kostaslio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ήθελα και γω να αυξήσω λίγο την ταχύτητα μου και πήρα τηλ στην Vodafone να μου ρίξει το noise στο 6 αν και τόσο καιρό ήταν τέλεια και δεν είχα ιδιαίτερο θέμα από χθες μου βγάλει χιλιάδες errors ιδού και τα κολήματα που τρώει με την ταχύτητα και το μεγάλο ping..Καμιά λύση να ξανά ανεβάσω το noise στο 9 η αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο??
kostaslio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Πάρε ξανά και πες τους να το κάνουν 9. Μία πάει καλά και την άλλη τα βράδια συνήθως τρώει φρίκη.. τεσπα θα το δω!
Xristaras12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 20K CRC errors σε πόση ώρα; δεν είναι απαγορευτικά αν είναι στην διάρκεια αρκετών ημερών. Εφόσον το 6 δεν κάθεται καλά στη γραμμη πηγαισε σε 7αρι, να μην χάσεις και πολύ ταχύτητα συγχρονισμού. Απ οτι φαίνεται είσαι κοντά 1500-1700μέτρα απο αστικό κέντρο αλλα μάλλον δεν είναι καλός ο χαλκός είτε υπάρχου πολλοί χρήστες και έχει παραδιαφωνία
kostaslio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 20K CRC errors σε πόση ώρα; δεν είναι απαγορευτικά αν είναι στην διάρκεια αρκετών ημερών. Εφόσον το 6 δεν κάθεται καλά στη γραμμη πηγαισε σε 7αρι, να μην χάσεις και πολύ ταχύτητα συγχρονισμού. Απ οτι φαίνεται είσαι κοντά 1500-1700μέτρα απο αστικό κέντρο αλλα μάλλον δεν είναι καλός ο χαλκός είτε υπάρχου πολλοί χρήστες και έχει παραδιαφωνία σε λεπτά μη σου πω άλλα τώρα πάει τέλεια το βράδυ το παθαίνει αυτό.. ίσως τότε που μπαίνουν όλοι δε ξέρω.. αν το κάνει πάλι θα το πάω σε 7αρι
Xristaras12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 σε λεπτά μη σου πω άλλα τώρα πάει τέλεια το βράδυ το παθαίνει αυτό.. ίσως τότε που μπαίνουν όλοι δε ξέρω.. αν το κάνει πάλι θα το πάω σε 7αρι Αν ειναι σε λεπτά φυσικά και υπάρχει θέμα αλλα και με 9αρι snr που ειχες εξαρχής πιστεύω θα έβλεπες μερικά spikes κλπ. Οχι σε μεγάλο βαθμό όπως τώρα που το σήμα ειναι πιο ευαίσθητό. Ίσως επισης και με ενα καλύτερο μόντεμ (μιας και τα ΖΤΕ ειναι για ξύλο)να είχες καλύτερη εμπειρία με 6αρι snr 1
rfc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Η vodafone εχει προβλημα κυριως βορεια ελλαδα με το ping κατα τις ωρες αιχμης, απο τις 7-8 το βραδυ και μετα δλδ. Χρειαζεται αναβαθμιση. Υπαρχει ειδικο θεμα στο adslgr.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα