sarantatessera Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Θέλω να βάλω κάποια χρήματα σε έναν λογαριασμό ενός φίλου και δεν θα το κάνω ηλεκτρονικά, θα παω στο ταμείο της Τράπεζας. Φτάνει μόνο ο αριθμός λογαριασμού του ή θέλει (και) το iban;
stelios18120 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Πόσα θα κάνεις κατάθεση; Έχει σημασία για κάτι άλλο που θα σου πω μόλις μ απαντήσεις.
idomeneas7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Φτάνει ο αριθμός και να πεις ποιά τράπεζα είναι.
Joshua21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αν ο λογαριασμός του φίλου είναι στην ίδια τράπεζα, είτε αριθμό λογαριασμού δώσεις είτε iban είναι το ίδιο. Αν πας σε άλλη τράπεζα, εφόσον δώσεις iban πληρώνεις λιγότερη προμήθεια. Α ξέχασα, να έχεις και ταυτότητα μαζί, χωρίς ταυτότητα δεν μπορείς να κάνεις κατάθεση στο γκισέ. 3
HALF EVIL Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Και όπως είπε ο stelios παίζει ρόλο και το ποσό. Άλλο να του καταθέσεις 100-200 ευρώ και άλλο 10 χιλιάρικα. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Θέλω να βάλω κάποια χρήματα σε έναν λογαριασμό ενός φίλου και δεν θα το κάνω ηλεκτρονικά, θα παω στο ταμείο της Τράπεζας. Φτάνει μόνο ο αριθμός λογαριασμού του ή θέλει (και) το iban;Aπο ενα ποσο και πανω (για 4ψηφιο αριθμο μιλαμε) σου ζητανε παραστατικα για την προελευση των χρηματων, αλλιως δεν τα δεχονται. Τωρα πόσο ειναι αυτο το ποσό, δεν εχω ιδεα. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2016 από YourTrueLegend
bedazzled Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Aπο ενα ποσο και πανω (για 5ψηφιο αριθμο μιλαμε) σου ζητανε παραστατικα για την προελευση των χρηματων, αλλιως δεν τα δεχονται. Τωρα πόσο ειναι αυτο το ποσό, δεν εχω ιδεα. Ο κάτωθι ψεκασμένος αλλιώς μας τα λέει πάντως: http://www.insomnia.gr/topic/630336-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/page-2?do=findComment&comment=55342050
fastnq2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Α ξέχασα, να έχεις και ταυτότητα μαζί, χωρίς ταυτότητα δεν μπορείς να κάνεις κατάθεση στο γκισέ. Ταυτότητα δεν χρειάζεται. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2016 από fastnq2
sarantatessera Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αν ο λογαριασμός του φίλου είναι στην ίδια τράπεζα, είτε αριθμό λογαριασμού δώσεις είτε iban είναι το ίδιο. Αν πας σε άλλη τράπεζα, εφόσον δώσεις iban πληρώνεις λιγότερη προμήθεια. Α ξέχασα, να έχεις και ταυτότητα μαζί, χωρίς ταυτότητα δεν μπορείς να κάνεις κατάθεση στο γκισέ. Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις απαντήσεις. Γύρω στα 150 ευρώ είναι να καταθέσω, σε λογαριασμό της ίδιας τράπεζας. Αυτό με την ταυτότητα πραγματικά δεν το ήξερα, νόμιζα πως απλά δίνεις το όνομά σου και οκ. Ειδικά για τέτοιο ποσό. EDIT: Και ΑΦΜ; Σοβαρά τώρα;
Anorymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Θέλω να βάλω κάποια χρήματα σε έναν λογαριασμό ενός φίλου και δεν θα το κάνω ηλεκτρονικά, θα παω στο ταμείο της Τράπεζας. Φτάνει μόνο ο αριθμός λογαριασμού του ή θέλει (και) το iban; Θέλει ταυτότητα και αφμ στην εθνική τουλάχιστον
opcorsa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Θέλει ταυτότητα και αφμ στην εθνική τουλάχιστον στην εθνικη της περιοχης μου αρκουνται μονο στην υπευθυνοτητα μου να δηλωσω οτι ειμαι ο ταδε καταθετης... ουτε αφμ ουτε ταυτοτητες ουτε τιποτα.... για ΚΑΤΑΘΕΣΗ παντα..
sarantatessera Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μαζεμένες πολλές απαντήσεις την ίδια στιγμή που απαντούσα κι εγώ και λίγο μπερδεύτηκα με το σε ποιον να απευθυνθώ πρώτα. Τέλος πάντων, είναι όντως να γίνει στην Εθνική η κατάθεση. Τελικά θέλει ταυτότητα και ΑΦΜ ή όχι;
Anorymous Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 στην εθνικη της περιοχης μου αρκουνται μονο στην υπευθυνοτητα μου να δηλωσω οτι ειμαι ο ταδε καταθετης... ουτε αφμ ουτε ταυτοτητες ουτε τιποτα.... για ΚΑΤΑΘΕΣΗ παντα.. Στην δικιά μου εθνική για κατάθεση σε τρίτο άτομο θέλει άφμ και ταυτότητα μπορεί να είναι στο δικό μου υποκατάστημα αυτό αν και Θημαμε έχει ψηφιστεί μόνος που λέει ότι θέλει αυτά τα στοιχεία.
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μαζεμένες πολλές απαντήσεις την ίδια στιγμή που απαντούσα κι εγώ και λίγο μπερδεύτηκα με το σε ποιον να απευθυνθώ πρώτα. Τέλος πάντων, είναι όντως να γίνει στην Εθνική η κατάθεση. Τελικά θέλει ταυτότητα και ΑΦΜ ή όχι; Ε πάρε μαζί σου την ταυτότητα και να έχεις πρόχειρο και το ΑΦΜ σου για να είσαι σίγουρος! Στην alpha ας πούμε θέλει ταυτότητα, ΑΦΜ και τηλέφωνο. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Ταυτότητα δεν χρειάζεται. Κι ομως χρειαζεται !ΑΦΜ αναλογα με τηην Τραπεζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα