Προς το περιεχόμενο

Huawei Sphere BT Speaker AM08 green 16.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τιμη ειναι οντως καλη για το συγκεκριμενο μοντελο. Εχεις καποιος να προτείνει κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά;

Δημοσ.

Εγώ το τσίμπησα,γιατί το ήθελα για χριστουγεννιάτικο δωράκι..Από reviews μια χαρά πάει και η τιμή είναι χαμηλότερη από τα περισσότερα κινεζοσάϊτ κι όχι μόνο..

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα , πολύ καλό ! Είχα και αντίστοιχο της xiaomi αλλά αυτό βολεύει πολύ περισσότερο λόγω μεγέθους και βάρους ! Σε ποιότητα ήχου καλύτερο από της xiaomi σίγουρα .

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα , πολύ καλό ! Είχα και αντίστοιχο της xiaomi αλλά αυτό βολεύει πολύ περισσότερο λόγω μεγέθους και βάρους ! Σε ποιότητα ήχου καλύτερο από της xiaomi σίγουρα .

Γνωρίζεις αν διαθέτει είσοδο aux-in ? Στην περιγραφή δεν αναφέρει τίποτε σχετικά .

Δημοσ.

1.8W παιζει να ειναι παρα πολυ αδυναμο. Εχω καμια 4-5 τετοια speakers στο σπιτι να καθονται. Ενα που πηρα τελευταια γυρω στα 2,5W παιζει να ειναι και πιο αδυναμο απο το κινητο μου. Χθες μου εκαναν δωρο επισης 2 speakers 3W το καθενα της πλακας και παλι, μολις λιγο δυνατοτερα απο το κινητο μου

Δημοσ.

Καλησπέρα Γιώργο, σε ποιο Xiaomi Bluetooth speaker αναφέρεσαι; Είμαι έτοιμος να πάρω Xiaomi αλλά το σχόλιο σου όπως και τα παρακάτω με προβλημάτισαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...