Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Η ταυτότητα χωράει μια χαρά στο πορτοφόλι. Σε τι πορτοφολι χωραει? Στο δικο μου σιγουρα οχι 1
zio10 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Είναι για το άλλο θέμα αυτά που λέει τι κουβαλάτε μαζί σας νομίζω Τέλος πάντων, εγώ βάζω κάρτες και ταυτότητες σε μια μικρή θήκη και τα έχω μαζί μου πάντα, επειδή πορτοφόλι δεν παίρνω πάντα.
LongTom Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Η Ελ ταυτότητα είναι γκουμούτσα, πως την χωράτε στα πορτοφόλια; Όλα τα πιστοποιητικά που έχω μαζί μου είναι σε μέγεθος πιστωτικής(sundhedskort-κάρτα υγείας,άδεια οδήγησης και NemID),όχι Α5 που είναι η Ελ ταυτότητα. Btw:Κάτι πήρε το αυτί μου για νέες ηλεχτρονικές ταυτότητες από το '17, ισχύει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Btw:Κάτι πήρε το αυτί μου για νέες ηλεχτρονικές ταυτότητες από το '17, ισχύει; Αν βρεθούν κονδύλια, δύσκολα τα πράγματα για έξοδα...
gokuthelegend Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Πρόσφατα πήγα και έκανα μια κατάθεση περίπου 80 ευρώ στην Εθνική και μου ζήτησαν ταυτότητα (δεν διατηρώ λογαριασμό στην Εθνική, πήγα να βάλω κάτι λεφτά στην αδερφή μου που της τα χρώσταγα). Στην Πειραιώς πήγα και κατέθεσα μεγαλύτερο ποσό (500 ευρώ ακριβώς) σε δικό μου λογαριασμό και δεν μου ζήτησαν ταυτότητα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Btw:Κάτι πήρε το αυτί μου για νέες ηλεχτρονικές ταυτότητες από το '17, ισχύει; ΑΝ θυμαμαι καλα καλοκαιρι του 17 και πρεπει να αλλαχτουν ειναι οδηγια απο ΕΕ αν δεν κανω λαθος
bedazzled Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Σε τι πορτοφολι χωραει? Στο δικο μου σιγουρα οχι Σε ένα πορτοφόλι που χωράει και μεγάλα χαρτονομίσματα...
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Σε ένα πορτοφόλι που χωράει και μεγάλα χαρτονομίσματα... οχι γιατι το χαρτονομισμα διπλωνει ενα η ταυτοτητα οχι.
eidikos33 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 τελικα ζητανε ποθεν εσχες για καταθεσεις μετα απο καποιο ποσο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Αν είναι αρκετό "ύψος" την βάζεις όρθια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα