Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα fujitsu lifebook a556 με i5-6200u και 8gb ddr4.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω τα windows 7 στο συγκεκριμένο laptop με usb άλλα μου βγάζει αυτό το μήνυμα 

http://1.bp.blogspot.com/-DPA5DI8keVI/Ve-YGC5Q2_I/AAAAAAAAAoY/dw2f0O0iUbg/s1600/DSC_0057.JPG

Αν και χρησιμοποιουσα την usb 2.0 θύρα που έχει πάλι μου βγάζει θεμα

Υπαρχει καποιος τροπος να βαλω drivers μεσα στο iso και να περασω τα 7αρια?

Δημοσ.

πρώτα κατεβάζεις το κατάλληλο αρχείο driver από  την intel,,,,

μετά με κάποιο πρόγραμμα που δημιουργεί-επεξεργάζεται αρχεία iso πχ power iso προσθέτεις μεσα στο αρχείο iso τον driver 

Δημοσ.

κατέβασε τον chipset driver που δινει η εταιρια του λαπτοπ για τα 7αρια.

κάντον κάπου αποσυμπίεση(να μην ειναι exe δηλαδη)

πάρε τα αρχεια .inf(η καλύτερα όλο τον φάκελο)και βάλτα σε αλλο στικάκι,έχε το πάνω και ξεκίνα το φορμάτ

οταν σου πει οτι δεν βλέπει δισκο κλπ,πάτα του να ψάξεις για να του δειξεις που ειναι τα αρχεια απ το στικάκι.

99% δεν θα έχεις πρόβλημα μετά,ίσως απλά να χρειαστεί να επιλέξεις κάποιο συγκεκριμένο αρχείο(έχουν περάσει χρόνια απο τότε που εκανα κάτι αντίστοιχο σε λαπτοπ με apu και 7αρια και δεν θυμάμαι πλήρως)

• Like 1
Δημοσ.

Πολλές φορές το πρόβλημα αυτό προκύπτει όταν το iso που χρησιμοποιείς είναι παλιό. Να υποθέσω ότι τα windows είναι από τον θείο?

Δημοσ.

Βρες και κατεβασε την ιδια εκδοση απο το site της Microsoft, καπως γινοταν και χρησιμοποιησε εκεινο με το δικο σου κλειδι.

Δημοσ.

Πολλές φορές το πρόβλημα αυτό προκύπτει όταν το iso που χρησιμοποιείς είναι παλιό. Να υποθέσω ότι τα windows είναι από τον θείο?

Τότε βγήκαν τα win 7. Είναι παλιά λοιπόν. Είναι χωρίς SP1?

Edit: με πρόλαβε ο φίλος . Προσπάθησε με το λινκ που έδωσε.

Δημοσ.

Ατυχία δεν μου περνάει το κλειδί , λέει ότι μάλλον ήταν σε προεγκατεστημένο μηχάνημα , αλλα εγώ το είχα αγοράσει ξεχωριστά...

Δημοσ.

Κάπως γινότανε παλια, αν βρω θα σου πω εδώ

Από κάποιο σάιτ έβαζες καποιον κώδικα και σου έβγαζε όλα τα ISO.

Δεν θες τα 10αρια;

Δημοσ.

Ατυχία δεν μου περνάει το κλειδί , λέει ότι μάλλον ήταν σε προεγκατεστημένο μηχάνημα , αλλα εγώ το είχα αγοράσει ξεχωριστά...

Τι αγόρασες? Windows με cd+κλειδί ή σκέτο κλειδί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...