Kapone Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα στο Forum! Εχθες το βραδυ εκανα μια μεταφορα αρχειων στο σκληρο μου <time capsule> συγκεκριμενα κατι σειρες και με το που τελειωσε μου εμφανισε σε οτι πηγα να ανοιξω κωδικο -36 Μπηκα μεσα στον σκληρο απο το δικτυο και δεν βρηκα κατι 'εσβησα και το αρχειακι το οποιο ειχα γραψει παλι τιποτα Με λιγα λογια δεν μπορω να τον δουλεψω σαν extrenal! Με το που θα παρω το αρχειο στον υπολογιστη μεσα ειναι οκ δεν εχω καποιο θεμα! Ευχαριστω πολυ εκ το προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Εκτός απροόπτου έχει πρόβλημα ο σκληρός του Time Capsule. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapone Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Ναι δεν βλεπω κατι αλλο να κανω! Κανω μια ανακτηση τα αρχεια και θα τον διαμορφωσω απο την αρχη μηπως και στρωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μου βγάζει και μένα Error -36, τώρα τελευταία, όταν προσπαθώ να ανοίξω βίντεο, από τον σκληρό του Time capsule. Όταν όμως το κάνω drug and drop στον player, παίζει κανονικά. Σε usb σκληρό κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapone Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δυστηχως εκανα format τον δισκο και δεν αλλαξε κατασταση! Μαλλων θα τον παω για service! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα