Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Στο δίκτυο του σπιτιού μου έχω πρίζα cat 6 rj45

.Στις οδηγίες τους λένε ότι προτείνεται να.μη βάζεις rj11 βύσμα σε αυτές.

Κάποια από αυτές ομως θα δεχτεί τη τηλεφωνική συσκευή μου. Να πάρω ένα.τηλεφωνικο καλώδιο και στη πλευρά πούναι να μπεί στη πρίζα να.το.κοψω κ να τερματισω με rj45?

Δημοσ.

Μπορείς να το κάνεις και είναι η καλύτερη λύση. Αρκεί να σιγουρέψεις ότι οι 2 μεσαίες επαφές (2-3) του RJ11 θα συνδεθούν στις μεσαίες (4-5) του RJ45.

Εκ πείρας όμως σου λέω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να κουμπώσεις RJ11 βύσμα σε πρίζα RJ45. Απλά μπορεί να κουνηθεί ευκολότερα και να μην κάνει σωστή επαφή.

Μιλάμε πάντα για χρήση της πρίζας και του καλωδίου για τηλεφωνία και όχι δίκτυο δεδομένων.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κατι...

Το καλώδιο του τηλεφώνου δεν έχει να διαλέξω καλωδιακια,δύο είναι όλα κι όλα. Και αυτά τα έβαλα σε rj45 .Στη μέση.

Δε μου δουλεύει όμως.

Να ρωτήσω κάτι... Αν η cat 6πρίζα δικτύου μου από πίσω έχει συνδεδεμένα όλα τα ζεύγη και όχι μόνο τα δύο που χρειάζεται η τηλεφωνία,θα πρεπε να δουλεύει;Ή πρέπει να συνδέσω μονο το ένα ζευγάρι;

Δημοσ.

θα βαλεις μονο τα δυο καλωδια και θα κοιταξεις να ειναι στις θεσεις 4-5. δεν παιζει ρολο αν ειναι ολα συνδεδεμενα στην πριζα. μας ενδιεφερουν μονο τα δυο που φερουν την τηλεφωνια

Αν το εβαλες σωστα τοτε η πριζα δεν εχει τηλεφωνια η ειναι λαθος συνδεδεμενη

Δημοσ.

Φυσικά στα 2 μεσαία της RJ45, πρέπει αντίστοιχα στην άλλη άκρη του καλωδίου να έρχεται η τηλεφωνία στο ίδιο χρωματικό ζεύγος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...