eaglej Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Για αγορά θα προτείνω kaspersky, για free και με avg μια χαρα θα εισαι...
thepoint Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Ο browser έχει τη δικιά του θωράκιση επιλεγμένη στις ρυθμίσεις του. Θα πρότεινα ένα free antivirus παράδειγμα avast είναι ελαφρύ και το malwarebytes επί πληρωμή έτσι θα τρέχει σε πραγματικό χρόνο παρέα με το AV που έχεις επιλέξει. Αυτά τα δύο θα είναι σαφώς ελαφρύτερα από το μια Kaspersky σουίτα και μάλλον αποτελεσματικότερη προστασία.
DevFromHell Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 αμα δέν μπαίνεις σε περίεργες σελίδες δέν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα.. και να χρειαστεί να μπείς δηλαδή κατεβάζεις ένα free trial να κάνεις τη δουλειά σου και άντε γειά μετά..
doug2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ισως πάρω το malwerbytes αλλα μόνο για malware είναι απο ιους δεν καθαριζει?
buuren Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Είχα το eset 7-8 μήνες και το έβγαλα προχθές και πέρασα το kaspersky που είχα πάρει στην προσφορά με τις 5 άδειες για όποιον θυμάται. Ο υπολογιστής στο πρώτο σκάν πεντακάθαρος! Το eset πιο ελαφρυ με διάφορα... Αυτό που λέτε να μην μπαίνει σε ύποπτες σελίδες πως θα γίνει? Δεν θα κάνει κλικ κατά λάθος σε κάτι ή δεν θα μπεί σε χχχ σελίδες...? Δεν γίνεται...
doug2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Είχα το eset 7-8 μήνες και το έβγαλα προχθές και πέρασα το kaspersky που είχα πάρει στην προσφορά με τις 5 άδειες για όποιον θυμάται. Ο υπολογιστής στο πρώτο σκάν πεντακάθαρος! Το eset πιο ελαφρυ με διάφορα... Αυτό που λέτε να μην μπαίνει σε ύποπτες σελίδες πως θα γίνει? Δεν θα κάνει κλικ κατά λάθος σε κάτι ή δεν θα μπεί σε χχχ σελίδες...? Δεν γίνεται... άρα Eset=Kaspersky?
buuren Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 άρα Eset=Kaspersky? Αυτό που είδα είναι ότι από το eset δεν πέρασε τίποτα σε διάστημα 8 περίπου μηνών, τουλάχιστον τίποτα που να ανιχνεύσει η αρκούδα ! Να σημειώσω ότι ναι μεν προσέχω τι ανοίγω αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας, μπαίνω σε χχχ και όπου αλλού θέλω κτλ. Θα κάνω ένα πείραμα και μετά από μερικούς μήνες θα ξανά εγκαταστήσω το eset για να δω το αντίστροφο δηλ το eset θα βρει τίποτα που να έχει αφήσει το kaspersky ? Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι το eset είναι ισάξιο αν όχι καλύτερο του kaspersky, με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ του eset. Το προτείνω με 1000 !
earth_walker Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 symantec endpoint protection βαλε αυτο φιλε μου και καθαρισες ολα τα αλλα σαπουνοπερες....
TheAccountant Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 έχοντας kaspersky και eset... και τα 2 καλα ειναι. Πάρε αυτο που θα βρεις στην καλυτερη τιμη. Aμα θες Kaspersky (total security up to 5 devices), μπες με Proxy βρεταννικο εδώ: https://activation.kaspersky.com/en/barclays_protection/#myform και το χει 6.99 λιρες... 8 ευρω. Βρες και βαλε μια διευθυνση στην Βρετανια απο Google maps, πληρωσε με paypal και καθαρισες.
GBorb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Ολα τα antivirus εχουν και τα καλα τους και τα ασχημα τους. Προσωπικα εχω το Cloud Panda Antivirus μιας και ειναι το πιο ελαφρυ της αγορας και απο πισω ενα malwarebytes για scan οτι κατεβασω. Δεν εχω κολλησει ποτε ιο και κατεβαζω τα παντα.
doug2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 symantec endpoint protection βαλε αυτο φιλε μου και καθαρισες ολα τα αλλα σαπουνοπερες.... τι κατηγορία είναι αυτό φίλε μου πρώτη φορά το ακούω.
infini Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Όταν το antivirus γράφει οτι είναι για 1 χρόνο,σημαίνει οτι μετά το πρώτο έτος λήγει και θα πρέπει να ξανααγοράσω την άδεια:
D___G Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Όταν το antivirus γράφει οτι είναι για 1 χρόνο,σημαίνει οτι μετά το πρώτο έτος λήγει και θα πρέπει να ξανααγοράσω την άδεια: Θα πρέπει να κάνεις ανανέωση, συνήθως μετά τον πρώτο χρόνο έχουν καλύτερη τιμή για ανανέωση, αλλιώς δεν ενημερώνονται για νέους ιούς
alexisnik19911 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 προτεινω eset απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν και το πιο ελαφρυ απο ολα με διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα