Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 ελπίζω να σε κάλυψα..!! απλά γνώρισα τους ανθρώπους και ξέρω και το μαγαζί που έγινε η εκτύπωση... (είναι δίπλα σχεδόν με το κατάστημα τους) μιλάω με τους ανθρώπους και δεν πιστεύω να είναι παράξενο αυτό..!! Σημερινή μέτρηση δεν έχει? Βλέπω 11/11/2016 στο screenshot... 1
ntirintaxta8888 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Σημερινή μέτρηση δεν έχει? Βλέπω 11/11/2016 στο screenshot... εβαλα την παλια μονο και μονο για να δεις οτι εχω καιρο την συνδεση.. θα σου βαλω και μια τωρινη αν θες
haris_216 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 απλά γνώρισα τους ανθρώπους και ξέρω και το μαγαζί που έγινε η εκτύπωση... (είναι δίπλα σχεδόν με το κατάστημα τους) μιλάω με τους ανθρώπους και δεν πιστεύω να είναι παράξενο αυτό..!! Να σου πω τί είναι παράξενο. Μια Χ εταιρία πραγματοποιεί αμφισβητήσιμες κινήσεις (πχ τοποθετήσεις κουτιών χωρίς άδεια), έχει αρπακολλατζίδικη διαφημιστική προσέγγιση (δεν ξέρω ποια εταιρία θα δεχόταν λάθος sticker στα προϊόντα της, όταν μάλιστα αυτά προσπαθούν να την διαφημίσουν παραθέτοντας τηλέφωνο επικοινωνίας), έχει αμφιλεγόμενη ιντερνετική παρουσία/site, έχει μέχρι τώρα ένα υπερευχαριστημένο πελάτη (εσένα), ο οποίος γραφτηκες σε ένα φόρουμ μόνο για να πεις τα καλά της (φρέσκος-φρέσκος) και ο οποίος (τελείως συμπτωματικά) ξέρεις και τους διαφημιστικούς της συνεργάτες και τα λάθη που έγιναν. Ξέρω ότι πολλές φορές η ζωή είναι πιο περίεργη και από το πιο ευφάνταστο σενάριο, αλλά όπως και να το κάνεις (παραδέξου το κι εσύ) δεν "τρώγεται" πολύ εύκολα. 2
ntirintaxta8888 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 εβαλα την παλια μονο και μονο για να δεις οτι εχω καιρο την συνδεση.. θα σου βαλω και μια τωρινη αν θες Να σου πω τί είναι παράξενο. Μια Χ εταιρία πραγματοποιεί αμφισβητήσιμες κινήσεις (πχ τοποθετήσεις κουτιών χωρίς άδεια), έχει αρπακολλατζίδικη διαφημιστική προσέγγιση (δεν ξέρω ποια εταιρία θα δεχόταν λάθος sticker στα προϊόντα της, όταν μάλιστα αυτά προσπαθούν να την διαφημίσουν παραθέτοντας τηλέφωνο επικοινωνίας), έχει αμφιλεγόμενη ιντερνετική παρουσία/site, έχει μέχρι τώρα ένα υπερευχαριστημένο πελάτη (εσένα), ο οποίος γραφτηκες σε ένα φόρουμ μόνο για να πεις τα καλά της (φρέσκος-φρέσκος) και ο οποίος (τελείως συμπτωματικά) ξέρεις και τους διαφημιστικούς της συνεργάτες και τα λάθη που έγιναν. Ξέρω ότι πολλές φορές η ζωή είναι πιο περίεργη και από το πιο ευφάνταστο σενάριο, αλλά όπως και να το κάνεις (παραδέξου το κι εσύ) δεν "τρώγεται" πολύ εύκολα. παιδια.. αυτη η εταιρεια ειναι στην γειτονια μου.. και πολοι απο την γειτονεια ειμαστε πελατες τους.. κανενας δεν εχει κανενα παραπονο..!! σας είπα οτι ξέρω τους ανθρωπους.. τους γνωρισα και εγινα πελατης τους.. μην μπερδευεστε... δεν εχω λόγο να αποδιξω κατι..!! απλά είδα ότι εγινε θεμα σε κατι που το γνωρίζω και σχολίασα.. τίποτα παραπανω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέσω Βουλγαρίας παίζει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Τι νούμερα (και latency) δίνει με servers στην Αθήνα?
ntirintaxta8888 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Τι νούμερα (και latency) δίνει με servers στην Αθήνα? που θες να ξερω ρε φίλε..?? χαχαχαχα ρωτα τους..?? ειπαμε τους ξερω τους ανθρωπους αλλα όχι και έτσι..?? δεν είμαι και προγραμματιστης..!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 που θες να ξερω ρε φίλε..?? χαχαχαχα ρωτα τους..?? ειπαμε τους ξερω τους ανθρωπους αλλα όχι και έτσι..?? δεν είμαι και προγραμματιστης..!! Εννοώ στο speedtest ρε συ, αν επιλέξεις server Αθήνας αντί για Σόφιας που είναι στα 2 screenshots που έβαλες.
ntirintaxta8888 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εννοώ στο speedtest ρε συ, αν επιλέξεις server Αθήνας αντί για Σόφιας που είναι στα 2 screenshots που έβαλες. αααα.. sorry ρε φίλε δεν κατάλαβα.. 11 κατεβασμα και 28 ανεβασμα.. αλλά γιατί να το κάνω..??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 αααα.. sorry ρε φίλε δεν κατάλαβα.. 11 κατεβασμα και 28 ανεβασμα.. αλλά γιατί να το κάνω..?? Γιατί θες να ξέρεις και πως ανταποκρίνεται η γραμμή εκτός Βουλγαρίας. Ένας στην Ελλάδα θα κάθεται να ψάχνει servers στη Σόφια για να πιάνει το 100αρι στα downloads του? Αν θέλει να κατεβάσει από Ελλάδα ή από άλλες χώρες τι γίνεται?
ntirintaxta8888 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 αααα.. sorry ρε φίλε δεν κατάλαβα.. 11 κατεβασμα και 28 ανεβασμα.. αλλά γιατί να το κάνω..?? τωρα ποθ το ξανα έκανα εβγαλε 40 ανεβασμα και 28 κατεβασμα.. αλλα γιατί..?? ποιος ο λόγος να αλλάξω σερβερ..?? Γιατί θες να ξέρεις και πως ανταποκρίνεται η γραμμή εκτός Βουλγαρίας. μα έτσι και αλλιώς εγώ πάντα απο εκεί πέρνω..!! τι θα αλλάξει..?? ο σεβερ είναι βουλγαρία..!
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 http://vestitel.bg/en/media-center/news-and-events/5 καλα της αθηνας τον παιζει. Εμενα μου βγαζει 20 /20 ενω εχω 450/200+
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 http://vestitel.bg/en/media-center/news-and-events/5 καλα της αθηνας τον παιζει. Εμενα μου βγαζει 20 /20 ενω εχω 450/200+ Ναι αλλά εσύ είσαι και στην Εσθονία, όχι εντός Ελλάδας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις