Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω χάσει το 1x Satellite των Logitech Z5500 και έτσι δεδομένου πως δε βρήσκω σε καμία αγγελία το 1 αυτό ηχείο είπα να πάω για μεγαλύτερη αλλαγή.

Θα κρατήσω το 1X REAR ακόμα στην άκρη για καβάτζα just in case και θα πάρω 2.0. Μετά από κουβέντα που έκανα με τον graphist83 καταλήξαμε στα YAMAHA NS AW294 με τιμή ζεύγους τα 170€. Πιστεύω πως θα ήταν ότι έπρεπε..

Αρχικά τα YAMAHA NS392 είμαστε σίγουροι πως δεν είναι καλύτερα και φθηνότερα; Διότι δείχνουν να βγάζουν περισσότερα Watt. Τώρα τον συνδιασμό Sensitivity με db / w δεν κατάφερα ποτέ να αντιληφθώ, άρα εσείς ξέρετε τι είναι πραγματικά καλύτερο. Όπως και τα Pioneer S-31B-LR.

Το ζήτημα είναι πως και το Center των Z5500 μου δε λειτουργεί και όταν λειτουργούσε ψυχοραγούσε σε κάθε βουβή φωνή σε ταινία, το είχα ανέκαθεν τόσο χαμηλά για να μην τρίζει που δεν ακουγόταν. Έτσι σκεφτόμουν μήπως συνδύαζα πακέτο αγορά και των 3ων.

Ένα combo με ένα 2.0, κάποιο pick από τα παραπάνω, και επιπλέον κάτι σαν το Magnat. Καλή τελική τιμή βγάζω, και πιστεύω ο ενισχυτής των Z5000 τα κρατάει όλα γάντι.

Τι λέτε; Που να καταλήξω;

Info: και στο γκέυμινγκ, και στο cine, αλλά κυρίως και στη μουσική είμαι των 95-110db.. μου αρέσει η ηλεκτρονική με ιδιαίτερα low, άρα με απασχολεί ιδιαίτερα και η ποιότητα αλλά και το wattage.

Δημοσ.

Ρε μαν, με μόνο 80€ αισθάνομαι σαν να μην φτάνουν ούτε τα z5500.. σε αντίθεση με το καιρό που μιλούσα με τον graphist, τώρα έχω φτάσει να έχω αρκετό περίσσεμα.

Έχω λεφτά, πάνω από 200€ δεν έδινα για κανένα λόγο. Γενικώς τα Z5500 ήταν και θα είναι τα ηχεία μου για τον χώρο το δικό μου, δε ζητάω κάτι παραπάνω.. μην έχω και λιγότερα όμως.

Kάργα τα έκανα κέφι πάντως.. 100w γράφουν έκαστο, δε νομίζω να είχα θέμα.. ο συνδιασμός sensitivity με dbA και Ω είναι ΟΚ; δε ξέρω από αυτά.. αλλά είναι πολύ φθηνό ρε φίλε για να είναι αληθινό..

Είναι minimum τα Sats των Z5500;

Δημοσ.

Δορυφοροι ειναι,αντικατασταση ειναι ,αφου εχεις το sub.Μπορεις να εχεις η να αισθανεσαι οτι θα εχεις και λιγοτερα , ξερω γω.Τι να σου πω , δεν ξερω τι ενισχυτη εχουν τα logitech αλλα αξιζει να ριξεις το διακοσαρι ? Ο ενας δορυφορος λειπει,το κεντρικο βγηκε off , πιθανοτατα επειδη τα τσιτωνεις .

Αυτοι οι συνδυασμοι , ολα σε ενα ,με τσουρες αναβαθμισης ,ειναι μυστηριοι,

Δηλαδη εγω με το 120 που θα περισσευε μπορει να επαιρνα τα δυο magmat και εναν  akai δικαναλο, καποια μοντελα που βρισκεις πολυ φθηνα σφραγισμενα  και θα ακουγα μουσικη απο κει (χωρις sub).Αλλα αυτα για σενα μπορει να ειναι πατατα επιλογη , αφου ακους ηλεκτρονικη μουσικη και θες το μπασο των logitech

Δημοσ.

Φιλε μου τα ηχεια δεν "βγαζουν" watt. Δεχονται Watt. Και τα Watt που δεχονται δεν εχουν καμια καμια σχεση με το ποσο δυνατα η ποσο ποιοτικα παιζουν.
Αντιθετα απο τη στιγμη που η ισχυς του ενισχυτη ειναι δεδομενη (ο ενισχυτης των Logitech) το μονο που σε ενδιαφερει ειναι η ευαισθησια και ισως και η ωμικη αντισταση (αν εχει περιορισμο ο ενισχυτης των Logitech).
Αν απο τους 5 δορυφορους παιζουν οι 4 παρε απλα ενα κεντρικο (σου προτεινω το Magnat https://www.skroutz.gr/s/3919375/Magnat-Monitor-Supreme-Center-252.html που ειναι και αρκετα ευαισθητο και πολυ καλο για τα χρηματα που ζηταει) και ασε τα υπολοιπα οπως ειναι.
Αν εχω καταλαβει λαθος και δεν παιζουν οι 4 δορυφοροι σωστα αλλα οι 3 τοτε εχεις τις εξης επιλογες:
1) χρησημοποιεις τους 3 δορυφορους στα τρια εμπρος καναλια και αγοραζεις ενα ζευγαρι για πισω (οποιους να ναι και σηκωνει η τσεπη σου, αλλα αν θα επρεπε να προτεινω κατι θα προτεινα παλι magnat)
2) Κρατας μονο τους 2 δορυφορους για πισω και βαζεις 3 ηχεια εμπρος (παλι θα προτεινω magnat). Το κεντρικο που σου ειπα πιο πανω και ενα ζευγαρι ειτε τα 102 που ποσταρες πιο πανω με το 5.25" woofer ειτε το λιγο μεγαλυτερο με το 6.5" woofer https://www.skroutz.gr/s/4007972/Magnat-Monitor-Supreme-202.html

• Like 1
Δημοσ.

Θα κρατήσω μπροστά τα 2 Logitech Satellites, και θα βάλω πίσω ότι αγοράσω.

Magnat Center 252 -> 70€

Magnat 2.0 202 -> 147€

217€ σύνολο.

Σίγουρα θα είναι συμβατά με τα υπόλοιπα έτσι;

Επίσης, τα έχετε ακούσει φαντάζομαι και είστε τόσο φαν τους. Να αναφέρω ξανά, πρώτη φορά την ακούω αυτή τη κατασκευάστρια, reviews εύκολα δε βρίσκω, αλλά αυτά που βρίσκω έχουν όντως καλές κριτικές. Επίσης δείχνουν πολύ ΟΚ, με ιδιαίτερα μεγαλύτερο θάλαμο από αυτά που έχω..

• Like 1
Δημοσ.

Θα κρατήσω μπροστά τα 2 Logitech Satellites, και θα βάλω πίσω ότι αγοράσω.

Tα satellites της Logitech θα τα βαλεις πισω οχι εμπρος.

Τα τρια εμπρος ηχεια ειναι σημαντικο να ειναι ιδια.

Δημοσ.

Έγινε.

Άρα από πρόταση μάρκας όλοι magnat, και από το κομμάτι του synergy απλά κόβω και συνδέω όλα τα διπλά καλωδιάκια ήχου και θα είναι όλα άψογα.

Έφυγα για αγορά, τέλος μήνα ή όποτε νιώσω να πάω να τ' αγοράσω θα σας αφήσω ριβιού.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα παρήγγειλα, μόλις.

Είδα από τη πίσω πλευρά, πιάνω τα δυο καλώδια στα Z5500 με δαγκανίτσα.

Τα Magnat έχουν βύσματα, μήπως έπρεπε να αγοράσω και κάποιο ανταπτοράκι;

post-350635-0-60780600-1483370339_thumb.png

Δημοσ.

Τα παρήγγειλα, μόλις.

Είδα από τη πίσω πλευρά, πιάνω τα δυο καλώδια στα Z5500 με δαγκανίτσα.

Τα Magnat έχουν βύσματα, μήπως έπρεπε να αγοράσω και κάποιο ανταπτοράκι;

τα βυσματα του Μagnat δεχονται και γυμνο καλωδιο το οποιο περνας απο την τρυπα που εχει πανω στο σπειρωμα και σφιγγεις με την βιδα. Μπορεις ομως να βαλεις και μπανανες για να ειναι πιο ευκολο το βαλε-βγαλε 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο ΓΑΜΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕ 100%

Τα magnat δείχνουν το άλλο άκρο φυσικά με τα sats των z5500.. είναι πολύ μεγαλύτερα απ' όσο περίμενα..

1447010_MonitorS_100_OF_BLACK.jpg

Supreme 202 έχουν έρθει για την ώρα, και θα κάνω 2η παραγγελία για το Center που επίσης λέω να τολμήσω ν' αγοράσω.

Με βοηθήσατε απίστευτα, όντως με τα ohm που έχουν 2 νούμερα απόσταση δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. Ο ήχος τους ακούγεται κρυστάλλινος και φαίνεται αναμφίβολα πως έχει και άλλο να δώσει με άλλη ενίσχυση.

Φοβόμουν πως δεν θα τα άντεχε, αλλά πάει όσο πρέπει να πηγαίνει + παραπάνω, χωρίς τη παραμικρή παραμόρφωση.

Το μόνο αρνητικό για την ώρα, είναι πως έχει ένα μικρό φυσιγματάκι, κατευθείαν μόλις τους δίνω ρεύμα (on).

Μπορούμε να το εξαλείψουμε κάπως;  :unsure:

Υ.Γ: Special thanks στον κουμπάρο : SpirosZ68

ΚΑΙ στον graphist83 που βοηθούσε από πίσω με τα PM να επαληθεύει ;)

• Like 2
Δημοσ.

Έχε υπόψην σου ότι αν τα ηχεία που πήρες είναι λιγότερα Ohm από τα προηγούμενα και παίζεις σε μεγάλες εντάσεις παίζει να πάρεις των ενισχυτή στα χέρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...