Skylined Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Το νήμα είναι σε λάθος ενότητα, μπορεί να μεταφερθεί στις τηλεοπτικές σειρές;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 11 hours ago, Skylined said: Το νήμα είναι σε λάθος ενότητα, μπορεί να μεταφερθεί στις τηλεοπτικές σειρές; Done! Ο δεύτερος κύκλος στα 2 πρώτα επεισόδια φαίνεται τέλειος! 2 1
overpower Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 mindfuck η φαση της 2ης μεχρι τωρα (εχω δει 3) 1
Skylined Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, billdanos είπε Ο δεύτερος κύκλος στα 2 πρώτα επεισόδια φαίνεται τέλειος! Πολύ καλή παραγωγή, όπως και η πρώτη σεζόν αλλά θεωρώ ότι πλατειάζει λίγο προς το τέλος. Επίσης η ηθοποιία του μαύρου ιδιωτικού ντετέκτιβ ενώ είναι γενικώς καλή δεν είναι στο επίπεδο των υπολοίπων, κατά τη γνώμη μου δεν πείθει 100%. Brit Marling γυναικάρα και απ'ότι φαίνεται έχει και καταπληκτικό μυαλό αφού είναι και writer της σειράς. Αν δε το έχετε παρατηρήσει πάρα πολλές σειρές Sci-Fi όπως για παράδειγμα Lost, Fringe, Stranger things και φυσικά πάρα πολλές ταινίες παρουσιάζουν την ιδέα ότι είμαστε πολυδιαστασιακά όντα που βιώνουμε παράλληλες αλληλοσυνδεόμενες πραγματικότητες σε ένα σύμπαν απείρων δυνατοτήτων και συνδυασμών. Η ιδέα υπάρχει και στο χώρο της φυσικής ως θεωρία Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από Skylined 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Είδα και το 4. Ελπίζω κάπως να δικαιολογηθεί στα επόμενα αλλά το ...χταπόδι με ξενέρωσε λιγάκι (ή τέλος πάντων μου έπεσε λίγο βαρύ σε σχέση με όσα περιμένω απο τη σειρά). Δεν λέω άλλες λεπτομέρειες για να μη γεμίσουμε με spoilers! 3
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Eγω μολις την τελειωσα... Δεν εχω ξαναδει να κανουν κατι παρομοιο σε σειρα. Ακολουθει ερωτηση σποιλερ για το τελος της σεζον μην το ανοιξετε αν δεν εχετε δει ολα τα επεισοδια για κανεναν λογο. Spoiler Στο τελος καταλαβα καλα, ειπαν την ΟΑ με το πραγματικο της ονομα της ηθοποιου και ο Χαπ συστηθηκε με το πραγματικο του ονομα ως ηθοποιος? Με σκαλωσε τελειως αυτο. Επισης, η γαλλιδα τι ακριβως φαση?
thomasG4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, stormrain είπε Eγω μολις την τελειωσα... Δεν εχω ξαναδει να κανουν κατι παρομοιο σε σειρα. Ακολουθει ερωτηση σποιλερ για το τελος της σεζον μην το ανοιξετε αν δεν εχετε δει ολα τα επεισοδια για κανεναν λογο. Απόκρυψη περιεχομένων Στο τελος καταλαβα καλα, ειπαν την ΟΑ με το πραγματικο της ονομα της ηθοποιου και ο Χαπ συστηθηκε με το πραγματικο του ονομα ως ηθοποιος? Με σκαλωσε τελειως αυτο. Επισης, η γαλλιδα τι ακριβως φαση? Ναι στο τέλος πήγαν στο παράλληλο σύμπαν που είμαστε τώρα ή σε κάποιο που μοιάζει πολύ με το δικός μας. Γιατί ο Χαπ είπε ότι η Brit Marling είναι η γυναίκα του, ενώ στη πραγματικότητα δεν είναι παντρεμένος ο Jason Isaacs μαζί της. Επίσης το σετ στο συγκεκριμένο σύμπαν είναι στην Αγγλία ενώ στο δικό μας είναι στην Αμερική. Η γαλλίδα είναι traveler και αυτή και επίσης είναι κάτι σαν από μηχανής θεός γιατί βοήθησε τον Χαπ να φτιάξει τα ρομπότ που κάνουν τις κινήσεις και τη Πρέρι να θυμηθεί τις αναμνήσεις της Νίνα. Γενικά πολύ mindfuck η δεύτερη. Μου άρεσε όμως. Τώρα να δούμε που θα το πάνε στη τρίτη (άμα υπάρξει βέβαια). 1
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, thomasG4 είπε Τώρα να δούμε που θα το πάνε στη τρίτη (άμα υπάρξει βέβαια). Aυτο ακριβως με τρελαινει σε τετοιου ειδους σειρες. Δεν μπορω να πιστεψω πως δεν θα υπαρξει τριτη, ειναι κριμα και αδικο δηλαδη. Καπου διαβασα πως ο δημιουργος εχει φτιαξει τη σειρα για 5 σεζον, με βαση αυτο που ειδα στην δευτερη με βαζει σε τρομερες αποριες για το πως σκοπευει να τα δεσει ολα αυτα....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Κανονίστε να ξενερώσω περισσότερο και από το ...Lost! 😛
Fan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Τελείωσα και εγώ τη 2η σεζόν. Σε εκπλήσσει το πόσο περίπλοκη είναι, αλλά και το πως σε μία ωραία γενικά σειρά μπαίνουν άκυρες (στα όρια του Β movie) φάσεις, όπως χταπόδι, άκυρη Γαλλίδα χωρίς λόγο κτλ. 1
26ska Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Είμαι στο 3 της δεύτερης σεζόν και πάει πολύ καλά,ελπίζω να μην γίνει lost.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 On 30/03/2019 at 16:45, stormrain said: Eγω μολις την τελειωσα... Δεν εχω ξαναδει να κανουν κατι παρομοιο σε σειρα. Ακολουθει ερωτηση σποιλερ για το τελος της σεζον μην το ανοιξετε αν δεν εχετε δει ολα τα επεισοδια για κανεναν λογο. Hide contents Στο τελος καταλαβα καλα, ειπαν την ΟΑ με το πραγματικο της ονομα της ηθοποιου και ο Χαπ συστηθηκε με το πραγματικο του ονομα ως ηθοποιος? Με σκαλωσε τελειως αυτο. Επισης, η γαλλιδα τι ακριβως φαση? Spoiler Ναι σωστά το πρόσεξες. Οπότε βλέπαμε ένα σκηνικό που γύριζαν οι πραγματικοί ηθοποιοί τη σειρά που μόλις ολοκληρώσαμε! Διάβασα πως συμφώνησαν για 5 κύκλους και πως σταδιακά θα μπλέκεται ακόμη περισσότερο η ιστορία με τη συμμετοχή και των "κανονικών" ηθοποιών σαν μέρος της όλης ιστορίας... Θα χρειάζομαι σημειώσεις σε λίγο έτσι όπως πάει! 😛
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, billdanos είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ναι σωστά το πρόσεξες. Οπότε βλέπαμε ένα σκηνικό που γύριζαν οι πραγματικοί ηθοποιοί τη σειρά που μόλις ολοκληρώσαμε! Διάβασα πως συμφώνησαν για 5 κύκλους και πως σταδιακά θα μπλέκεται ακόμη περισσότερο η ιστορία με τη συμμετοχή και των "κανονικών" ηθοποιών σαν μέρος της όλης ιστορίας... Θα χρειάζομαι σημειώσεις σε λίγο έτσι όπως πάει! 😛 Προβλεπω να εξελίσσεται ειτε σε διαμαντάκι η σειρά, είτε σε μαπα Προςτο παρόν τείνω στο πρωτο.
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Πάρα πολύ πρωτότυπο αυτό στο τέλος. Αναμένουμε τη νέα σεζόν
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Αν και την πρωτη σαιζον την ειδα με δυσκολια, η δευτερη ειναι εξαιρετικη(με εξαιρεση το χταποδι). Η σειρα παει να γινει χασιμο και εχουμε διαμαντι εν δημιουργια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα