41ex Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) καλημέρα δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή ενότητα, έχω ένα πικαπ, ένα διπλο cd player recorder (sony rcd w100) κι ένα ενισχυτή (pioneer Α-307R). Θέλω να μπορώ να γράφω από το πικαπ κατευθείαν στο cd αλλά να μπορώ να ακούω κι όλας τόσο cd όσο και δίσκους. Το είχα στήσει παλιά αλλά τώρα λόγω μετακόμισης το ξέστησα και δε θυμάμαι να το ξαναφτιάξω. α. το πικαπ έχει μία μόνο έξοδο (προφανώς αναλογική) β. το cdr έχει ένα ζευγάρι analog in, analog out γ. ο ενισχυτής έχει phono, tuner, cd, line (είσοδοι), έχει επίσης ένα διπλο TAPE rec + play κι ένα ακόμα TAPE 2 MONITOR rec + play. Πως πρέπει να κάνω τις συνδέσεις για να γράφω και να ακούω παράλληλα? --upd Για να γίνω πιο συγκεκριμένος: 1. Συνδέω το πικαπ στο cdr in, και το cdr out στη θύρα cd του ενισχυτή -> ακούω cd, γράφω cd δεν ακούω πικαπ. 2. συνδέω το πικαπ στη θύρα phono του ενισχυτή και το cdr out στη θύρα cd του ενισχυτή -> ακούω πικαπ, ακούω cd, δεν γράφω πικαπ κάποιος (ενισχυτής ή cdr) θα πρέπει να μπορεί να διαχειριστεί δυο σήματα πως γίνεται αυτό; -- Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2016 από 41ex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα