CaptainChris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Είδε κανείς αυτή τη σειρά; Περίεργη αλλά πολύ καλό. Είδα δύο επεισόδια!
nyne Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εμενα με μπερδεψε το πρωτο,θα δω κ το δευτερο κ θα αποφασισω...
paularas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 πάει πάραααααααα πολλυυυυυυυυυυυ αργάααααααααααααααα όμως..... δηλαδή είμαι στο 4ο και έτυχε 1-2 φορές να πατήσω pause και δεν ήξερα εάν το πάτησα ή ήταν η σκηνή έτσι (έπρεπε να περιμένω 2-3 secs να δω για κίνηση) + ότι η πλοκή είναι αργή και ουσιαστικά κλαιν μαιν χτίσιμο κάνει έως τώρα
CaptainChris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Είδα αλλά δύο επισοδεια τα 3 και 4 και κρατάει το ενδιαφέρον και έχεις αγωνία για τη συνέχεια αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Αυτά που βλέπω για εκπληκτική και μοναδική σειρά δεν τα βλέπω εγώ υπάρχουν και καλύτερα.
yanc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Παρα πολυ καλη ειναι, μεχρι το 6 τουλαχιστον που ειδα.
paularas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 nope.... just nope.... σου αφήνει μια τρελή γλυκόπικρη αίσθηση στο τέλος που σε χαλάει στην τελική. όσο για τις απορίες / ερωτήσεις που έχω, είτε πρέπει να το δω ξανά είτε απλά τα αφήνω στον αέρα να υπάρχουνε και τέλος
Evilsmile Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 στην αρχη του πεμπτου επεισοδιου, ποιο τραγουδι παιζει με την κιθαρα της η γυναικα;
xavier Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 μεχρι το 3 που ειδα μου αρεσει παρα πολυ...
fylatos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Την είδα μονοκοπανιά ξάπλα σε ένα ΣΚ. Σίγουρα σε κρατάει και είναι ωραία αλλά πολύ προβλέψιμη μετά το 3. Επίσης όπου έχει μπλεχτεί η Brit Marling παιζει αυτό με τον βουδισμό και έχει κουράσει. Το πιάσαμε είσαι βουδίστρια
maximusgr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Είμαι στο τέταρτο επεισόδιο και έχω να πω πως είναι ότι καλύτερο έχω δει φέτος!!! Ευτυχώς υπάρχουν και αυτές οι ευχάριστες εκπλήξεις γιατί αν είναι να περιμένουμε από Walking Dead και Game of Thrones σωθήκαμε χαχα!!!
pseira Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Η όλη σειρά μπορούσε να είναι άνετα 2-3 ώρες μικρότερη, χωρίς να προσπαθεί να γεμίσει κάτι που μοιάζει με σεζόν. Προσωπικά βαρέθηκα άπειρα κ συχνά το άφηνα να παίζει σε παράθυρο κ παράλληλα έκανα browsing. Τρύπες στο σενάριο; Απειρες.. Με μεγαλύτερη την παρακάτω: Προσοχή spoiler . . . ΑΦΟΥ άρχισε να βλεπει ξανά, δε μπορούσε να δει το keypad code και να τους ελευθερώσει είτε ναρκωνοντας είτε σκοτώνοντας τον hap?
firewalker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Βαρετή σειρά. Να παίζει στο βάθος ενώ καθαρίζεις πατάτες για το δείπνο αλλαγής του χρόνου. 1
gokuthelegend Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Έχω ξεμείνει από σειρές και σκέφτομαι να ξεκινήσω κάτι νέο για να περάσω μέσα στις γιορτές, τι υπόθεση έχει;
maximusgr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Έχω ξεμείνει από σειρές και σκέφτομαι να ξεκινήσω κάτι νέο για να περάσω μέσα στις γιορτές, τι υπόθεση έχει; Πραγματεύεται την ιστορία μιας τυφλής κοπέλας που επιστρέφει στους δικούς της 7 χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή της, έχοντας βρει το φως της. Στο προτείνω είναι ότι καλύτερο έχει βγει φέτος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα