vicky5 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα. Χρειαζομαι τη βοηθεια σας στο εξης. Το icloud μου γεμισε απο φωτογραφιες και βιντεο και ειπα να το αδειασω.. Κρατησα ενα backup στο itunes και κατεβασα και τις φωτογραφιες. Αφου τις εβαλα στον υπολογιστη εσβησα καποιες απο το icloud ... Δεν το ηξερα και μου τις εσβησε και απο το κινητο ταυτοχρονα. Και τωρα ξεκιναει το προβλημα. Κανω επαναφορα απο το backup και ενω τις βαζει μεσα μετα απο 5 λεπτα απο 950 που εχω μου σβηνει και μου αφηνει 450... Ειπα μηπως εφταιγε το Icloud και με το που εκανα επαναφορα το απενεργοποποιησα... Παλι τα ιδια. εχει κανει ιδεα τι κανει το κινητο γιατι πραγματικα με εχει τρελανει?
basilis5 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 προφανως αρχικα τις επαναφερεις και αμεσως μετα το icloud photo gallery που λογικα εχεις ενεργοποιημενο συγχρονιζει και στις σβηνει. Αρχικα 1. μετα το restore from backup μην κανεις συγχρονισμο στο itunes. 2. αν θες να εχεις τις φωτο στο κινητο, πρεπει ειτε να τις εχεις και στο icloud είτε να απενεργοποιησεις το icloud photo gallery. σιγουρεψε τις φωτογραφιες καπου πριν κανεις οτιδηποτε. Σε καθε περιπτωση στο icloud (ειτε αν τραβας icloud backup ειτε αν εχεις ενεργοποιημενο το icloud photo gallery) δεν γινεται να εχεις αλλες φωτο εκει, κι αλλλες τοπικα στο τηλεφωνο σου. Η λογικη εινα να ειναι 1-1 ιδιες και να βλεπεις αμφιδρομα τις αλλαγες και να τις περνα και στην αλλη πλευρα (icloud photo gallery). Εσυ τι ακριβως θες; Να αδειασεις χωρο στο icloud , αλλα να εχεις αντιγραφα των φωτογραφιων στην συσκευη (οι οποιες ομως δεν θα βρισκονται στο icloud); Αυτο για να γινει, θα πρεπει να σταματησεις σε καθε περιπτωση να κρατας backup τις φωτογραφιες στο icloud.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα