλά θέλω πρώτα να δω εάν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω ώστε να το αποφύγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα