Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φορουμ. Έχω σχεδον ένα μηνα που αγόρασα τον υπολογιστή. Ενα γνωστό πρόβλημα που έχει όπως και ο προηγούμενος είναι αυτο που φαινεται στην φωτο που επισυναψα χωρις να ξερω πως ονομαζεται. Μετά απο ελαχιστοποίηση παραθύρων γίνεται στην οθόνη ένας χαμός απο προγραμματα που έχω ανοιχτά συν ότιδηποτε άλλο είτε σελίδες ανοιχτές κ.α. Ο υπολογιστης ειναι καλος μετα και απο Online test μου βγαλε αποτελεσμα καλο εκτος της καρτας γραφικων που ειναι onboard και δεν ειναι για πολλα. Τον υπολογιστη τον εχω για μουσική αλλα και για βιντεο. Πως μπορω να διορθωσω καταρχην το προβλημα που βγαζει και δευτερον έχετε να μου προτεινετε μια καρτα γραφικων όχι πάνω των 100€ ? Ευχαριστώ !!!  :-)

post-138726-0-87841400-1481979121_thumb.jpg

post-138726-0-96874300-1481979149_thumb.jpg

post-138726-0-14780000-1481979166_thumb.jpg

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το μυαλό μου πάει και σε σκληρό δισκο. Τρέξε ένα Hdd Sentinel εαν μπορεις και δείξε μας τι παίζει.

ΥΓ: Τρέχεις κάποιο skin γιατί βλέπω άλλη μπάρα εργασιών. Ίσως είναι κάποιο bug.

Δημοσ.

Αφου στο εκανε και στον παλιο, και δεν εχεις βαλει τιποτα απο αυτον πανω στον καινουργιο, τοτε κοιτα τι αλλο συνυπαρχει στον παλιο και στον καινουργιο. Η οθονη ας πουμε, το καλωδιο της οθονης..  Κουλο μου φαινεται να ειναι αυτο αλλα ξεκινα απο κει πρωτα, δηλαδη δοκιμασε με αλλη οθονη η΄ σε καμια τηλεοραση αν εχεις..Αν   δεν ελεγες οτι στο εκανε και στον παλιο τοτε θα σου ελεγα να δεις drivers καρτας γραφικων, μνημες...  

• Like 1
Δημοσ.

Αν κρίνω από τις εικόνες, ο Firefox σου απλά δεν κάνει καλά render.

Δοκίμασε να κλήσεις την επιτάχυνση υλικού από τις ρυθμίσεις του
Tools > Options > Advanced > General > Browsing: "Use hardware acceleration when available"

Δες και εδώ ένα παρόμοιο πρόβλημα.
Link.png Site: https://support.mozilla.org/el/questions/1031537

Δημοσ.

Έκανα όλα τα απαραίτητα. Δε ξέρω αν έχει να μου πεί κανείς εδώ στο φόρουμ

αν ξαναπερασεις τα windows, χωρις καμια αλλαγη

δεν θα εχειs προβλημα.

Δημοσ.

και δευτερον έχετε να μου προτεινετε μια καρτα γραφικων όχι πάνω των 100€ ? Ευχαριστώ !!!  :-)

Κανε ενα δωρακι στον εαυτο σου λογω εορτων και δωσε 30 ευρω πιο πανω,αξιζει. :)

http://www.skroutz.gr/s/9588700/Gigabyte-Radeon-RX460-4GB-Windforce-OC-GV-RX460WF2OC-4GD.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...