Nomedor Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Η 2η σεζόν ήταν αρκετά mind fuck, ευτυχώς, η 1η με είχε κάνει να βαρεθώ αλλά τελικά προετοίμαζε το έδαφος για την δεύτερη. Τουλάχιστον τελικά δείχνει ότι ξέρει που πηγαίνει. Ελπίζω να συνεχιστεί και να μην μας απογοητεύσει.
panther_512 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλή σειρά, η 2η σεζόν πάρα πολύ διαφορετική από την πρώτη, τόσο σε ρυθμό όσο και σε περιεχόμενο. Ίσως η πιό ενδιαφέρουσα σειρά που έχω δεί εδώ και καιρό, και αυτό διότι τουλάχιστον μέχρι τώρα είναι αρκετά απρόβλεπτη και σουρεαλιστική. Υπήρξαν σημεία που τα βρήκα πολύ πιό παράξενα από ότι θα ήθελα, στο τελευταίο επεισόδιο προέκυψαν πράγματα σχεδόν από το πουθενά , Giant robots ενώ το τέλος το περίμενα με περισσότερο ΟΥΑΟ factor. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από panther_512
Mesqal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Εχω ξεκινησει χαλαρα τη 2η σεζον και εχω να πω οτι TwinPeakιζει 😋 αρκετα, πολυ απολαυστικη η θεαση της. Απο τις λιγες σειρες που εχω δει και λεω στον εαυτο μου ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΒΛΕΠΩ 😁😁😁
Nomedor Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δεν το πιστεύω ότι το Netflix ακύρωσε τη σειρά. Πραγματικά η 2η σεζόν ήταν πολύ καλή και ήταν από τις λίγες σειρά που αξιζαν το 2019 και ειδικά του Netflix, που έχει φτηνό περιεχόμενο και του λείπουν οι καλές παραγωγές Έχω απογοητευτεί πολύ από το Netflix τον τελευταίο καιρό, πάει να γίνει syfy
thomasG4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Nomedor είπε Δεν το πιστεύω ότι το Netflix ακύρωσε τη σειρά. Πραγματικά η 2η σεζόν ήταν πολύ καλή και ήταν από τις λίγες σειρά που αξιζαν το 2019 και ειδικά του Netflix, που έχει φτηνό περιεχόμενο και του λείπουν οι καλές παραγωγές Έχω απογοητευτεί πολύ από το Netflix τον τελευταίο καιρό, πάει να γίνει syfy Το φοβόμουν είναι η αλήθεια γιατί είναι το στυλ σειράς που δύσκολα κερδίσει αρκετό κοινό, αλλά το σημαντικότερο πρόβλημα ήταν ότι με το μεγάλο διάστημα που είχε διακοπή από τη πρώτη σεζόν, έχασε το momentum και πολλοί που είχαν δει τη πρώτη μπορεί και να μην πήραν χαμπάρι ότι βγήκε η δεύτερη. Επίσης σχεδόν όλοι είχαμε ξεχάσει τι είχε γίνει στη πρώτη. Εγώ προσωπικά έκατσα και το ξαναείδα από την αρχή για να το θυμηθώ, αλλά πολύ κόσμος δεν θα το κάνει αυτό. 1
panther_512 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Πφφφφφφφφ. Στο τέλος θα καταλήξουμε να μήν ξεκινάμε σειρές, παρα μόνο όταν θα έχουν ολοκληρωθεί.......
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Ελα ρε γμτ τι κρίμα... και ειχε potential η σειρα
Pa0ki Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Αξίζει κάποιος να την δει, ξέροντας ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια, ή να μη μπω καν στον κόπο? Μου την είχε προτείνει ένας φίλος και την είχα ξεχάσει τελείως Σήμερα που την ξανατσέκαρα έμαθα ότι την έκοψαν
coffeex Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 NETFLIX 'THE OA': WHY PEOPLE ARE CANCELING THEIR SUBSCRIPTIONS
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, Pa0ki είπε Αξίζει κάποιος να την δει, ξέροντας ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια, ή να μη μπω καν στον κόπο? Μου την είχε προτείνει ένας φίλος και την είχα ξεχάσει τελείως Σήμερα που την ξανατσέκαρα έμαθα ότι την έκοψαν Κοιτα. Ξενερωσα τρελα που κοπηκε. Μετανιωσα που την ειδα? Οχι. Αλλα επειδη μιλαμε για σειρα που εχει κοπει, μη με βριζεις μετα αν χαλαστεις 1
burgos4 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 το σεναριο ειναι καπως χαζο....αλλα οι χαρακτηρες αρκετα ενδιαφερον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα