Προς το περιεχόμενο

a5 2016 & j7 2016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στην παρέα..θέλω να αγοράσω ένα καινούριο κινητό και είμαι ανάμεσα στα 2 κινητά που γράφω πιο πάνω..θέλω και την γνώμη σας ευχάριστο!

Δημοσ.

Με 250 ευρω παιρνεις καλυτερο κινητο απο ολες τις αποψεις. Καμερα, λειτουργικο, smoothness, update support.

Κοιτα για το nexus 5x 32gb.

Η samsung ειναι καλη αν παρεις flagship (galaxy s7 & edge), αν παιζεις μπαλα στα χαμηλοτερα κλιμακια τοτε πας αλλου.

Eπισης αλλα 2 κινητα καλα σε αυτη την τιμη: moto x style και huawei p9 lite

• Like 2
Δημοσ.

αν θες μαζεμένη συσκευή χτυπά το Α αλλιώς το J από specs πάνω κάτω ίδια είναι

Εγω δεν θα επαιρνα παντως Nonflagship samsung. Επειδη τα ξερω απο παλιοτερα κινητα που ειχα ειναι τιγκα στο lag. Ενω οι υπολοιπες επιλογες ειναι πιο καλες. Δικη μου αποψη παντα.

• Like 1
Δημοσ.

Με 250 ευρω παιρνεις καλυτερο κινητο απο ολες τις αποψεις. Καμερα, λειτουργικο, smoothness, update support.

Κοιτα για το nexus 5x 32gb.

Η samsung ειναι καλη αν παρεις flagship (galaxy s7 & edge), αν παιζεις μπαλα στα χαμηλοτερα κλιμακια τοτε πας αλλου.

Eπισης αλλα 2 κινητα καλα σε αυτη την τιμη: moto x style και huawei p9 lite

για το πρώτο δεν θα το έλεγα αλλα τα αλλα 2 θα ρίξω καμια ματια,ευχάριστο πάντως!

Δημοσ.

A5 '16 κ απο εμενα(υποψην το j7 εχει 720p οθονη). Γενικα και το Nexus 5x 32gb αξιζει στα λεφτα αυτα το εχω κοντα ενα μηνα. Τωρα βγηκε ενημερωση κ για android 7.1.1

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν θα επαιρνα παντως Nonflagship samsung. Επειδη τα ξερω απο παλιοτερα κινητα που ειχα ειναι τιγκα στο lag. Ενω οι υπολοιπες επιλογες ειναι πιο καλες. Δικη μου αποψη παντα.

και γω προσωπικά δεν θα έπαιρνα το συγκεκριμένο νέξους ... κάλο το γυμνό android  άλλα έχει πολλά ξούρια για μένα όπως:
1) ζεσταίνεται με το παραμικρό
2) η μπαταρία του είναι για τα μπάζα τουλαχ ας ήταν αποσπώμενη 
3) δεν έχει ράδιο
4) δεν παίρνει κάρτα μνήμης
5) δεν υπάρχει σε dual sim
6) είναι LG και πλαστικούρα του κέρατά
7) σίγουρα υπάρχουν και άλλα τα οποία δεν τα θυμάμαι
  • Like 2
Δημοσ.

Επαιρνα καθε μερα το smooth experience του nexus απο το laggy feel του samsung. Στο μονο που θα συμφωνησω ειναι η κατασκευη, που το samsung εχει οντως ανωτερη, και το εχω ξαναναφερει αυτο στα αρνητικα του nexus.

Απο την αλλη με τα 32 gb μνημη νομιζω δεν υπαρχει προβλημα σε μνημη.

Επισης αυτο με την αποσπωμενη μπαταρια ποτε δεν το θεωρουσα αρνητικο σε κανενα κινητο. Ειχα lg g2 3 χρονια και ποτε δεν ειπα γιατι δεν βγαινει η μπαταρια. Η μπαταρια που εχει μεσα θα κρατησει την χωρητικοτητα της για τουλαχιστον 3 χρονια. Επισης dual sim δεν ειναι απαραιτητη υποθεση για κινητο. + bloatware της samsung παιζει να κανουν τα 200mh περισσοτερα που εχει ανυπαρκτα. Ασε που το nexus εχει παρει ηδη 7.1.1 και εχει doze.

Τωρα αναλογα τι θελει αποφασιζει. οπως ειπε δεν ενδιαφερετε στο Nexus.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει led μπροστά για τις κλήσεις μήνυμα το a5,γιατί το j7 δεν έχει?

Το a5 εχει led το j7 έχει φλας. Απο αποψη κατασκευής και καμερας παρε a5. Απο μέγεθος και λιγο πιο γρήγορο j7. Και τα δυο εχουν αψογη μπαταρια. A5 απο μενα.
  • Like 1
Δημοσ.

Α5 έχει θεϊκό design όπως και να το κάνουμε...Αλλά εγώ προσωπικά θα έπαιρνα moto x style χαχαχα Δεν μου αρέσει καθόλου η λογική της Samsung με τα updates...Βασικά με τα καθόλου updates...Επίσης αν πέσει κάτω το Α5 κλάψε το γυαλί.

• Like 1
Δημοσ.

Αν εξαιρέσουμε ότι είναι λίγο πιο μεγάλη η οθόνη του j7 νομίζω στα υπόλοιπα υπερέχει το Α5 ...

Η τιμές πλέον είναι καλές και στα δυο κινητά αυτά όποτε ...

Εγώ στο Α5 θα πήγαινα

• Like 1
Δημοσ.

και γω προσωπικά δεν θα έπαιρνα το συγκεκριμένο νέξους ... κάλο το γυμνό android  άλλα έχει πολλά ξούρια για μένα όπως:
1) ζεσταίνεται με το παραμικρό
2) η μπαταρία του είναι για τα μπάζα τουλαχ ας ήταν αποσπώμενη 
3) δεν έχει ράδιο
4) δεν παίρνει κάρτα μνήμης
5) δεν υπάρχει σε dual sim
6) είναι LG και πλαστικούρα του κέρατά
7) σίγουρα υπάρχουν και άλλα τα οποία δεν τα θυμάμαι

1) ενα μηνα τωρα με διαφανης θηκη το ζεσταμα που αναφερεις δεν εμφανιστηκε ποτε. Ενιωσα την συσκευη να ζεσταινεται αλλα σε ανεκτο επιπεδο. Θα φανει στην πορεια.

2) doze mode, fast-charging σε λιγοτερο απο μιαμιση ωρα γεμιζει και κραταει με ανθρωπινη χρηση μια ημερα δεν ειναι και τοσο χαλια οσο λες.

3)προσωπικο γουστο, εγω ας πουμε δεν ακουω ποτε οποτε δεν με απασχολει.

4)32gb εσωτερικος αποθηκευτικος χωρος με 10gb ελευθερα στο google drive νομιζω δεν ειναι και τοσο ασχημα

5)μικρο το κακο και δεν ειναι ελαττωμα της συσκευης προφανως.

6)το "ειναι lg" δεν ξερω γιατι το αναφερεις ετσι αλλα ναι ειναι οντως πλαστικο σε αντιθεση με το A5 '16 ωστοσο αρκετα στιβαρο με ικανοποιητικη αισθηση στο χερι.

Φιλικα.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης, τα κολλήματα των "non-flagship" Samsung είναι μια απλούστευση που δεν ισχύει.

Κάθε συσκευή είναι διαφορετική. Το A5 είναι πολύ καλή συσκευή (το J7 δεν το έχω χρησιμοποιήσει).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...