Doctor Who1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας !!! Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να ενώνει πολλούς φακέλους τύπου .rar σε ένα (π.χ. ταδεpart1.rar ταδεpart2.rar ταδεpart3.rar ταδεpart4.rar να ενωθούν μεταξύ τους δίχως να χάσουν την λειτουργικότητα τους σε ένα ενιαίο φάκελο <<τάδε.rar>>) Aν γνωρίζετε ένα τέτοιο αξιόπιστο πρόγραμμα , θα παρακαλούσα να το μοιραστείτε και μαζί καθώς, ψάχνομαι εδώ και ένα 5ωρο και δεν βρίσκω κάποιο που να κάνει την δουλειά μου.
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ξεζιπαροντας το πρωτο αρχειο το ακολουθουν ολα τα αλλα....
Doctor Who1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Ξεζιπαροντας το πρωτο αρχειο το ακολουθουν ολα τα αλλα.... Το έχω προσπαθήσει αυτό αλλά δεν βγαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα και έτσι δεν λειτουργεί . Πάντως είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα που να κάνει την δουλειά μου , γιατί το είχα κατεβάσει σε ένα παλιό μου υπολογιστή που τώρα πλέον δεν το έχω.
TheELF Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ παλιά αυτό είχα. Γενικά file joiner λέγονται αν θες να ψάξεις για κάποιο άλλο. http://www.hjsplit.org/windows/
Lifehacker Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 tsilitheo1, on 17 Dec 2016 - 11:27 PM, said: Ξεζιπαροντας το πρωτο αρχειο το ακολουθουν ολα τα αλλα.... Το έχω προσπαθήσει αυτό αλλά δεν βγαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα και έτσι δεν λειτουργεί . Πάντως είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα που να κάνει την δουλειά μου , γιατί το είχα κατεβάσει σε ένα παλιό μου υπολογιστή που τώρα πλέον δεν το έχω. ΄Οτι είπε ο tsilitheo1 ισχύει, τι εννοείς επιθυμητό αποτέλεσμα; αν τα αρχεία ή κάποιο από τα αρχεία είναι κατεστραμένο δεν θα αποσυμπιεστεί το αρχείο (που είναι διαιρεμένο σε τόμους)
micos000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Αν μπορείς ανέβασε ένα screenshot από τα αρχεία αυτά να τα δούμε. Επίσης, είσαι σίγουρος ότι είναι rar; Βλέπεις τις καταλήξεις .rar ή το θεωρείς από το εικονίδιο και την περιγραφή; Πάντως αν είναι multi-part archive ή θα αποσυμπιέζει με το ένα ή τα αποσυμπιέζεις επιλέγοντας όλα τα parts και κάνοντας extract και overide ή skip τα ίδια αρχεία.. Ένα άλλο free εργαλείο αποσυμπίεσης είναι το 7zip. Τέλος, αν το winrar σου είναι πριν την έκδοση 5 και τα αρχεία δημιουργήθηκαν με νεότερη έκδοση δεν θα αποσυμπιεστούν. Θέλουν την νεότερη έκδοση του προγράμματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα