Προς το περιεχόμενο

Cooler Master: MasterKeys Lite L Combo RGB-Review-Unboxing-AlexAxill-[Greek]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας με λένε AlexAxill και είμαι ένας νέος youtuber.Μόλις έκανα mini review και unbox το καινούργιο μου πληκτρολόγιο. Άμα μπορείτε και θέλετε δείτε το βίντεο μου:

.Είπα να χρησιμοποιήσω το Insomnia γιατί μου είχαν πει ότι είναι πολύ καλό site.
  • Like 1
Δημοσ.

Γεια σας με λένε AlexAxill και είμαι ένας νέος youtuber.Μόλις έκανα mini review και unbox το καινούργιο μου πληκτρολόγιο. Άμα μπορείτε και θέλετε δείτε το βίντεο μου:

.Είπα να χρησιμοποιήσω το Insomnia γιατί μου είχαν πει ότι είναι πολύ καλό site.

ωραίο video - συνέχισε file μου  - ωραίο editing !

Δημοσ.

ωραίο video - συνέχισε file μου  - ωραίο editing !

ευχαριστώ πολύ

μμμμμμμμμμμμμημχανικό :P

:D ναι το ξερω ειναι περιεργο το ονομα του

εγω λεω να κλειδώσει.

?????

Δημοσ.

:D ναι το ξερω ειναι περιεργο το ονομα του

Εγώ νόμιζα για πλάκα το έλεγες :P ειναι μηχανικό (mechanical)  πληκτρολόγιο και ο όρος "μηχανικό" αναφέρεται στα πλήκτρα που χρησιμοποιούν κλασικά ελατήρια για να λειτουργήσουν.

Δημοσ.

Εγώ νόμιζα για πλάκα το έλεγες :P ειναι μηχανικό (mechanical)  πληκτρολόγιο και ο όρος "μηχανικό" αναφέρεται στα πλήκτρα που χρησιμοποιούν κλασικά ελατήρια για να λειτουργήσουν.

οχι και ομως ειναι ετσι το πληκτρολογιο εχει memchanical switches δες και το site τους το εχω στο description

Δημοσ.

οχι και ομως ειναι ετσι το πληκτρολογιο εχει memchanical switches δες και το site τους το εχω στο description

lol έχεις δίκαιο.... το έψαξα λιγάκι.. ρε τους απατεώνες ειναι απλο πληκτρολόγιο (χρησιμοποιεί δηλαδή μεμβράνη αντι για μηχανικά πλήκτρα ) και το ονομάσανε mem-chanical (το mem λόγω της μεμβράνης membrane που χρησιμοποιεί) για να ξεγελάσει τον κόσμο νομίζοντας οτι ειναι μηχανικό!!!

Δημοσ.

lol έχεις δίκαιο.... το έψαξα λιγάκι.. ρε τους απατεώνες ειναι απλο πληκτρολόγιο (χρησιμοποιεί δηλαδή μεμβράνη αντι για μηχανικά πλήκτρα ) και το ονομάσανε mem-chanical (το mem λόγω της μεμβράνης membrane που χρησιμοποιεί) για να ξεγελάσει τον κόσμο νομίζοντας οτι ειναι μηχανικό!!!

κι ομως αμα γραψεις ειναι πολυ ωραιο σαν μηχανικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...