george_nbaer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα, Εχω ενα κινητό με σύνδεση wind στο οποιο ανα τακτα χρονικα διαστηματα με στελνουν ανεκδοτα σε μορφη mms απο το [email protected] και με χρεωνουν 0.31€/MMS. Μηπως γνωρίζεται πως θα μπορουσα να απενεργοποίησω ταυτη την υπηρεσία; Ευχαριστω εκ των προτέρων
PaRaNo1d Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 καλεις 1260 με 25 σεντς χρεωση οσο διαρκεσει ολη η κληση. του λες να σου κανουν φραγη στα 5ψιφια που σου στελνουν μνματα και σε χρεωνουν. Αυτο.
saruman123 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Και γιατι δεν βαζει ενα Spam Blocker? Εμενε με εχει σωσει αρκετες φορες. Ακομα και σε πενταψηφιους αριθμους.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Και γιατι δεν βαζει ενα Spam Blocker? Εμενε με εχει σωσει αρκετες φορες. Ακομα και σε πενταψηφιους αριθμους. Τα spam blocker λαμβάνεις κανονικά την κλήση η το μυνημα απλ δεν σου εμφανίζει κάτι, οπότε πρακτική χρεώνεσαι πάλι, η καλύτερη λύση είναι φραγή στα 5ψηφια
saruman123 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Τα spam blocker λαμβάνεις κανονικά την κλήση η το μυνημα απλ δεν σου εμφανίζει κάτι, οπότε πρακτική χρεώνεσαι πάλι, η καλύτερη λύση είναι φραγή στα 5ψηφιαΔεν ξερω εγω αυτο που εχω επειδη το εχω τσεκαρι δεν εχω χρεωθη τιποτα.
george_nbaer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 spam blocker σε μη smartphone?
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Σε Android ξερω μονο. Για τα αλλα δεν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα