unknownolaf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Γειά Σας Αντιμετοπίζω Πρόβλημα Στην Σύνδεση Του VDSL Στην Wind Κάλεσα Το 1212 Για Να Μου Δώσει Το USERNAME & PASSWORD Και Δοκίμασα να Συνδεθώ Μα Δεν Κατάφερα Να Συνδεθώ Στο VDSL Ετσι Για Να Μην Είμαι Χωρίς ΙΝΤΕΡΝΕΤ Πληκτρολόγισα το USERNAME & PASSWORD Στήν ADSL Σύνδεση Και Συνδέθηκε Εαν Κάποιος Έχει Αντιμετωπίση 'Αυτο Το Πρόβλημα Στο Παρελθόν Η Υποστήριξη Του Θα Μου Ηταν Πολύ Χρήσιμη.Ευχαριστώ Πολυ
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ή wind δεν έχει usr & psw, ότι και να βάλεις θα συνδεθεις
jkoukos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Η συσκευή είναι της Wind ή του εμπορίου; Αν είναι του εμπορίου, εκτός των username/password, χρειάζεται και το VLAN ID που πρέπει να έχει τιμή 835.
bstefos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα αδερφέ. Εάν το VDSL είναι <<φρέσκο>> το user name και το password, θα σου σταλούν στο κινητό που έχεις δηλώσει στην WIND, φυσικά όταν αυτό έχει ενεργοποιηθεί. Μέχρι τότε θα έχεις (εφόσον είχες από πριν ) μόνον ADSL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα