Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα αφου δεν το υποστηριζουν(800) και τα τρια

Παιδιά μη λέτε ότι θέλετε, η έλλειψη της μπάντας 20 δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει κάποιος καθόλου 4G. Μια χαρά θα έχεις 4G αλλά χωρίς αυτήν την μπάντα απλά περιορίζεις την κάλυψη σου. Σε μεγάλα αστικά κέντρα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα για 4G. Σε απομακρυσμένες περιοχές, σε υπόγεια, σε μέρη με δύσκολη πρόσβαση δικτύου και γενικά μακριά από μεγάλα αστικά κέντρα χωρίς την 800άρα θα έχεις σίγουρα πρόβλημα. 

Είναι θέμα ποιότητας. 

Δημοσ.

Παιδιά μη λέτε ότι θέλετε, η έλλειψη της μπάντας 20 δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει κάποιος καθόλου 4G. Μια χαρά θα έχεις 4G αλλά χωρίς αυτήν την μπάντα απλά περιορίζεις την κάλυψη σου. Σε μεγάλα αστικά κέντρα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα για 4G. Σε απομακρυσμένες περιοχές, σε υπόγεια, σε μέρη με δύσκολη πρόσβαση δικτύου και γενικά μακριά από μεγάλα αστικά κέντρα χωρίς την 800άρα θα έχεις σίγουρα πρόβλημα.

Είναι θέμα ποιότητας.

Παιζει ρολο και ο παροχος.
Δημοσ.

Wind δεν έχει καθόλου γιατί χρησιμοποιεί μόνο τις 800αρες. Με τους άλλους θα έχει κανονικά απλα ίσως όχι σε όλες τις περιοχές.

Δημοσ.

Wind δεν έχει καθόλου γιατί χρησιμοποιεί μόνο τις 800αρες. Με τους άλλους θα έχει κανονικά απλα ίσως όχι σε όλες τις περιοχές

Ρε μη λέτε ότι θέλετε, έχω wind τώρα που μιλάμε και έχω και meizu MX4 κινέζικο που δεν έχει 800άρα μπάντα και έχω 4G και 4G+ κανονικά. Απλά με το moto X style που είχα στα χέρια μου για λίγες μέρες που έχει 800άρα ήταν σίγουρα καλύτερα ποιοτικά και πιο σταθερά. 

Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις!
Πραγματικά, με βοηθήσατε πολύ!

Επειδή μου γυάλισε το Xiaomi Redmi 3s και φαίνεται αρκετά καλό για την τιμή
του, είπα να κάνω μια ερώτηση και στο mygad για το θέμα της μπάντας 800.
Μου είπαν ότι όντως λείπει από το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά την 800 την
χρησιμοποιεί η Wind. Mε την Cosmote δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Κλίνω προς το Xiaomi μέχρι στιγμής...

Δημοσ.

Vodafone και Cosmote σχεδόν σε όλο το αστικό δίκτυο παρέχουν 4G και πέραν της 800αρας. Η Wind κατά βάση δίνει μέσω της 800αρας και σε ελάχιστα αστικά μέρη δίνει και από τις υπόλοιπες συχνότητες.

Γενικά η λογική με τα bands έχει ως εξής:

Περίπτωση 1: Θέλω να έχω 4G μέχρι και στο τελευταίο απόμακρο μέρος κάλυψης

Λύση: Αγοράζεις αποκλειστικά συσκευή που να υποστηρίζει όλα τα Bands (συμπεριλαμβανομένης και της 800άρας) και η κάλυψη εξαρτάται από την εκάστοτε εταιρία.

Περίπτωση 2: Έχω Vodafone/Cosmote και θέλω να έχω 4G σχεδόν όπου πάω.

Λύση: Αγοράζεις όποια συσκευή υποστηρίζει τα Bands 1800 και 2600 και καλό είναι να υποστηρίζει και την 800άρα

Περίπτωση 3: Έχω Wind και θέλω να έχω 4G σχεδόν όπου πάω.

Λύση: Αγοράζεις αποκλειστικά συσκευή που να υποστηρίζει όλα τα bands.

Περίπτωση 4: Έχω Wind, θέλω να έχω 4G μόνο σε πολύ συγκεκριμένα σημεία και με ενδιαφέρει συσκευή που ΔΕΝ υποστηρίζει την 800άρα.

Λύση: Δοκιμάζεις με συσκευή ενός φίλου γνωστού στα σημεία που σε ενδιαφέρει με την κάρτα Wind σου.

• Like 1
Δημοσ.

Το moto g4 play έχει θεματάκια ,έχει και ανοίξει και θέμα αλλά είδα και άλλους στο gsm arena να αναφέρουν τα ίδια προβλήματα . Καλύτερα xiaomi

Δημοσ.

Εξέτασα και λίγο την προοπτική να το παραγγείλω από Κίνα.
Βρήκα αυτή την περίπτωση, που μου φαίνεται καλή, από Vickmall 135:

XIAOMI Redmi 3S 2GB +16GB

Δίνουν και Silicone case+Tempered glass δωράκι.
Στο mygad έχει 160 € χωρίς δωράκια.

Απλά το σκέφτομαι γιατί θα αργήσει πάρα πολύ να έρθει, λογικά πολύ μετά τις γιορτές...
Είναι και το τελωνείο ένα θέμα, μην γίνει καμιά στραβή και κολλήσει...

Εσείς τι λέτε;

Δημοσ.

Εξέτασα και λίγο την προοπτική να το παραγγείλω από Κίνα.

Βρήκα αυτή την περίπτωση, που μου φαίνεται καλή, από Vickmall 135:

XIAOMI Redmi 3S 2GB +16GB

Δίνουν και Silicone case+Tempered glass δωράκι.

Στο mygad έχει 160 € χωρίς δωράκια.

Απλά το σκέφτομαι γιατί θα αργήσει πάρα πολύ να έρθει, λογικά πολύ μετά τις γιορτές...

Είναι και το τελωνείο ένα θέμα, μην γίνει καμιά στραβή και κολλήσει...

Εσείς τι λέτε;

Καλο αλλα θα το παρεις του χρονου.... :P
Δημοσ.

παιδια εχω το sony xperia e4 εδω και ενα χρονο εχει μπαταρια διαρκειας ειναι ανθεκτικο σε σκονη και λιγακι νερο εχει πολυ καλες ταχυτητες και γενικα ειναι οτι καλυτερο οστιζει 120 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...