Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κουτί που έχω τώρα έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά :

ΜΟΒΟ : Asrock H97M Pro4

CPU : Intel i5 4460 3.2 GHz

RAM : 8G DDR3

HDD : 1. Samsung SSD 250Gb

2. WD 1T sata

GPU : ATI Radeon HD 4550

Οθόνη : DELL U2713HM ( 2560x1440)

Λόγω φορητότητας θέλω ένα Laptop με τα παραπάνω χαρακτηριστικά ως μινιμουμ δλδ δεν θα ελεγα οχι σε εναν i7 ή σε μια μεγαλύτερη η πιο σύγχρονη RAM . Ένας 250G SSD είναι απαραίτητος ο άλλος σκληρός δεν είναι . Επίσης θέλω η κάρτα γραφικών να υποστηρίζει οπωσδήποτε την μέγιστη ανάλυση της οθόνης μου .Σε αυτή που έχω η οθόνη είναι συνδεδεμένη με DVI-D με HDMI δεν υποστηρίζει την  μέγιστη ανάλυση .

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Πολύ καλό αυτό σε amd quad core ( τετραπύρηνο )

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Dell-Laptop-5000-Series-AMD-5555-5555-2793.htm

ή αυτό σε intel i5 quad core ( τετραπύρηνο )

https://www.skroutz.gr/s/10227259/Asus-Rog-GL552VW-XO169T-i5-6300HQ-4GB-1TB-GeForce-GTX-960M-W10.html

συν τη Nvidia GeForce GTX 960Μ που είναι πολύ καλή , νομίζω σου κάνουν ένα από τα δυο σίγουρα B)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αλλά κανένα από τα δυο δεν έχει SSD σκληρό και έχουν μικρότερη RAM από αυτή που ήδη έχω .

Δημοσ.

Ο εργοστασιακός ssd είναι κατά 95 % για πέταμα ,μπορείς να βάλεις εσύ έναν την προκοπής , το Asus έχει 4 gb ram , μπορείς να ρωτήσεις εαν μπαίνει πιο πολύ μνήμη , λογικά θα μπαίνει , αλλά με quad core επεξεργαστές δεν θα έχεις πρόβλημα με τίποτα ( τώρα ο επεξεργαστής που έχεις είναι λίγος ) , ρώτα για τις εγγυήσεις , πρέπει να έχουν 2 χρόνια εγγύηση , το dell του πλαισίου είναι super προσφορά B)

Δημοσ.

Για επεξεργασία εικόνας εγώ θα κοίταγα πρώτα να έχει καλή οθόνη (χρώματα - ανάλυση) αν δεν βλέπεις τι κάνεις τι να τα κάνεις τα άλλα specs.

Οπότε ίσος είναι καλύτερα να κάνεις μια βόλτα από τα μαγαζιά και να δεις από κοντά τις οθόνες (για IPS πας 1.100 ευρώ όμως).

Αλλά εξαρτάτε για τι ακριβώς το θες, αν σκοπεύεις απλά να το συνδέεις στο monitor μπορεί και να μην σε νοιάζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...