Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα κίνηση λογαριασμού και μου λέει ότι δεν υπάρχουν συναλλαγές.

Αδερφέ για να μπω στο σιτε να δω της κίνησις πρέπει να έχω ιβαν κάτι που δεν έχω.

Internet Banking έχεις παιδί μου; και αν όχι γιατί; Μόνο στο insomnia ξέρεις να γράφεις; 

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει όριο υπερανάληψης μάλλον είναι κάποια δέσμευση που μπήκε (το ποιο συνηθισμένο στις μέρες μας λόγω κατάσχεσης από Δ.Ο.Υ. ή Ι.Κ.Α.)

99% αυτο...

Δημοσ.

Παιδιά το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να κάνει υπέρ ανάληψη γιατί είναι από της απλές κάρτες χρεωστική δηλαδή όσο έχεις στην κάρτα για τόσο μπορείς να κάνεις ανάληψη. Στην Δ.Ο.Υ η στο ΙΚΑ δεν χρωστάει η μάνα μου και πρώτη φορά γίνεται αυτό όσο καιρό έμπαιναν λεφτά και κανονικά μπορούσα να κάνω ανάληψη.

Το ΙΚΑ που κολλαει ? Ασκει καποιο επαγγελμα και εχει καποιους ασφαλισμενους στο ΙΚΑ ?

Δημοσ.

Αδερφέ το θέμα είναι ότι δεν έχω Internet banking γιατί η κάρτα δεν είναι δικιά μου.

Πείρα στο 181818 και μου λένε δεν μπορούμε να πούμε απορίες για λογαριασμούς.

Κάποιος ποιο πανό το ανέφερε αδερφέ και το είπα.

• Like 1
Δημοσ.

Το ΙΚΑ που κολλαει ? Ασκει καποιο επαγγελμα και εχει καποιους ασφαλισμενους στο ΙΚΑ ?

Γιατι δεν απαντας στο ερωτημα ?

Αδερφέ το θέμα είναι ότι δεν έχω Internet banking γιατί η κάρτα δεν είναι δικιά μου.

Λογικοτατο αφου δεν ειναι δικος σου ο λογαριασμος .

Στην κινηση λογαριασμου στο ΑΤΜ δεν γινεται να μην εμφανιζονται κινησεις λογαριασμου που ειναι συνδεδεμενη η καρτα

Καπου δεν μας τα λες καλα ...

Δημοσ.

Αν δεν ειναι συνδικαιουχος μονο η μητερα του μπορει να καλεσει .

Γιαννη εγω το ξερω αυτος δεν το ξερει ασχολείται με λογαριασμούς τριτων και ανοίγει και θεμα στο insomnia, να μαθει τι; δεν καταλαβα, ας παρει τλφ η μανα του να ρωτήσει

• Like 2
Δημοσ.

Το Internet banking μπορείς να το ανοίξεις στο όνομα της μητέρας σου, αν δεν είσαι συνδικαιούχος και να το διαχειρίζεσαι εσύ. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. 

• Like 1
Δημοσ.

Γιαννη εγω το ξερω αυτος δεν το ξερει ασχολείται με λογαριασμούς τριτων και ανοίγει και θεμα στο insomnia, να μαθει τι; δεν καταλαβα, ας παρει τλφ η μανα του να ρωτήσει

Δεν απανταει σε βασικα ερωτηματα οπως το ΙΚΑ που τον ρωτησα...Κατι δεν παει καλα και νομιζω ή δεν ξερει τι του γινεται ή μας δουλευει .

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφέ η μάνα μου είναι στο εξωτερικό λες να μπορούσε να πάρει και να καθόμουν να έγγραφα σου ινσομνια?

Αδερφέ η αρμοδιότητες τους μου λένε δεν έχουν να κάνουν με λογαριασμό ότι δεν ξέρουν περί θέματον λογαριασμόν.

Δημοσ.

φορ δε ρεκορντ IBAN εχεις, ολοι οι λογαριασμοι εχουν (οπως πχ ολοι μας εχουμε αιμα) ... απλα θες λογαριασμο για το Ibank και εκει επρεπε να ειχες κανει διαδικασιες..

Δημοσ.

Μην το ψαχνετε πολυ... εγινε δεσμευση ποσου που βρηκαν στον λογαριασμο, και οταν γινει καταθεση, θα παρουν και τα υπολοιπα 366.70 ευρω. δεν χρειαζεται να ειναι εφορια η ικα, μπορει να ειναι παλιο χρεος νερου η οτιδηποτε παλιο προστιμο...

Δημοσ.

φορ δε ρεκορντ IBAN εχεις, ολοι οι λογαριασμοι εχουν (οπως πχ ολοι μας εχουμε αιμα) ... απλα θες λογαριασμο για το Ibank και εκει επρεπε να ειχες κανει διαδικασιες..

Ναι δίκιο έχεις αδερφέ ebanking δεν έχω Iban όλοι έχουν μπερδεύτηκα.

Δημοσ.

Χρωστάς σε ΔΟΥ η κάπου αλλού και στα τσίμπησαν ετσι...Αν πληρώσεις το χρεος θα γίνει παλι μηδεν το υπόλοιπο στον λογαριασμό σου..Ρωτα υπάλληλο εντος καταστήματος να σου πουν τι χρέος ειναι..το έπαθε ο πατέρας μου γιαυτό κ το ξερω!

Χρωστάς σε ΔΟΥ η κάπου αλλού και στα τσίμπησαν ετσι...Αν πληρώσεις το χρεος θα γίνει παλι μηδεν το υπόλοιπο στον λογαριασμό σου..Ρωτα υπάλληλο εντος καταστήματος να σου πουν τι χρέος ειναι..το έπαθε ο πατέρας μου γιαυτό κ το ξερω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...