vlachunder Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) γεια σας!! πριν μια εβδομάδα αγόρασα ένα laptop από το eshop(acer aspire F 15 f5 573g 500h)...δεν είχε ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ όποτε το πήρα και του έβαλα εγώ τα windows 10 γνήσια ...Οι drivers μπήκα αυτόματα όλοι όταν συνδέθηκα στο ίντερνετ,μόνο που αντί να συνδεθεί με την κάρτα γραφικών που έχει το laptop (gtx 950m 4gb) ,μου δείχνει στα γραφικά intel hd graphics 620... Κατέβασα τους drivers της nvidia αλλά δεν κατάφερα κάτι... Aν κάποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει γιατί δεν έχω ιδέα τι να κάνω...σκέφτηκα να το γυρίσω πίσω ... Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2016 από vlachunder
nikos903 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Ποιο είναι το λάπτοπ; Έχει απο κάτω ένα αυτοκόλλητο γράψε εδώ το πλήρες μοντέλο. Αλλιώτικα πήγαινε στο site της dell, βρες το δικό σου και αρχίνα να περνάς drivers. Πρώτα για την intel και μετά για την εξωτερική.
vlachunder Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Ποιο είναι το λάπτοπ; Έχει απο κάτω ένα αυτοκόλλητο γράψε εδώ το πλήρες μοντέλο. Αλλιώτικα πήγαινε στο site της dell, βρες το δικό σου και αρχίνα να περνάς drivers. Πρώτα για την intel και μετά για την εξωτερική. acer aspire F 15 f5 573g 500h
nikos903 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Σίγουρα έτσι το γράφει; 500h? Ποιο είναι δηλαδή; link Γράψε άκυρο, εδώ είναι οι drivers. λινκ
cpttony Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Το πιο πιθανό είναι ότι χρησιμοποιεί τα ενσωματωμένα γραφικά σε διεργασίες που δεν απαιτούν κάτι εξεζητημένο από γραφικά, και όταν μπεις σε παιχνίδι, λογικά θα δουλεύει η 950Μ. H Nvidia έχει μια τεχνολογία, το Optimus.
vlachunder Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Το πιο πιθανό είναι ότι χρησιμοποιεί τα ενσωματωμένα γραφικά σε διεργασίες που δεν απαιτούν κάτι εξεζητημένο από γραφικά, και όταν μπεις σε παιχνίδι, λογικά θα δουλεύει η 950Μ. H Nvidia έχει μια τεχνολογία, το Optimus. αυτό καταλαβαίνω και εγώ... άλλα για πιο λόγο το κάνει ? μπορώ να το αλλάξω αυτό? Σίγουρα έτσι το γράφει; 500h? Ποιο είναι δηλαδή; link Γράψε άκυρο, εδώ είναι οι drivers. ευχαριστώ το έχω κατεβάσει...τι να πω νομίζω ότι τα windows και ότι έχω στο pc m δουλεύει με την intel...και όταν χρειαστεί θα χρεισημοποιησει την nvidia....αλλά κάπως πρέπει να το τσεκάρω αυτό...
cpttony Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Απ' όσο διάβασα το κάνει για να κρατάει περισσότερο η μπαταρία. Δεν ξέρω αν μπορείς, αλλά εφόσον είναι κάτι βοηθητικό γιατί να το αλλάξεις?
vlachunder Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Απ' όσο διάβασα το κάνει για να κρατάει περισσότερο η μπαταρία. Δεν ξέρω αν μπορείς, αλλά εφόσον είναι κάτι βοηθητικό γιατί να το αλλάξεις? μόνο για να σιγουρευτώ οτι ισχύει και οτι δεν έχει κάποιο ΠΡΟΒΛΗΜΑ το laptop...
17 lines of code Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 αυτό καταλαβαίνω και εγώ... άλλα για πιο λόγο το κάνει ? μπορώ να το αλλάξω αυτό? ευχαριστώ το έχω κατεβάσει...τι να πω νομίζω ότι τα windows και ότι έχω στο pc m δουλεύει με την intel...και όταν χρειαστεί θα χρεισημοποιησει την nvidia....αλλά κάπως πρέπει να το τσεκάρω αυτό... Δες το από το bios
cpttony Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ο μόνος τρόπος να σιγουρευτείς είναι να βάλεις κάποιο παιχνίδι. Αλλά και απο το BIOS που λέει το παιδί πάνω, θα έχει μια ρύθμιση Graphics Device με κάποιες επιλογές: integrated & Discrete ή integrated & Discrete & Optimus.
nikos903 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Στην διαχείριση συσκευών την βλέπει την κάρτα δηλαδή κανονικά ε; Βάλε GPUz (λογικά και το CPUz θα βλέπει τις δεύτερες στην αντίστοιχη καρτέλα) και δες κάτω αριστερά αν βγάζει και την άλλη κάρτα. Έχει ένα Drop-Down menu εκεί. Αν υπάρχει εκεί και δεν έχεις θαυμαστικά στην διαχείριση τότε είσαι κομπλέ.
vlachunder Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Στην διαχείριση συσκευών την βλέπει την κάρτα δηλαδή κανονικά ε; Βάλε GPUz (λογικά και το CPUz θα βλέπει τις δεύτερες στην αντίστοιχη καρτέλα) και δες κάτω αριστερά αν βγάζει και την άλλη κάρτα. Έχει ένα Drop-Down menu εκεί. Αν υπάρχει εκεί και δεν έχεις θαυμαστικά στην διαχείριση τότε είσαι κομπλέ. ναι την βλέπει!! θα το κάνω τώρα στα bios δεν είδα τίποτα σχετικό με κάρτα γραφικών... κατέβασα το gpuz και μου βλέπει και τις 2 κάρτες...οπότε η nvidia mono για game και 3d σχέδιο ? σε ταινίες με καλή ανάλυση δεν χρειάζεται ( δεν βελτιώνει την εικόνα)? ...
nikos903 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ε ναι, η δυνατή κάρτα παίρνει μπρος όταν χρειάζεται, αλλιώτικα η μπαταρία θα άδειαζε πιο γρήγορα και δεν θα κέρδιζες και τίποτα. Κομπλέ είσαι. Την εικόνα γιατί να την βελτιώσει; Μια χαρά δουλειά κάνει και η 620. Αν θες να το δεις δοκίμασε να τρέξεις το VLC ή όποιο πρόγραμμα έχεις για ταινίες με δεξί κλίκ και δώσε την άλλη κάρτα αν σε αφήνει. Δεν πρέπει να δεις διαφορά.
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Απλα βαλε ενα παιχνιδι να παιξεις που τα γραφικα της ιντελ δεν θα σηκωναν στα σιγουρα. Οταν παιξεις θα λειτουργει η nvidia και θα ναι οκ. Δεν βλεπω να εχεις κανενα θεμα παντως. Εδω και πολυ καιρο βγαινουν τετοια λαπτοπιδια
Zandim Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 μην περιμενεις θαυματα απο την 950m. Για αναλυση 720p και medium settings θα παιζεις σε 60fps. Ενδεικτικα δες τις αποδοσεις για 950 κανονικη 950m 520 intel hd http://www.videocardbenchmark.net/compare.php?cmp%5B%5D=3295&cmp%5B%5D=3171&cmp%5B%5D=3255
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα