Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιγραφή (σχεδόν) από το μοντέλο που ακολουθούν οι τράπεζες στην Αγγλία. Σε πάρα πολλά καταστήματα της Barclay's έχουν αντικαταστήσει το 80% ή ακόμα και το 100% των ταμείων με κάτι τεράστια "ΑΤΜ" στα οποία μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα, απο το να καταθέσεις 1000 κέρματα και να στα υπολογίσει, επιταγές κτλ κτλ.

Κάποια καταστήματα έχουν αλλάξει τελείως και δεν έχουν καθόλου παραδοσιακό ταμείο και πας στα ΑΤΜ και απλά κυκλοφορούν δυο υπάλληλοι και αν προκύψει κάτι σε βοηθάνε. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά προσέχτε λίγο τι γράφετε. Το ποσό αυτό ισχύει για την έκδοση και φόρτιση της prepaid gift card(η οποια δεν επαναφορτίζει). H κανονική prepaid έχει αυτή την χρέωση την πρώτη φορα δηλ. για την έκδοση της και την πρωτη φόρτιση και από εκεί και πέρα έχει ένα 1% επί του ποσού επαναφόρτισης, με ελάχιστη χρέωση €1 και μέγιστη χρέωση τα €3 (είμαι κάτοχος και ξέρω τι με χρεώνουν)

Επίσης έχει χρέωση 2% αν κάνεις αγορά σε δολλάρια, γιατί η πειραιώς αγαπά το ευρώ, και εγω είμαι κάτοχος prepaid αλλά ποια δεν τη χρησιμοποιώ γιατί μια χαρά τις κάνεις τις αγορές με την χρεωστική.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης έχει χρέωση 2% αν κάνεις αγορά σε δολλάρια, γιατί η πειραιώς αγαπά το ευρώ, και εγω είμαι κάτοχος prepaid αλλά ποια δεν τη χρησιμοποιώ γιατί μια χαρά τις κάνεις τις αγορές με την χρεωστική.

Σίγουρα μια χαρά κάνεις αγορές με την χρεωστική, απλά εγώ δεν θέλω να ρισκάρω δίνοντας την στο internet. Με την prepaid άντε να σου τραβήξουν αυτά τα λίγα που έχεις βάλει, στην άλλη όμως κινδυνεύεις να σου ξαφρίσουν όλο τον λογαριασμό μέχρι να το πάρεις χαμπάρι.

Δημοσ.

Σίγουρα μια χαρά κάνεις αγορές με την χρεωστική, απλά εγώ δεν θέλω να ρισκάρω δίνοντας την στο internet. Με την prepaid άντε να σου τραβήξουν αυτά τα λίγα που έχεις βάλει, στην άλλη όμως κινδυνεύεις να σου ξαφρίσουν όλο τον λογαριασμό μέχρι να το πάρεις χαμπάρι.

Τώρα με τα Capital Controls δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά παλιά μπορούσες να ανοίξεις και 2ο λογαριασμό ο οποίος θα ήταν άδειος, και θα ζητούσες από την τράπεζα να κάνει αυτόν βασικό λογαριασμό στην κάρτα για να χρεώνεται αυτός κατά τις αγορές. Και απλώς μεταφέρεις λεφτά από τον γεμάτο λογαριασμό στον άδειο όταν θες να κάνεις μια αγορά. Εγώ ήθελα να το κάνω έτσι αλλά δεν πρόλαβα λόγω CC και τώρα δεν μπορώ να ανοίξω άλλο λογαριασμό.

Δημοσ.

Γιατί το λες αυτό υπάρχει και email alert δωρεάν που δουλευει άψογα! σου στέλνει email μόνο όταν αλλάξει το λογιστικό υπόλοιπο πράγμα που γίνεται όταν κάνεις ηλεκτρονική αγορά μέσω internet. Ετσι αν κάποιος δοκιμάσει να σου ξαφρίσει το λογαριασμό θα το καταλάβεις γρήγορα. Επίσης μπορεις να έχεις χαμηλό το όριο για τις ιντερνετ αγορες η και μηδενικό και να το αλλάζεις μεσα από το web banking όποτε θες.

Βεβαια αν χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου εσύ ή ο (κλέφτης) σε supermaket ή άλλο φυσικό κατάστημα το email alert θα σου έρθει μετά από τρεις περίπου μέρες γιατί τότε αλλάζει το λογιστικό υπόλοιπο ενω το διαθέσιμο αλλάζει αμέσως με το που κάνεις την αγορά.

Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας στην Ελλάδα είμαστε.

Φιλικά για το καλό μας πάντα.

Δημοσ.

Τώρα με τα Capital Controls δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά παλιά μπορούσες να ανοίξεις και 2ο λογαριασμό ο οποίος θα ήταν άδειος, και θα ζητούσες από την τράπεζα να κάνει αυτόν βασικό λογαριασμό στην κάρτα για να χρεώνεται αυτός κατά τις αγορές. Και απλώς μεταφέρεις λεφτά από τον γεμάτο λογαριασμό στον άδειο όταν θες να κάνεις μια αγορά. Εγώ ήθελα να το κάνω έτσι αλλά δεν πρόλαβα λόγω CC και τώρα δεν μπορώ να ανοίξω άλλο λογαριασμό.

Νταξει κάτι τέτοιο δεν θα με βόλευε γιατί την χρησιμοποιώ στην καθημερινή μου ζωη οπότε θα ήταν μπέρδεμα για μένα να μεταφέρω συνέχεια χρήματα από τον ένα λογαριασμό στον άλλο. Αγορές μέσω internet είναι πολύ πιο περιορισμένες και έτσι μεταφέρω χρήματα πιο σπάνια. Από την άλλη όπως βολεύεται ο καθένας κάνει και την ανάλογη χρήση και καλο είναι να μαθαίνουμε διάφορα κολπάκια. Thanks.

Δημοσ.

Γιατί το λες αυτό υπάρχει και email alert δωρεάν που δουλευει άψογα! σου στέλνει email μόνο όταν αλλάξει το λογιστικό υπόλοιπο πράγμα που γίνεται όταν κάνεις ηλεκτρονική αγορά μέσω internet. Ετσι αν κάποιος δοκιμάσει να σου ξαφρίσει το λογαριασμό θα το καταλάβεις γρήγορα. Επίσης μπορεις να έχεις χαμηλό το όριο για τις ιντερνετ αγορες η και μηδενικό και να το αλλάζεις μεσα από το web banking όποτε θες.

Βεβαια αν χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου εσύ ή ο (κλέφτης) σε supermaket ή άλλο φυσικό κατάστημα το email alert θα σου έρθει μετά από τρεις περίπου μέρες γιατί τότε αλλάζει το λογιστικό υπόλοιπο ενω το διαθέσιμο αλλάζει αμέσως με το που κάνεις την αγορά.

Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας στην Ελλάδα είμαστε.

Φιλικά για το καλό μας πάντα.

Την απάντηση την έδωσες μόνος σου (την χρησιμοποιώ καθημερινά σχεδόν για τα πάντα) αλλά σε ευχαριστώ έτσι και αλλιώς.

Πάντα φιλικά. Εξαλλου το post σου ήταν μια χαρα, συμβουλές δίνεις.

Δημοσ.

Την απάντηση την έδωσες μόνος σου (την χρησιμοποιώ καθημερινά σχεδόν για τα πάντα) αλλά σε ευχαριστώ έτσι και αλλιώς.

Πάντα φιλικά. Εξαλλου το post σου ήταν μια χαρα, συμβουλές δίνεις.

Και εγώ φιλικά πάντα και μία σημείωση ακόμα.

Το email alert δεν μπαίνει σε prepaid card δεν ξέρω γιατί,

αλλά μπαίνει σε άυλη την webuy που είναι το ίδιο με την prepaid σε χρεωσεις μόνο που δεν εχεις φυσική κάρτα παρά μόνο τον αριθμό της για να την χρησιμοποιήσεις στο ιντερνετ. Αυτά τουλάχιστον τα είχα δοκιμάσει πριν κανα δυο χρόνια που τη χρησιμοποιούσα πριν CC

Δημοσ.

και τωρα μπορεςις να ανοιξεις οσους λογαριασμους θες σε οποιαδηποτε τραπεζα εχεις ηδη ανοιγμενο λογαριασμο...καρατσεκαρισμενο...

• Like 1
Δημοσ.

Οι τράπεζες όπως θα είναι σε λίγα χρόνια. Μετά δηλαδή από την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων που έρχονται φωτογραφικά για τις τράπεζες.

• Like 1
Δημοσ.

και τωρα μπορεςις να ανοιξεις οσους λογαριασμους θες σε οποιαδηποτε τραπεζα εχεις ηδη ανοιγμενο λογαριασμο...καρατσεκαρισμενο...

το έχω ακούσει και εγώ αυτό αλλά οι απόψεις διίστανται, άλλοι λένε ότι γίνεται και άλλοι ότι δεν γίνεται. Ίσως να έχει σχέση με την χαλάρωση των CC, αν ξαναπάω στην τράπεζα θα το ρωτήσω.

Νταξει κάτι τέτοιο δεν θα με βόλευε γιατί την χρησιμοποιώ στην καθημερινή μου ζωη οπότε θα ήταν μπέρδεμα για μένα να μεταφέρω συνέχεια χρήματα από τον ένα λογαριασμό στον άλλο. Αγορές μέσω internet είναι πολύ πιο περιορισμένες και έτσι μεταφέρω χρήματα πιο σπάνια. Από την άλλη όπως βολεύεται ο καθένας κάνει και την ανάλογη χρήση και καλο είναι να μαθαίνουμε διάφορα κολπάκια. Thanks.

Αν έχεις e-banking και smartphone με κάποιο πακέτο δεδομένων, είναι πολύ εύκολη η μεταφορά όπου και να είσαι.

Δημοσ.

άχρηστο τελείως στην εποχή του internet και της τεχνολογίας του Bitcoin Blockchain.

Οι τράπεζες για μένα είναι στην αρχή του τέλους τους και θα μετατραπούν σιγά σιγά σε ένα dump pipe. 

Συμφωνώ, στο βαθμό που δεν θα ευθυγραμμιστούν με τις εξελίξεις (blockchain κτλ.). Υπάρχει βέβαια ακόμα κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μέσω ίντερνετ. Κατάθεση φυσικού χαρτονομίσματος...

Αυτά τα μηχανήματα θά ήταν ακόμα πιο βολικά αν ήταν διαθέσιμα 24/7...

Δημοσ.

Συμφωνώ, στο βαθμό που δεν θα ευθυγραμμιστούν με τις εξελίξεις (blockchain κτλ.). Υπάρχει βέβαια ακόμα κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μέσω ίντερνετ. Κατάθεση φυσικού χαρτονομίσματος...

Αυτά τα μηχανήματα θά ήταν ακόμα πιο βολικά αν ήταν διαθέσιμα 24/7...

Για κατάθεση μετρητών στο λογ/σμό σου (και απο εκεί μέσω winbank, μεταφορά σε τρίτους ή πληρωμές λογαριασμών) υπάρχει ήδη, αφού τα μισά atm του δικτύου (εκτός των off-site) υποστηρίζουν on-line κατάθεση (χωρίς φάκελο) 24/7.
Δημοσ.

Το ρεκόρ χρονικής διάρκειας capital controls το σπάσαμε;

Εγώ πιστεύω θα μείνουν για πάντα!

Δημοσ.

Οι τράπεζες όπως θα είναι σε λίγα χρόνια. Μετά δηλαδή από την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων που έρχονται φωτογραφικά για τις τράπεζες.

Προτιμούσες να σώζονται από τα κράτη;

Για ποιο λόγο ο φορολογούμενος να πληρώνει ένα κακό management;

Ευτυχώς από 1/1/2016 απαγορεύεται στην Ε.Ε να σώζονται τράπεζες από κράτη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...