Manos-Sx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Στο xiaomi speaker λέω είναι άψογο για τα €€€ του. Το XIAOMI Cylindrical Metallic ή το XIAOMI Portable ( το πιο μικρό );
stelios18120 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Portable αν θέλεις φορητότητα Το άλλο αν δεν σε νοιάζει το μέγεθος.
Manos-Sx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Portable αν θέλεις φορητότητα Το άλλο αν δεν σε νοιάζει το μέγεθος. Δηλαδή έχουν το ίδιο ηχείο μέσα και τα 2; Έχεις δοκιμάσει και τα 2;
stelios18120 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Όχι και τα 2 Έχω δοκιμάσει το χiaomi portable και εμένα πάντως μ άρεσε και η ένταση και όλα τα υπόλοιπα (βέβαια γούστα είναι αυτά) Και μην βγαίνουμε άλλο εκτός θεματος,γ άλλο έχει ανοιχτεί το θέμα
Manos-Sx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ Στέλιο, βάσει τεχνικών χαρακτηριστικών είμαι υπέρ του Xiaomi, όπως και συ. Αλλά ένα χρήστης είπε πως το Huawei έχει καλύτερη ποιότητα ήχου και μου γκρέμισε όλα τα όνειρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα