Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πάροχος που αναφέρεις είναι η HCN και όχι η OCN που φαίνεται στην εικόνα.

Με βάση την ιστοσελίδα της OCN, (φαίνεται να) είναι πάροχος, ανεξάρτητα αν δεν είναι στην πραγματικότητα, όπως προκύπτει από όσα έχουν γραφτεί μετά το δικό μου post.

Δημοσ.

Λολ....εσύ τί λες δλδ...στην λέξη "εταιρεία"...το σκέφτηκε και επέλεξε να το γράψει με γιώτα.... :P

Επίσης μάλλον εσύ θα έπρεπε να ψαχτείς για το που γίνεσαι ρεζίλι ή όχι... :)

Και το εταιρεια χρησιμοποιειται και εισαι σωστο και το εταιρια

• Like 1
Δημοσ.

Και το εταιρεια χρησιμοποιειται και εισαι σωστο και το εταιρια

Έτσι νομίζω κι εγώ, αν και το γράφω εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ.

η σελίδα βγαίνει και σε διαφορετικό url και με ρώσικα μέσα πάντως :P

Αποτι βλεπω σε αυτο το site τα πανε λιγο καλυτερα στην ορθογραφια :lol:

Aπο την αλλη εχουν ξεχασει να βαλουν content σε μερικες σελιδες, πχ αυτην που λεει για internet.

Λογικα εχουν πολλη δουλεια με το σκαψιμο για περασμα οπτικων ινων και δεν προλαβαινουν να ασχοληθουν με τα 2-3 websites τους :P

Δημοσ.

Εδώ έχουν κάνει copy και τα images της hcn στις παρεχομενες υπηρεσίες!

Ή η ocn ήταν η πρώτη με την ιδέα και τα images, αλλά η hcn λόγω διασυνδέσεων κατάφερε να βγει πρώτη στην αγορά. Antonio Meucci, we never forget.

Δημοσ.

Ή η ocn ήταν η πρώτη με την ιδέα και τα images, αλλά η hcn λόγω διασυνδέσεων κατάφερε να βγει πρώτη στην αγορά. Antonio Meucci, we never forget.

I see what you did there!

Anyway πρώην εργαζόμενος εδώ :)

Δημοσ.

σαν πελάτης της εταιρείας έχω να σας πω ότι οι άνθρωποι είναι μια χαρά.. το ιντερνέτ τους είναι όντως 100σταρι και σταθερό... δεν έχουν καμια σχέση με την hcn και δεν δουλεύουν καν με τον ίδιο τρόπο... όσο για τα λάθη που λέτε, για αυτά ευθύνεται αυτός που έκανε το site και αυτος που εκτυπωσε τα έντυπα..!! όχι η εταιρεία..!! οι ανθρωποι λενε σε ολους που είναι και τι τηλέφωνα έχουν.. μπορειτε να πατε να τους βρείτε και να μιλησετε..!! εγώ πάντως όταν τους είδα χάρηκα που μου έφεραν οπτικες ινες και μαλιστα δωρεαν.. έχω 2 μήνες συνδρομή σε ατυούς και πραγματικά σας το λέω ευχαριστήθηκα ίντερνετ..!!

Είναι καρκινογόνο το κουτί, ξηλώστε το και ΔΙΕΔΩΣΤΑΙ!!!!!!!!111oneone

από αυτο το κουτί δεν περνάει ούτε καν ρεύμα.. απλά εκει μπένει ένα σπλιτερ που μοιράζει το σήμα στα διαμερισματα.. δεν είναι καθόλου μα καθλ΄΄ολου βλαβερό.! είμαι πελάτης τους εδώ και 2 μήνες και ξέρω τι σας λέω..!!

Δημοσ.

σαν πελάτης της εταιρείας έχω να σας πω ότι οι άνθρωποι είναι μια χαρά.. το ιντερνέτ τους είναι όντως 100σταρι και σταθερό... δεν έχουν καμια σχέση με την hcn και δεν δουλεύουν καν με τον ίδιο τρόπο... όσο για τα λάθη που λέτε, για αυτά ευθύνεται αυτός που έκανε το site και αυτος που εκτυπωσε τα έντυπα..!! όχι η εταιρεία..!! οι ανθρωποι λενε σε ολους που είναι και τι τηλέφωνα έχουν.. μπορειτε να πατε να τους βρείτε και να μιλησετε..!! εγώ πάντως όταν τους είδα χάρηκα που μου έφεραν οπτικες ινες και μαλιστα δωρεαν.. έχω 2 μήνες συνδρομή σε ατυούς και πραγματικά σας το λέω ευχαριστήθηκα ίντερνετ..!!

από αυτο το κουτί δεν περνάει ούτε καν ρεύμα.. απλά εκει μπένει ένα σπλιτερ που μοιράζει το σήμα στα διαμερισματα.. δεν είναι καθόλου μα καθλ΄΄ολου βλαβερό.! είμαι πελάτης τους εδώ και 2 μήνες και ξέρω τι σας λέω..!!

Σας πληρώνουν στην ώρα τους;

Δώρο Χριστουγέννων και επιδόματα δίνουν;

Υπερωρίες πληρώνουν;

Αν κάνουν προσλήψεις, πες μας.

Καλές γιορτές!

• Like 10
  • Moderators
Δημοσ.

σαν πελάτης της εταιρείας έχω να σας πω ότι οι άνθρωποι είναι μια χαρά.. το ιντερνέτ τους είναι όντως 100σταρι και σταθερό... 

Μπορεις να ποσταρεις μια φωτογραφια απο τη σελιδα του router σου με τις ταχυτηες που εχει συγχρονισει και ενα speedtest!?

Κατσε να δεις που δεν θα μπορει και θα ειναι και θιγμενος που δεν τον πιστευω

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θέλω να είμαι καχύποπτος (και να αμφισβητήσω τα πότε και γιατί γράφτηκες στο φόρουμ) αλλά σαν "πελάτης της εταιρείας" δείχνεις να έχει πάρα πολλές γνώσεις.

Πέρα από τις παροχές, τις οποίες βιώνεις "σαν πελάτης", ξέρεις και ποιος είναι υπεύθυνος για τα λάθη τους

btw "αυτόν που έκανε το site και αυτόν που εκτύπωσε τα έντυπα" προσωπικα δεν θα τον διαχώριζα από την εταιρεία αφού είναι ευθύνη της εταιρίας ο ελεγχός του (και από αυτά εξαρτάται η εικόνα της όποιας εταιρείας)

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να ποσταρεις μια φωτογραφια απο τη σελιδα του router σου με τις ταχυτηες που εχει συγχρονισει και ενα speedtest!?

Κατσε να δεις που δεν θα μπορει και θα ειναι και θιγμενος που δεν τον πιστευω

ελπίζω να σε κάλυψα..!! 

Δεν θέλω να είμαι καχύποπτος (και να αμφισβητήσω τα πότε και γιατί γράφτηκες στο φόρουμ) αλλά σαν "πελάτης της εταιρείας" δείχνεις να έχει πάρα πολλές γνώσεις.

Πέρα από τις παροχές, τις οποίες βιώνεις "σαν πελάτης", ξέρεις και ποιος είναι υπεύθυνος για τα λάθη τους

btw "αυτόν που έκανε το site και αυτόν που εκτύπωσε τα έντυπα" προσωπικα δεν θα τον διαχώριζα από την εταιρεία αφού είναι ευθύνη της εταιρίας ο ελεγχός του (και από αυτά εξαρτάται η εικόνα της όποιας εταιρείας)

απλά γνώρισα τους ανθρώπους και ξέρω και το μαγαζί που έγινε η εκτύπωση... (είναι δίπλα σχεδόν με το κατάστημα τους) μιλάω με τους ανθρώπους και δεν πιστεύω να είναι παράξενο αυτό..!!

post-425450-0-20146000-1482423987_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...