Christine24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά,εχω το λάπτοπ hpDV9500 στο οποίο όταν ανεβοκατεβάζες την οθόνη "μαγκωνε" σε κάποια σημεία. Αρχικά έσπασε το πλαστικό απο τη μια μεριά και απο την πίεση έσπασε και απο την άλλη και βγαίνει εντελώς με αποτέλεσμα να μην κάθεται σε κανένα σημείο παρα μόνο να μένει με το ζόρι σε ένα σημείο προς τα πίσω και φοβάμαι μην διαλυθεί εντελώς. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να αγοράσω το γύρω γύρω της οθόνης και να το περάσω η ίδια η αν μόνο πρέπει να το παω σε τεχνικό.
corsair04 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά,εχω το λάπτοπ hpDV9500 στο οποίο όταν ανεβοκατεβάζες την οθόνη "μαγκωνε" σε κάποια σημεία. Αρχικά έσπασε το πλαστικό απο τη μια μεριά και απο την πίεση έσπασε και απο την άλλη και βγαίνει εντελώς με αποτέλεσμα να μην κάθεται σε κανένα σημείο παρα μόνο να μένει με το ζόρι σε ένα σημείο προς τα πίσω και φοβάμαι μην διαλυθεί εντελώς. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να αγοράσω το γύρω γύρω της οθόνης και να το περάσω η ίδια η αν μόνο πρέπει να το παω σε τεχνικό. αρχικά εκτίμηση της ζημιάς τι ακριβώς έχει σπάσει είναι φθηνά εάν ψάξεις στο ebay αλλά το θέμα είναι να βρεις για ποιο λόγο έγινε έσπασε ο μεντεσές ή έσπασε η βάση οπότε θέλει αλλαγή και το bottom cover γνώμη μου είναι να το πας σε κάποιο τεχνικό να εκτιμήσει την ζημιά και γιατί δεν έχεις την εμπειρία και τις γνώσεις να το κάνεις με αποτέλεσμα να πάρεις λάθος ανταλλακτικά και μετά εάν είναι φθηνή η επισκευή συνεχίζεις αλλιώς μπορείς να παραγγείλεις τα σωστά ανταλλακτικά και να βάλεις αγγελία να στα περάσει κάποιος και να γλιτώσεις τα πολλά έξοδα
sYn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλό διάβασμα. http://www.insidemylaptop.com/how-to-replace-broken-left-hinge-in-hp-pavilion-dv9000/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα