Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήθελα και γω να αυξήσω λίγο την ταχύτητα μου και πήρα τηλ στην Vodafone να μου ρίξει το noise στο 6 αν και τόσο καιρό ήταν τέλεια και δεν είχα ιδιαίτερο θέμα από χθες μου βγάλει χιλιάδες errors ιδού και τα κολήματα που τρώει με την ταχύτητα και το μεγάλο ping..
Καμιά λύση να ξανά ανεβάσω το noise στο 9 η αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο??

post-369267-0-87581400-1482008077_thumb.jpg

Δημοσ.

Πάρε ξανά και πες τους να το κάνουν 9.

Μία πάει καλά και την άλλη τα βράδια συνήθως τρώει φρίκη.. τεσπα θα το δω!

Δημοσ.

20K CRC errors σε πόση ώρα;

δεν είναι απαγορευτικά αν είναι στην διάρκεια αρκετών ημερών.

Εφόσον το 6 δεν κάθεται καλά στη γραμμη πηγαισε σε 7αρι, να μην χάσεις και πολύ ταχύτητα συγχρονισμού.

Απ οτι φαίνεται είσαι κοντά 1500-1700μέτρα απο αστικό κέντρο αλλα μάλλον δεν είναι καλός ο χαλκός είτε υπάρχου πολλοί χρήστες και έχει παραδιαφωνία

Δημοσ.

20K CRC errors σε πόση ώρα;

δεν είναι απαγορευτικά αν είναι στην διάρκεια αρκετών ημερών.

Εφόσον το 6 δεν κάθεται καλά στη γραμμη πηγαισε σε 7αρι, να μην χάσεις και πολύ ταχύτητα συγχρονισμού.

Απ οτι φαίνεται είσαι κοντά 1500-1700μέτρα απο αστικό κέντρο αλλα μάλλον δεν είναι καλός ο χαλκός είτε υπάρχου πολλοί χρήστες και έχει παραδιαφωνία

σε λεπτά μη σου πω άλλα τώρα πάει τέλεια το βράδυ το παθαίνει αυτό.. ίσως τότε που μπαίνουν όλοι δε ξέρω.. αν το κάνει πάλι θα το πάω σε 7αρι

Δημοσ.

σε λεπτά μη σου πω άλλα τώρα πάει τέλεια το βράδυ το παθαίνει αυτό.. ίσως τότε που μπαίνουν όλοι δε ξέρω.. αν το κάνει πάλι θα το πάω σε 7αρι

Αν ειναι σε λεπτά φυσικά και υπάρχει θέμα αλλα και με 9αρι snr που ειχες εξαρχής πιστεύω θα έβλεπες μερικά spikes κλπ.

Οχι σε μεγάλο βαθμό όπως τώρα που το σήμα ειναι πιο ευαίσθητό.

Ίσως επισης και με ενα καλύτερο μόντεμ (μιας και τα ΖΤΕ ειναι για ξύλο)να είχες καλύτερη εμπειρία με 6αρι snr

• Like 1
Δημοσ.

Η vodafone εχει προβλημα κυριως βορεια ελλαδα με το ping κατα τις ωρες αιχμης, απο τις 7-8 το βραδυ και μετα δλδ. Χρειαζεται αναβαθμιση. Υπαρχει ειδικο θεμα στο adslgr.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...