lewnidas_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας και καλές γιορτές σε όλους με υγεία...!!! Όπως καταλαβαίνετε χρειάζομαι ΚΑΙ εγώ την άποψη/βοήθεια σας. Για πολύ συγκεκριμένους λόγους (κόστος,τρόπος αποπληρωμής,χρήση) έχω καταλήξει σε αυτές τις 2 συσκευές. Λίγα λόγια για το "ψυχογράφημα" ΤΗΣ υποψήφιας που θα το αγοράσω. Χρήση ίντερνετ 99% για όλες τις δουλείες της. Είναι δασκάλα και την βοηθάει πάρα πολύ να έχει άμεσα επαφή με το ίντερνετ (ασκήσεις,σημειώσεις κλπ,κλπ), κλασικά fb και viber για επικοινωνία (ήχο+βίντεο) με εξωτερικό. Και τα παραπάνω 99% και αυτά με δεδομένα κινητού. Επίσης,σε αυτές τις δύο συσκευές η δεύτερη θέση sim είναι κάρτα sim ή microSD...??? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας...!!!
ziaba Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 πάρε το moto g4 play dual και άσε άλλα 2 στην ησυχία τους
lewnidas_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 πάρε το moto g4 play dual και άσε άλλα 2 στην ησυχία τους Ευχαριστώ φίλε μου για τον χρόνο σου, αλλά υπάρχει λόγος που ρωτάω για μια από τις δύο αυτές συγκεκριμένες συσκευές. Η εταιρία δεν φέρνει το μοντέλο που προτείνεις και εγώ επίσης δεν μπορώ να αγοράσω από κάπου αλλού.
ziaba Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ φίλε μου για τον χρόνο σου, αλλά υπάρχει λόγος που ρωτάω για μια από τις δύο αυτές συγκεκριμένες συσκευές. Η εταιρία δεν φέρνει το μοντέλο που προτείνεις και εγώ επίσης δεν μπορώ να αγοράσω από κάπου αλλού. τότε χτυπά το ρ8... το λένοβο που λες δεν το ξέρει ούτε η ίδια η εταιρία 1
~mxls~ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 ... ... η δεύτερη θέση sim είναι κάρτα sim ή microSD...??? ... Δέχεται και τα δύο στο P8 Lite. Μπορείς δηλαδή να έχεις 1 και 1 σιμ ή 1 σιμ και μια sd. Το μόνο αρνητικό, κάθε βράδυ φόρτιση. Δεν βγάζει δεύτερη μέρα. 1
panos- Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Συμφωνώ λενοβο μακριά .... Παρόλα αυτά τα Moto τα προτείνεις μια χαρά.. 1
Xristaras12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 κρατάτε μικρό καλάθι για το G4 play γιατί το πήρα και δυστυχώς δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες. ίσως να φταιει το κομμάτι η κάτι με τις εφαρμογές. panos,ziaba για να μη ανοιγω θέμα αν θέλετε τα λέμε με Pm να μην γεμιζει αδικως και αν ειναι να ανοιξω θέμα... πάρε το moto g4 play dual και άσε άλλα 2 στην ησυχία τους Παρόλα αυτά τα Moto τα προτείνεις μια χαρά..
ziaba Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 κρατάτε μικρό καλάθι για το G4 play γιατί το πήρα και δυστυχώς δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες. ίσως να φταιει το κομμάτι η κάτι με τις εφαρμογές. panos,ziaba για να μη ανοιγω θέμα αν θέλετε τα λέμε με Pm να μην γεμιζει αδικως και αν ειναι να ανοιξω θέμα... μήπως έχεις αυτό με 1gb ram?
Xristaras12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 μήπως έχεις αυτό με 1gb ram? οχι οχι. το δικαρτο με τα 2 γιγα. αψογη συσκευή για τα χρήματά της αλλα μαλλον bugs πρέπει να ειναι αυτά που παρατηρώ. Να τα γράψω εδω αμα ειναι; απλά γεμίζουμε αδικα το θέμα.
ziaba Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 οχι οχι. το δικαρτο με τα 2 γιγα. αψογη συσκευή για τα χρήματά της αλλα μαλλον bugs πρέπει να ειναι αυτά που παρατηρώ. Να τα γράψω εδω αμα ειναι; απλά γεμίζουμε αδικα το θέμα. ανοιξε thread
panos- Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω προσωπικά ούτε ένα πρόβλημα, ενώ διάβασα αρκετά ότι δεν σε ακούνε στις κλήσεις, επανεκκινήσεις (είχε αναφερθεί και στο Ε2 αλλά διορθώθηκε με update). Λογικά θα λυθούν με update, αλλά εγώ προσωπικά κ από γνωστούς μου δεν έχουνε πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα