LHGMENOS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα στο φορουμ. Έχω σχεδον ένα μηνα που αγόρασα τον υπολογιστή. Ενα γνωστό πρόβλημα που έχει όπως και ο προηγούμενος είναι αυτο που φαινεται στην φωτο που επισυναψα χωρις να ξερω πως ονομαζεται. Μετά απο ελαχιστοποίηση παραθύρων γίνεται στην οθόνη ένας χαμός απο προγραμματα που έχω ανοιχτά συν ότιδηποτε άλλο είτε σελίδες ανοιχτές κ.α. Ο υπολογιστης ειναι καλος μετα και απο Online test μου βγαλε αποτελεσμα καλο εκτος της καρτας γραφικων που ειναι onboard και δεν ειναι για πολλα. Τον υπολογιστη τον εχω για μουσική αλλα και για βιντεο. Πως μπορω να διορθωσω καταρχην το προβλημα που βγαζει και δευτερον έχετε να μου προτεινετε μια καρτα γραφικων όχι πάνω των 100€ ? Ευχαριστώ !!!
Alexlooker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 αυτο σου το κανει σε 2 διαφορετικους υπολογιστεs;
LHGMENOS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ναι και στον παλιο το εκανε πολλές φορές. Απλά έτσι το ανέφερα.
Alexlooker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 το προβλημα σου ειναι software, καμια παραμετροποίηση settings-windows;
LHGMENOS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Έκανα όλα τα απαραίτητα. Δε ξέρω αν έχει να μου πεί κανείς εδώ στο φόρουμ
louilouiCK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 πόση ram έχεις; και τι επεξεργαστή; όταν συμβαίνει αυτό ανοίγοντας τον taskmanager τι λέει στο resources?
nickaras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Το μυαλό μου πάει και σε σκληρό δισκο. Τρέξε ένα Hdd Sentinel εαν μπορεις και δείξε μας τι παίζει. ΥΓ: Τρέχεις κάποιο skin γιατί βλέπω άλλη μπάρα εργασιών. Ίσως είναι κάποιο bug.
LHGMENOS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Έχω έναν samsung nano ssd 950 256g μνήμη ram 32g. Cpu 6700k στα 4.00ghz.Τρεχω ένα dock
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αφου στο εκανε και στον παλιο, και δεν εχεις βαλει τιποτα απο αυτον πανω στον καινουργιο, τοτε κοιτα τι αλλο συνυπαρχει στον παλιο και στον καινουργιο. Η οθονη ας πουμε, το καλωδιο της οθονης.. Κουλο μου φαινεται να ειναι αυτο αλλα ξεκινα απο κει πρωτα, δηλαδη δοκιμασε με αλλη οθονη η΄ σε καμια τηλεοραση αν εχεις..Αν δεν ελεγες οτι στο εκανε και στον παλιο τοτε θα σου ελεγα να δεις drivers καρτας γραφικων, μνημες... 1
DarkThanos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αν κρίνω από τις εικόνες, ο Firefox σου απλά δεν κάνει καλά render.Δοκίμασε να κλήσεις την επιτάχυνση υλικού από τις ρυθμίσεις τουTools > Options > Advanced > General > Browsing: "Use hardware acceleration when available"Δες και εδώ ένα παρόμοιο πρόβλημα. Site: https://support.mozilla.org/el/questions/1031537
LHGMENOS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Το έχω ήδη κάνει Θανο και το screenshot ειναι με ήδη αποτσεκαρισμένη την επιλογή.
Alexlooker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Έκανα όλα τα απαραίτητα. Δε ξέρω αν έχει να μου πεί κανείς εδώ στο φόρουμ αν ξαναπερασεις τα windows, χωρις καμια αλλαγη δεν θα εχειs προβλημα.
benign Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 και δευτερον έχετε να μου προτεινετε μια καρτα γραφικων όχι πάνω των 100€ ? Ευχαριστώ !!! Κανε ενα δωρακι στον εαυτο σου λογω εορτων και δωσε 30 ευρω πιο πανω,αξιζει. http://www.skroutz.gr/s/9588700/Gigabyte-Radeon-RX460-4GB-Windforce-OC-GV-RX460WF2OC-4GD.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα