Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. εχω ενα προβλημα. αλλαξα σε ενα λαπτοπ το cd-rom του κ εβαλα μια θηκη με σκληρο δισκο hdd (που ηταν πριν βασικος αλλα αντικατασταθηκε απο εναν ssd).

το προβλημα ειναι οτι αφου εβαλα τον δισκο μεσα το λαπτοπ κολαει στο εικονιδιο των windows και δν μπαινει ποτε στην επιφανεια οθονης.

Μπηκα bios τσεκαρα οτι ο ssd συνεχιζει να ειναι 1ος αλλα παρ'ολα αυτα δν ανοιγει.

τι μπορω να κανω?

ευχαριστω εκ τον προτερων

windos 10 pro,Lenovo G510 ειναι το λαπτοπ

Δημοσ.

Εφόσον όρισες ως 1ο δίσκο τον ssd έπρεπε κανονικά να ξεκινούν τα windows. Ο hdd είναι κενός? 

Δημοσ.

ο ssd ηταν 1ος μιας κ αυτος ηταν πανω εδω κ 1 χρονο, ο hdd Οχι δν ειναι κενος,εχει πραγματα μεσα. οχι λειτουργικο αρχεια,μουσικη κλπ

Δημοσ.

τελικα ανοιξε ο υπολογιστης αλλα δν μου αναγνωριζει τον δισκο,μπηκα στην "διαχειρηση" αλλα εκει θελει να επιλεξω αναμεσα σε mbr + gpt.

τι να κανω? ο σκληρος εχει αρχεια μεσα που τα θελω

Δημοσ.

ο δισκος σε εξωτερικη θηκη δουλευε μια χαρα,ειναι χωρισμενος σε 2 partition και εχουν κ οι 2 αρχεια μεσα. κ δν θελω να τα χασω.

οποτε να τον ξανακανω εξωτερικο να αποθηκευσω τα αρχεια κ μετα να διαλεξω 1 απο τα 2? και εαν ναι πιο?

Δημοσ.

σκέφτομαι μηπως ειναι προβληματικη η θήκη και δεν διαβάζει σωστά τον δισκο.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να ειχε το παραμικρό πρόβλημα στην αναγνώρισή του.

Προσωπικά για να αποκλείσω το ενδεχόμενο της θήκης θα εβαζα και αλλον δίσκο μέσα

Δημοσ.

συνεδεσα εναν αλλο δισκο πανω που επισης ηταν σε εξωτερικη θηκη, αυτον τον "ειδε" αλλα δν τον βλεπει. δλδ στο εικονοδιο "υπολογιστης" υπαρχει ενας 2ο σκληρος αλλα δν μου δειχνει χωρητικότητα, και εαν πατησω να ανοιξει γεμιζει πανω η μπαρα αλλα δν ανοιγει ποτε... κ ουτε η διαχειρηση συσκευων φορτωνει για να μου βγαλει εστω το ιδιο μηνυμα με πριν

Δημοσ.

πιθανότατα κάτι παίζει με την θήκη τότε.

2/2 δίσκους είχε θέμα να τους αναγνωρίσει.

Εχω και γω στο λαπτοπ caddy στη θεση του dvd rom και οσους δισκους εχω βάλει δεν εχει το παραμικρό προβλημα.

Ελπίζω να μην είναι καμια βλακεία των win10 μόνο και παιδεύεσαι.

Δημοσ.

κ μετα απο επανεκινηση δν ανοιγει καν παλι :@ μενει στο εικονοδιο με την φωτο της Microsoft

ναι λογικό μιας και παιζει να ψάχνει τον δίσκο.

Για δες στο bios αναγνωρίζει κανονικά 2 δισκους;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...