Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου στο εκανε και στον παλιο, και δεν εχεις βαλει τιποτα απο αυτον πανω στον καινουργιο, τοτε κοιτα τι αλλο συνυπαρχει στον παλιο και στον καινουργιο. Η οθονη ας πουμε, το καλωδιο της οθονης..  Κουλο μου φαινεται να ειναι αυτο αλλα ξεκινα απο κει πρωτα, δηλαδη δοκιμασε με αλλη οθονη η΄ σε καμια τηλεοραση αν εχεις..Αν   δεν ελεγες οτι στο εκανε και στον παλιο τοτε θα σου ελεγα να δεις drivers καρτας γραφικων, μνημες...  

Μπορει να συνυπάρχει το γεγονός ότι και οι δύο έχουν λίγη μνήμη ram...

Ο σκληρός δεν παίζει να ειναι όπως είπε ενας πιο πάνω ακόμη και με ανοιχτό το PC αν αφαιρέσεις τον σκληρό που τρέχει τα windows στην οθόνη δεν θα αλλάξει τιποτα θα μπορείς να μετακινήσεις τα ήδη ανοιχτά παράθυρα κτλ (γιατι ειναι στην ram) απλά με το που πας να ανοίξεις κάτι καινούργιο ή να κάνεις κάτι που οι πόροι για το οποίο δεν έχουν φορτωθεί στην ram απλά θα σκαλώσει. 

όταν η RAM φτάνει στα όρια της και το swap τα ίδια τότε αρχίζει να κολλάει η όλη φάση ο επεξεργαστής πάει στο 100% και παίζουν και τα εφέ που περιγράφει ο TS. 

όχι ότι δεν παίζει να ειναι κάτι άλλο αλλα ας αποκλείσουμε αυτό τουλάχιστον. 

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι 32GB ειναι υπεραρκετα. 

Αλλά κοιτώντας πιο προσεκτικά τις φωτογραφίες σου παρατήρησα ότι έχεις φορτώσει ενα σωρό custom πακέτα και ενας θεος ξέρει τι άλλο εκει ειναι το πρόβλημα κατα πάσα πιθανότητα. 

Format και την επόμενη φορά λιγότερα freeware/shareware και customιές εκτός αν εισαι 100% σίγουρος για την ποιότητα και την προέλευση τους καθώς και το τι αλλάζουν στο σύστημα. 

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχώς κανείς δεν έχει βρει το αίτιο του συγκεκριμένου προβλήματος, είναι γνωστό θέμα και το έχω συναντήσει και ο ίδιος σε αρκετά μηχανήματα

αν μπορείς να δοκιμάσεις άλλη οθόνη/καλώδιο κάντο και μετά πήγαινε για κάρτα γραφικών, δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις

Δημοσ.

δυστυχώς κανείς δεν έχει βρει το αίτιο του συγκεκριμένου προβλήματος, είναι γνωστό θέμα και το έχω συναντήσει και ο ίδιος σε αρκετά μηχανήματα

αν μπορείς να δοκιμάσεις άλλη οθόνη/καλώδιο κάντο και μετά πήγαινε για κάρτα γραφικών, δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις

Πραγματικά αυτό που λες που το βασίζεις; 

Αν ήταν χαλασμένη η κάρτα γραφικών είτε δεν θα άναβε είτε θα έδειχνε σκουπίδια (τριγωνάκια διαφόρων χρωμάτων αλλαγές στα χρώματα ή σε μεμονωμένα pixel κτλ ή εντελώς άλλα αντ άλλων πχ η οθόνη να δείχνει λωρίδες απο διάφορα χρώματα και τιποτα άλλο)

Αν ήταν προβληματικό το καλώδιο πάλι ή δεν θα άναβε η οθόνη ή θα υπήρχε ενα γενικό πρόβλημα σε όλη την απεικόνιση 

Εδώ βλέπουμε απο τις φωτό όλα τα προβάλλονται σωστά απλά κάποια flash μέσα σε frames στον browser δεν προβάλλονται σωστά... να υπάρχει trail σε ενα παράθυρο του Browser 

Αυτό ειναι καθαρά bug που έχει να κάνει με software. 

Αρχικά εγώ ρώτησα για την ram γιατι λόγω ανυπαρξίας χώρου για ram ο επεξεργαστής δουλεύει στο full για να αντικαταστήσει τον φόρτο μέχρι να βρεθεί χώρος στην μνήμη και μπορεί να γίνουν τέτοια λάθη κατα την διαδικασία (σαν trailing ας πουμε) 

Δημοσ.

αγαπητέ έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα, δεν τα κατεβάζω από το κεφάλι μου...

σε διαφορετικά μηχανήματα, με διαφορετικά λειτουργικά windows, με παλιά ή νέα εγκατάσταση

αν είναι θέμα software τότε είναι θέμα drivers ή είναι θέμα windows

αν είναι θέμα drivers τότε εφόσον ο χρήστης είναι με την onboard 'κάρτα γραφικών' το μόνο που μπορεί να κάνει για να δοκιμάσει άλλους οδηγούς είναι σε επίπεδο hardware

τι να κάνουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση πάνε πακέτο αυτά τα δύο, δεν μίλησα πουθενά για χαλασμένη κάρτα γραφικών

αν είναι θέμα windows τότε πες μου εσύ που δεν έχεις συναντήσει καν το θέμα, για τι bug ψάχνουμε από τη στιγμή που σου λέω ότι βρίσκω το ίδιο πρόβλημα σε 7, 8.1 και 10 και σε διαφορετικά μηχανήματα
και ο ίδιος ο op ανέφερε πως είχε το ίδιο πρόβλημα και στο προηγούμενο pc (αν και δεν είμαι σίγουρος αν άλλαξε δίσκο/εγκατάσταση)

η πρότασή μου για οθόνη μοιάζει ξεκάρφωτη αλλά βασίζεται στην απλή λογική ότι το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά είναι η δοκιμή άλλης οθόνης, για αυτό είπα αν μπορεί να το δοκιμάσει, ας το κάνει

όπως είπε και ο ίδιος αλλά επιβεβαιώνω και εγώ, θέμα χωρητικότητας μνήμης δεν υπάρχει γιατί κι εγώ έχω δει το πρόβλημα σε μηχάνημα με ακόμη περισσότερη μνήμη και σε idle κατάσταση

θέμα σφάλματος μνήμης δεν έχω ελέγξει ακόμη γιατί αυτό το μηχάνημα με τη πολύ μνήμη έχει ECC και επίσης αφού το χω δει σε αρκετά μηχανήματα αυτό σημαίνει ότι θα πρεπε να έχουν όλα σφάλμα μνήμης

δεν νομίζω πως παίζει αυτό αλλά τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να το τσεκάρω κάποια στιγμή

Δημοσ.

If you have a desktop, you are lucky - almost all desktop computers have a setting in the BIOS which lets you specify the exact amount of "dedicated" memory Intel HD Graphics should allocate from system RAM. All you have to do it to enter the BIOS, which is usually done by pressing <F2>, <F10> or <Del> right after your computer starts. Take a look at the initial screen to see the exact key you should press or consult your motherboard user's manual. When you enter the BIOS, look for the Intel HD Graphics share memory setting, which is usually placed in a category like "Advanced", "Chipset Configuration" or something like that, if you cannot find it, consult your motherboard user's manual again, as it should be listed there. The screenshot below shows how this setting looks like on an Asrock motherboard.

asrock-video-memory.jpg

When you find the setting simply set the amount of "dedicated" memory your want your Intel HD Graphics to allocate when your computer starts and press <F10> to save the settings and reboot your computer. Please, note that this memory is not actually dedicated, but is rather taken from system RAM, so if your computer has only 2GB of RAM do not set it too high as you will be left with only a small amount of system memory and your computer's performance will suffer. Refer to the table below for the recommended amount of video memory based on the amount of RAM you have:

RAM Recommended Video Memory 2GB 256MB 4GB 512MB 8GB or more 1024MB or more

This will make almost all games, if not smoothly playable, at least able to run on your computer.

Εγώ θα δοκίμαζα αυτό.Καθώς και εμένα νομίζω πως είναι θέμα μνήμης καθαρά. Δεν έχει να κάνει αν έχεις 32, αλλά πόσο δεσμέυει το σύστημα σου που είναι ρυθμισμένο από το BIOS. Μπορεί να έχεις 32 και να είναι ρυθμισμένο χαμηλά και να μη φτάνει για να παίξει σωστά.

Δημοσ.

Δεν παίζει να έχει 32GB Μνήμη και onboard graphics (η λύση σου θέλει να ρυθμίσουμε το ποσό της RAM που θα πάει για την επεξεργασία γραφικών) λογικά θα έχει κάρτα γραφικών. 

Δημοσ.

Δεν παίζει να έχει 32GB Μνήμη και onboard graphics (η λύση σου θέλει να ρυθμίσουμε το ποσό της RAM που θα πάει για την επεξεργασία γραφικών) λογικά θα έχει κάρτα γραφικών. 

Μα το λέει ότι έχει 32GB μνήμη και ότι έχει onboard κάρτα. Τι έννοείς δε παίζει;

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα κι εγω απο την αρχη αυτο λεω οτι πρεπει να κοιταξει τα γραφικα του και την μνημη.. Μου εχει τυχει κι εμενα αλλα παει καιρος και δεν θυμαμαι τι ηταν απλα εχω αυτη την εντυπωση οτι ειναι ενα απο τα 2 η΄συνδιασμος και των 2...

Δημοσ.

Μα το λέει ότι έχει 32GB μνήμη και ότι έχει onboard κάρτα. Τι έννοείς δε παίζει;

lol εγώ νόμιζα ότι είχε κάρτα γραφικών γιαυτό τον ρώτησα για RAM... τι ακυρίλα έδωσε τόσα λεφτά για 32GB μνήμη και άφησε onboard γραφικά; :P

αν το ήξερα εκει θα πήγαινα και εγώ.. κατα πάσα πιθανότητα αυτό ειναι (αλλά το format του το θέλει όπως και να έχει :P )

Δημοσ.

Ναι επειδή το θέλω για μουσική (ableton) και βίντεο. Θα βάλω κάρτα αργότερα. Προτείνετε μια. Η κάρτα που μου πρότεινε το παλικάρι πιο πάνω είναι καλή ? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για τα λεφτά της ναι.. αλλά εξαρτάται τι αξιώσεις έχεις εσύ... η RX 460 ειναι η καλύτερη μικρότερης κατηγορίας κάρτα έχει μεσαίας και υψηλής κατηγορίας κάρτες επίσης όμως.. εσύ για τι χρήση την θέλεις και σε τι αναλύσεις θα παίζει; 

Δημοσ.

Ε τότε ας πάρω αυτή. Μόνο για βίντεο editing. Πιστεύω θα κάνει. Ανάλυση όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα τώρα στο pc έχω 1980x1080

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...