Προς το περιεχόμενο

Αυτοκολλητα συνεργειων πανω στα αμαξια

YourTrueLegend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Εμένα πάλι, κανένα συνεργείο ποτέ δεν μου κόλλησε τίποτα, ούτε αυτοκόλλητο, ούτε πλαίσιο πινακίδας.

Και έχω πάει σε άπειρα, από τον μπαρμπα-κίτσο της γειτονιάς, μέχρι τεράστιο εξουσιοδοτημένο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα πάλι, κανένα συνεργείο ποτέ δεν μου κόλλησε τίποτα, ούτε αυτοκόλλητο, ούτε πλαίσιο πινακίδας.

Και έχω πάει σε άπειρα, από τον μπαρμπα-κίτσο της γειτονιάς, μέχρι τεράστιο εξουσιοδοτημένο.

Σε πλοίο bluestar μπήκες; Ούτε εκεί σου κόλλησαν;!

• Moderators

Για συνεργείο μίλησα. Σε πλοία, να 'ναι καλά η ΑΝΕΚ και η BlueStar, μόνο όταν είναι τόσο στριμωγμένο στο γκαράζ που δεν μπορεί να πάει άνθρωπος δεν μου έχουν κολλήσει :D :D

• Like 1

παλια που πηγαιναμε διακοπες θυμαμαι πως με τοσο ηλιο που ετρωγε το κακομοιρο αμαξι , το αυτοκολλητο της στριντζης -blue star ξεκολλουσε ευκολα μετα :P οποτε το ξεκολλουσαμε. Σε σερβις δεν μου εχουν βαλει ποτε αυτοκολλητο , αυτο με τη πινακιδα μου χει τυχει και δεν με πειραζει ..

Εγώ απλά ελπίζω η γνωστή αντιπροσωπεία της οδού Καβάλας να έχει σταματήσει να τρυπάει λαμαρίνες για να στερεώσει με πριτσίνια τα μεταλλικά διαφημιστικά της.

Εγώ απλά ελπίζω η γνωστή αντιπροσωπεία της οδού Καβάλας να έχει σταματήσει να τρυπάει λαμαρίνες για να στερεώσει με πριτσίνια τα μεταλλικά διαφημιστικά της.

Αυτην ειχα κι εγω στο νου μου ανοιγοντας το τοπικ. Μιλαμε για κατασταση που εχει ξεφυγει απο καθε οριο με τους συγκεκριμενους..
  • Like 1

το κανουν ακομα, και σε καινουρια αυτοκινητα. το παιρνεις με το σηματακι τους πανω.

Πριτσινωμένο?????????????????

Πάντως αρκετά χρόνια πρίν, αρνήθηκα τη παραλαβή παραγγελίας εκτός να αν το ανέγραφαν ευκρινώς (επισυνάπτοντας φωτογραφίες) ως εξαίρεση απο το χρονικό όριο εγγύησης βαφής/σκουριάς.

Με τη δικαιολογία ότι δεν είχαν άλλο "χωρίς τρύπες και σήματα" έχασαν τη πώληση.

Πάντως σε καμμία περίπτωση δεν έχουν το δικαίωμα να τρυπάνε καινούργιες λαμαρίνες, ούτε και να διαφημίζονται δωρεάν (λες και δεν ξέρει όλη η Ελλάδα ποιός είναι ο αντιπρόσωπος).

• Like 1

Για ποια εταιρία λέτε;

Επίσης, παλιό αυτοκόλλητο, ποιος ειναι ο ευκολότερος τροπος να ξεκολλήσει χωρις να αφηνει κόλλες; Και αν αφήσει, πως τις βγάζετε;

Για ποια εταιρία λέτε;

Επίσης, παλιό αυτοκόλλητο, ποιος ειναι ο ευκολότερος τροπος να ξεκολλήσει χωρις να αφηνει κόλλες; Και αν αφήσει, πως τις βγάζετε;

Νομίζω αν το ζεστάνεις βγαίνει πιο εύκολα. Αν μείνουν κόλλες βγαίνουν με ασετόν, αλλά δεν ξέρω αν κάνει ζημιά στο χρώμα του αυτοκινήτου!

Για ποια εταιρία λέτε;

Με βραστό νερό.

Καλύτερα όχι με ασετόν-οινόπνευμα για την αφαίρεση κόλλας, μπορεί να χαλάσει το χρώμα.

Προτιμότερο κάποιο σπρέι τύπου wd40 ή παρόμοιο λιπαντικό-σπρέι επαφών.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...