delpro Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Σκεφτομαι να αλλαξω κινητο, μιας και ειμαι απογοητευμενος απο της φωτογραφιες του iphone 6s , ειδικα σε χαμηλο φωτισμο ειναι ξενερωμα . αξιζει να παω sto edge? ευχαριστω .!
ziaba Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 προσπάθησες να τραβήξεις τις φωτογραφίες με χειροκίνητες ρυθμίσεις ή μόνο αυτόματα ... μην νομίζεις ότι στο αυτόματο το samsung τραβάει πολύ καλύτερές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Όλα τα κινητά έχουν πρόβλημα με χαμηλό φωτισμό
hellojim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Eπειδη το 6s το εχει ο ξαδερφος μου και εγω το s7 edge θα σου πω το εξης. Ολα τα flagship κινητα εχουν πανω κατω την ιδια καμερα. Αν περιμενεις να ανοιγεις την καμερα το βραδυ και να βγαζεις σαν dslr ξεχνα το. Τωρα για την καμερα του s7, εχει λιγο καλυτερη απο του iphone 6s, αλλα εξαρταται και του τι ειδους φωτος θελεις να βγαλεις. Μπορεις να βαλεις pro mode (δλδ manual mode στην camera) και να ρυθμισεις οπως θελεις εσυ το iso και το shutter speed αλλα μεσα σε μαγαζι δεν γινεται αυτο, γιατι αν αυξησεις το shutter speed οτι κινηση γινει θα γραφτει στην εικονα σαν γραμμη χρωματος, ετσι οπως βγαινει οταν βγαζουν μια πολη και τα αυτοκινητα φαινονται γραμμες, σαν τον flash. Οποτε αναγκαστικα σε μαγαζια κτλ θα χρησιμοποιεις auto. Αλλα αν θελεις να βγαλεις τον ουρανο ή γενικα ενα τοπιο το οποιο μενει σταθερο (παντα βραδυ) τοτε το pro mode γ@μ@ει. Εν ολιγης, το s7 βγαζει καλυτερες φωτος απο το 6s σε χαμηλο φωτισμο, αλλα μην νομιζεις οτι ειναι ετσι οπως βλεπεις την σκηνη με το ματι σου. Tωρα για εμενα δεν αξιζει η μεταφορα. Αν επαιρνες τωρα κινητο ναι, καλυτερα να επαιρνες το s7, αλλα το να δωσεις αυτο που εχεις και να παρεις αλλο, πολυ φασαρια για το τιποτα μου φαινεται. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2016 από hellojim
mahone1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Το s7 ναι εχει καλυτερη καμερα σε χαμηλο φωτισμο απο το 6s και γενικα μια καλυτερη καμερα αλλα οπως λεει ο φιλος απο πανω δεν αξιζει η μεταβαση εφοσον εχεις ηδη το 6s.. αμα μου ελεγες για μπαταρια η οθονη κι εγω μαζι σου...
AggelosTz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Στην τιμή του 6s αγοράζεις μια dslr με έναν πράιμ και βγάζεις τις καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό....ότι κινητό ακόμα και κάμερα (με τον κιτ φακό) να έχεις αν προσπαθήσεις να βγάλεις σε χαμηλό φωτισμό θα βγουν χάλια.
stelios18120 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Το s7 έχει από τις καλύτερες κάμερες αλλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μην περιμένεις από κινητα να κάνουν θαύματα
taslikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό γίνεται διότι το 6s δεν έχει ois και ίσως έχεις ανοιχτές τις Live Photos. Η πρώτη λύση είναι να κλείσεις το Live Photos. Αλλιώς αποφασίζεις ανάμεσα σε 6s plus που έχει και ois (απλά με αυτά τα χρηματα πας σε iPhone 7 που έχει και αυτό πλέον) αλλιώς πας σε s7 αλλά μην περιμένεις και πολλά.. το έχω χρησημοποιησει και για να βγάλει καλή φωτο το βράδυ στο αυτόματο χωρίς φλας είναι αδύνατο. Η καλύτερη λύση είναι να πας σε iPhone 7 πιστεύω(αν μπορείς να διαθέσεις τόσα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα