Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω πολλα αμαξια ιδιαιτερα στην περιοχη της Αττικης, με αυτοκολλητα αντιπροσωπειων. Αντιστοιχα, μπαινεις σε πλοιο της γραμμης και βγαινεις με κολημενο διαφημιστικο αυτοκολλητο της εταιρειας πανω στο αμαξι.

Με ποιο δικαιωμα κολλανε τα αυτοκολλητα πανω στα αμαξια χωρις να ρωτανε τους ιδιοκτητες; Αλλοι πληρωνουν καμποσα ευρω για να κολλησουν καπου ενα αυτοκολλητο (ειτε ως μορφη χορηγιας, ειτε ως διαφημισης).

Και γιατι οι ιδιοκτητες το αφηνουν; Πώς θα μπορουσαν να το σταματησουν;

Ειχα παλαιοτερα και σε δικο μου αμαξι τετοια σκηνικα με συγκεκριμενη αντιπροσωπεια, και θυμαμαι πως το αυτοκολητο δεν εβγαινε με τιποτα. Αν εβγαινε μετα ηθελε αλλη τοση δουλεια να βγαλεις και την κολλα. Και την επομενη φορα που το πηγαινα για σερβις, τους ελεγα να μην κολλησουν αυτοκολλητο και με γραφαν εκει που δεν πιανει μελανι. Ξανακολλουσαν κανονικοτατα.

Το αστειο ειναι οτι πχ ο ιδιος που παει το αμαξι του για σερβις και φευγει με ενα αυτοκολλητο "να" με το συμπαθειο, ειναι ικανος να διαμελησει εναν τυπο που θα τον πιασει να κολλαει κατι πανω στο αμαξι του ενω το εχει παρκαρισμενο πχ εξω απο το σπιτι του. Γιατι ομως στις "καθως πρεπει" αντιπροσωπειες δεν δινει κανεις σημασια για αυτο το καραγκιοζιλικι και το παιρνει ως κατι φυσιολογικο;

Δημοσ.

Κάνεις πολύ θόρυβο για το τίποτα .. άπλα πες τους ότι δεν γουστάρεις να σου βάλουν αυτοκόλλητο και τελείωσε το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνεις πολύ θόρυβο για το τίποτα .. άπλα πες τους ότι δεν γουστάρεις να σου βάλουν αυτοκόλλητο και τελείωσε το θέμα.

Η πρωτη προταση σου ειναι αδιαφορη, στην 2η απαντησα ηδη.
Δημοσ.

Εμένα δεν έχει τύχει να μου βάλουν αυτοκόλλητο. Μόνο διαφήμιση στο πλαίσιο της πίσω πινακίδας, η οποία δεν με ενοχλεί και δεν την έβγαλα. Καλά το αυτοκόλλητο bluestar είναι κλασσικό πλέον, ούτε αυτό το βγάζω!

Δημοσ.

Μόνο διαφήμιση στο πλαίσιο της πίσω πινακίδας

Α ξέχασα, αυτή τη βγάζω όταν έχω απομακρυνθεί για να μπορέσω να την πετάξω :)

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ πάντα τα αφαιρούσα.Κυρίως στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ βάζουν.

Την επόμενη φορά που θα τους πεις να μην σου κολλήσουν αυτοκόλλητο και σε γράψουν κανονικά , να έχεις πάρει κι εσύ δικά σου αυτοκόλλητα και να πας σε μια τζαμαρία τους κατά προτίμηση κεντρική που τη βλέπει πολύς κόσμος και να τους κολλήσεις μερικά δικά σου.

Είτε διαφημιστικά της επιχείρησης σου είτε άσχετα (καρτούν , από κανά sex shop κλπ,κλπ) :devil:

Με κόλλα στιγμής που να μην βγαίνει εύκολα ε.....

Απλά μετά θα πρέπει να ψάχνεις για άλλο ΚΤΕΟ για να περάσεις το αμάξι σου.... :-D

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα δεν έχει τύχει να μου βάλουν αυτοκόλλητο. Μόνο διαφήμιση στο πλαίσιο της πίσω πινακίδας, η οποία δεν με ενοχλεί και δεν την έβγαλα. Καλά το αυτοκόλλητο bluestar είναι κλασσικό πλέον, ούτε αυτό το βγάζω!

Aυτην κι εγω θα την αφηνα για να δειχνω οτι ειναι αγορασμενο απο την αντιπροσωπεια :lol:
  • Like 2
Δημοσ.

Φροντίζω να τους ενημερώνω έγκαιρα ότι δεν επιθυμώ κάποιου είδους αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητό μου (και μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα).

Δημοσ.

εμενα οχι μονο βαζουν αυτοκολλητα, σχετικα προσφατα μου αλλαξαν με το ετσι θελω ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ!!

πηγα σε μια αντιπροσωπεια για ενα ηλεκτρικο προβλημα (ευρωπαικο αμαξι γαρ) και μου εβγαλαν το πλαστικο της πινακιδας και εβαλαν δικο τους της ταδε αντιπροσωπειας... δεν με χαλασε γιατι το αμαξι εχει "ξενα " νουμερα (αθηναικα ντε) και ετσι φαινεται σαν να το πηρα απο την αντιπροσωπεια της πολης μου :P

Δημοσ.

Ειδικά αυτό με τα πλοία με διαολίζει αφάνταστα

Και πραγματικά είναι απορίας άξιο που ο ίδιος άνθρωπος που μπορεί να "στραβώσει" επειδή κάποιος του σήκωσε τον υαλοκαθαριστήρα για να βάλει ένα φυλλάδιο, δέχεται κάποιος να του κολλήσει κάτι στο αμάξι.

Η μόνη εξήγηση για κάποιους, ειδικά αυτούς που μπαίνουν σε πλοίο για διακοπές, είναι ότι είναι σε χαρούμενο mood και ή δεν δίνουν σημασία ή ακόμα και το αυτοκόλλητο τους κάνει το αυτοκίνητο να φαίνεται πιο vacational :-)

Δημοσ.

Ειδικά αυτό με τα πλοία με διαολίζει αφάνταστα

Και πραγματικά είναι απορίας άξιο που ο ίδιος άνθρωπος που μπορεί να "στραβώσει" επειδή κάποιος του σήκωσε τον υαλοκαθαριστήρα για να βάλει ένα φυλλάδιο, δέχεται κάποιος να του κολλήσει κάτι στο αμάξι.

Η μόνη εξήγηση για κάποιους, ειδικά αυτούς που μπαίνουν σε πλοίο για διακοπές, είναι ότι είναι σε χαρούμενο mood και ή δεν δίνουν σημασία ή ακόμα και το αυτοκόλλητο τους κάνει το αυτοκίνητο να φαίνεται πιο vacational :-)

Δεν ισχυει το ιδιο κι οταν επιστρεφουν απο τις διακοπες :P

Το λαθος πιστευω οτι βρισκεται στο οτι ειμαστε αρκετα "υποτακτικοι" και δεκτικοι στις αυθαιρεσιες καποιου αρκει αυτος να εχει το brand name ή το συννεφακι μιας "γνωστης εταιρειας".

Δημοσ.

Διαφήμιση τσάμπα σε κανέναν,

Προσωπικά ούτε και επί πληρωμή, στο αυτοκίνητο (εκτός πια αν το κερδίσω σε διαγωνισμό και είναι ένας από τους όρους ;) )

Δεν μου αρέσουν τα αυτοκόλλητα στο αυτοκίνητο σε σημείο που παλιά σχεδόν "παρανομούσα" αφού δεν έβαζα ούτε αυτό των τελών κυκλοφορίας (ή και της ασφάλειας παλαιότερα) τα οποία ήταν υποχρεωτικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...