Kazama88 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μπα ψηφιακος class D ειναι. Κατεβαινουν μεχρι και 2 οhm αυτοι. You know better. Έτσι από περιέργεια μήπως ξέρουμε τι τσιπ φοράει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Για τα ηχεια βλεπω εχει το κλασσικο TDA7294. Εν αντιθεση με τα πιο απλα μοντελα της logitech που εχω ανοιξει και εχουν ψηφιακα της πλακας. Συνιστωμενη αντισταση εξοδου 4-8ohm. Κατεβαινει και αλλο ομως χωρις θεμα. Αυτο το chip ειναι DMOS και εχει πρακτικη εφαρμογη σε AB υλοποιησεις.. Not bad..... Αυτο το CHIP μπορει να παραδωσει 50 αντε με το ζορι 60watt rms. Αλλα για να γινει αυτο θελει καλο τροφοδοτικο να δινει 40V και 80VA μεταχηματιστη ανα καναλι!!! Τωρα που χωρανε εκει μεσα ολοι αυτοι??? Ακομα και ανα δυο καναλια θελει 150VA τουλαχιστον για 50W βαρια βαρια.... Κατι τετοιο δηλαδη.....Χ2 συν εναν 80VA Τα συμπεράσματα δικα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Τελικά είμαι στο τσακ να παρατήσω στην άκρη τα καινούρια ηχεία magnat 2.0 που πήρα, και θα ψάξω να βρω καμιά αγγελία για ένα μονό ηχείο Z5500 να πάω πίσω όπως ήμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε Τελικά είμαι στο τσακ να παρατήσω στην άκρη τα καινούρια ηχεία magnat 2.0 που πήρα, και θα ψάξω να βρω καμιά αγγελία για ένα μονό ηχείο Z5500 να πάω πίσω όπως ήμουν. Όταν λες «καινούργια ηχεία» εννοείς αυτά που αγόρασες πριν 3 χρόνια ;;;;; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από dpolal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Ναι μωρέ συ.. απλά είχαν καεί τα tweeter και από τότε τα έχω παρατημένα έτσι, και επειδή δεν τα έχω απολαύσει ακόμα τα έχω σαν να τα πήρα χθες.. Σκέφτομαι πάντως πως και να τα πάω να τα επισκευάσουν με άλλα tweeter (απορώ πως θα φαίνεται η μούρη τους μετά) ΣΙΓΟΥΡΑ πάλι θα καούν με το που τα συνδέσω, όπως και έγινε γιατί αποκλείεται να ήρθαν 2 ηχεία με DOA μόνο τα tweeter.. άρα, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Κάνα τέτοιο είναι ώριμη λύση https://www.ebay.com/itm/Logitech-THX-Z-5500-Satellite-Surround-Sound-Speaker-Set-Center-Left-Right/173938082507?hash=item287f8482cb:g:sU8AAOSw5PRdCa-3#rwid Απέτυχα, έτσι θα τελειώνω όμως. Και ήμουν και άκρως ικανοποιημένος με τα Z5500 πόσο μάλλον με το "dts interactive" ενεργοποιημένο, που τώρα δεν ενεργοποιείται καν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτά έχουν οι πατέντες μεταξύ ασύμβατων πραγμάτων. Είναι κατασκευασμένα οριακά τα logitech να δουλεύουν μόνο όπως πωλούνται. Είναι λογικό να έφαγαν ζόρι με την πατέντα και να έκαψαν tweeter από άλλο ηχείο ή και να κάηκαν τα ίδια γενικώς. Δεν τη γλυτώνεις αν δεν πας στον ίσιο δρόμο δηλαδή... 😁 Η γνωμη μου είναι μια και έχεις ένα ζευγάρι ηχεία, σιγά σιγά να συμπληρώσεις και τα υπόλοιπα. Ακόμα και τα Magnat που είναι της πλάκας ηχεία hi-fi, παίζουν απείρως καλύτερα από τα logitech ακριβώς επειδή είναι ηχεία hi-fi και όχι.... πορδές. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Εγώ λέω να τα παρατήσω, να βάλω τα Magnat στην άκρη, και να αγοράσω 2 ακόμα Z-5500 για να έχω τουλάχιστον ένα DTS digital σήμα που είχα και τα έσπαγε, και τώρα το έχασα και αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Τα μεγάφωνα καίγονται από μικρούς ενισχυτές να ξέρεις, όχι από μεγάλους. Ζορίστηκε ο ενισχυτούλης των Logitech, έστειλε ένα spike και αντίο tweeter που συνήθως αυτά την πληρώνουν. Φτιάξε ένα πολυκαναλικό σύστημα της προκοπής με κανονικά ηχεία και μην ασχολείσαι με π@π@ριές τύπου Logitech. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmyl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Τα ηχεια καιγονται οσο και αν ακουγεται παραλογο και απο μικρους ενισχυτες που δεν μπορουν να οδηγησουν "δυσκολα" φορτια και εχει σαν αποτελεσμα παραμορφωμενο σημα εξοδου που μπορει να οδηγησει σε καταστροφη μεγαφώνων. Επισης τα μεγαφωνα ηχειων μπορουν να καταστραφουν οταν οδηγηθουν με σημα με μεγαλυετρο πλατος αρα και ισχυος απο αυτο που οριζει ο κατασκευαστης των ηχειων. το καλυτερο που εχεις να κανεις και θα εκανα και εγω στη θεση σου ειναι να ολοκληρωσω το setup μου με το πλεον σωστο δρομο που ακουει στο ενισχυτης - ηχεια - sub. Το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει οπως και η αξιοπιστια. Μην ξεχνας και οτι οι πορδες που παριστανουν DTS εμπειρια κλπ κλπ ειναι και καποιας ηλικιας και τετοια φαινομενα απο βλαβες πιθανον να ειναι συχνοτερα στο αμεσο μελλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Πω ρε παιδιά επιχειρηματολογείτε πολύ διαφορετικά με αυτό που είχα αποφασήσει. 40€ 1 satellite logitech και επαναφέρομαι σε full z-5500. Δεν έχω χρήματα να διαθέσω ΚΑΙ σε αυτό μιας και μου κλέψαν το αμαξάκι μου και έχω και εφορίες. Εφόσον είχα όντως κάποια άλλη εμπειρία, δε ξέρω αν ήταν το dts αλλά αυτό έγραφε και τώρα δε το γράφει το Panel, και αυτό με ικανοποιούσε ηχητικά αφάνταστα γιατί να μην το έχω με 40€ συν 5€ τα μεταφορικά από E-bay.. και βλέπω.. Το μόνο που θα μου λείψει είναι το δέος που προκαλούν αυτά τα μεγάλα ξύλινα κουτιά που έχω μοστράρει δίπλα στα οθώνας. Τα άλλα όντως δείχναν εντελώς cheap συγκρητικά. Υ.Γ.: Για να καταλάβαιτε πως δεν έχουν όλοι τις ίδιες απαιτείσεις. Εγώ θέλω πάντα να ακούω τις φωνές από όλα τα satellite στο surround. Αυτό το αλλάζω μέσω του εκάστοτε software και μεταφέρω το κεντρικό κανάλι. Κεντρικό δεν έχω, και δεν επιθυμώ, εκτός και αν θελήσω και άλλα watt.. γιατί θα παίζει ό,τι παίζουν τα front. Ο κάθε ένας το κουλό που θέλει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmyl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Παρε το μονο Satelite , πουλα τα magnat και εισαι μια χαρα. Περι ορεξεως .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δυστυχώς επειδή δεν έχεις κατανοήσει τι ακριβώς κάνει το σύστημα που έχεις και πως πρέπει να αναπαράγεται ο πολυκαναλικός ήχος, τι δουλειά κάνει το κάθε ηχείο και πως είναι το σωστό rendering της ηχητικής πληροφορίας, κάνε ότι σου λέει ο από πάνω και μην ασχοληθείς παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς κουκουρούκου ακούς, δεν έχει σημασία από τι θ' ακούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα