piiii Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Οπως λένε curiosity killed the cat. Αυτό είναι το εσωτερικό του κουτιού. Για να είμαι απο το safe side είπα να μην το βανδαλίσω πολύ. Απλά το κατέβασα αφαιρώντας τα καλώδια. Ούτε μία πλακετίτσα εσωτερικά ρε πούστη μου. WTF? 1
haris_216 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Αυτη την δικομανια μονο στην Ελλαδα την συναντας.. Ενημερωτικά η πατρίδα της δικομανίας είναι η Αμερική, όπου ο πελάτης που έχει πίεση μηνύει τον σουβλατζή γιατί του έβαλε αλάτι στο σουβλάκι (οκ burger) χωρίς να τον ρωτήσει πρώτα τι ασθένειες έχει. Πέρα όμως από αυτό, στο σπίτι μου (σου, του) δεν έχει δικαίωμα κανείς να κάνει τίποτα. Ακόμα και ο κλειδαράς που περνάει με τα αυτοκόλλητα δεν έχει διικαίωμα να τα κολλήσει δίπλα στην πόρτα μου, πάνω στην γκαραζόπορτα ή στην "μπουκάλα" της εξώπορτας. Υποθέτω ούτε καν στις κολώνες της ΔΕΗ, που είναι γεμάτες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Αν τώρα εσύ είσαι υπεράνω απλά ενημέρωσε τους τοποθετούντας τέτοια πράγματα να έρχονται να τα βάζουν στο δικό σου σπίτι αντί να τρώνε μπινελίκια δεξιά κι αριστερά από αλλους λιγότερο προοδευτικούς. Και θα επαναλάβω, τουλάχιστον για μένα, ότι αν με ρωτήσει κάποιος ενδεχομένως να τον αφήσω (έχω ήδη επιτρέψει πράγματα να γίνουν στο σπίτι μου που εξυπηρετούν άλλους, πχ τοποθέτηση κεραίας με ένα κακάσχημο καλώδιο για να εξυπηρετήσω γείτονα). Αν όμως έρθεις με το "έτσι θέλω" θα στο κόψω το χέρι από τη ρίζα (αν όχι κυριολεκτικά τότε σίγουρα μεταφορικά με κάθε νόμιμο τρόπο) Οπως λένε curiosity killed the cat. Αυτό είναι το εσωτερικό του κουτιού. Για να είμαι απο το safe side είπα να μην το βανδαλίσω πολύ. Απλά το κατέβασα αφαιρώντας τα καλώδια. Ούτε μία πλακετίτσα εσωτερικά ρε πούστη μου. WTF? Ή η ιστορία είναι τελείως μούφα ή μπορεί (καθόλου απίθανο) να περάσουν σε δεύτερο χρόνο συνεργεία και να τοποθετούν/συνδέουν πλακέτες. Σε κάθε περίπτωση η τοποθέτηση παραμένει αυθαίρετη 3
Haldol Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάω στοίχημα ότι αν κοιτάξεις στην άκρη του κομμένου καλωδίου θα δεις χαλκό Αν έχεις την περιέργεια πήγαινε να δεις και που τερματίζει η άλλη άκρη. Πιθανότατα δε θα καταλήγει πουθενά. Οπότε, επιβεβαιώνεις, ξηλώνεις & πετάς στον κάδο, και μετά παίρνεις ένα τηλέφωνο στην... "OCN" για τους απαραίτητους διαόλους.
ChimairaX Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Τι είναι τούτοι ρε; :lol: Κάνε την αρπαχτή σου, αλλά τουλάχιστον κάντην σωστά Στο μεταξύ στο σαιτ τους σε κάθε ενότητα, έχει ένα ατελείωτο λευκό scrolling, το logo τους είναι κακή photoshopιά 15χρονου και οι φωτογραφίες παρμένες από αλλού. 3
BadBoy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Όπως είπε και κάποιος πιο πίσω το <<εταιρία>> είναι σωστό, η λέξη έχει 2 γραφές. Ψαχτείτε πριν την πείτε σε κάποιον για την ορθογραφία, γιατί γίνεστε ρεζίλι.
haris_216 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Το "εταιρία" περνάει...λόγω αμφιβολιών. Υπάρχουν αρκετές συζητήσεις πάνω στη συγκεκριμένη ορθογραφία και αν και γενικά θεωρείται λάθος γραμματικά τείνει να γίνει σιωπηρά αποδεκτή λόγω χρήσης. Τα υπόλοιπα βέβαια ("Ιδιότες" και "Δίκτιο") απλά απαράδεκτα (και το google translate καλύτερα θα τα πήγαινε)
jennyV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Οι συγκεκριμένοι μάλλον πήραν κάποια επιδότηση και πρέπει να παρουσιάσουν έργο ( το οποίο θα αποτύχει σε εύλογο χρονικό διάστημα). Τέτοια γελοία προχειρότητα δεν εξηγείται αλλιώς. Μη το σκεφτείς παραπάνω, κι αν σου πουν τπτ απείλησε με έλεγχο/ καταγγελία/αστυνομία. Πιθανότατα δε θα τους ξαναδεις.
cosmos000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Όπως είπε και κάποιος πιο πίσω το <<εταιρία>> είναι σωστό, η λέξη έχει 2 γραφές. Ψαχτείτε πριν την πείτε σε κάποιον για την ορθογραφία, γιατί γίνεστε ρεζίλι. Λολ....εσύ τί λες δλδ...στην λέξη "εταιρεία"...το σκέφτηκε και επέλεξε να το γράψει με γιώτα.... Επίσης μάλλον εσύ θα έπρεπε να ψαχτείς για το που γίνεσαι ρεζίλι ή όχι... 1
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οι συγκεκριμένοι μάλλον πήραν κάποια επιδότηση και πρέπει να παρουσιάσουν έργο ( το οποίο θα αποτύχει σε εύλογο χρονικό διάστημα). Τέτοια γελοία προχειρότητα δεν εξηγείται αλλιώς. Μη το σκεφτείς παραπάνω, κι αν σου πουν τπτ απείλησε με έλεγχο/ καταγγελία/αστυνομία. Πιθανότατα δε θα τους ξαναδεις.Σιγα μην πηρε επιδοτηση ο τυπος που κολλαει dummy κουτακια με ανορθογραφα αυτοκολλητα στους τοιχους και semi-fake website που τα μισα ειναι c/p απο αλλα site και τα αλλα μισα ανορθογραφα. Αλλος ειναι ο σκοπος για αυτα τα κουτακια αποτι φαινεται. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2016 από YourTrueLegend
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Σιγα μην πηρε επιδοτηση ο τυπος που κολλαει dummy κουτακια με ανορθογραφα αυτοκολλητα στους τοιχους και semi-fake website που τα μισα ειναι c/p απο αλλα site και τα αλλα μισα ανορθογραφα. Αλλος ειναι ο σκοπος για αυτα τα κουτακια αποτι φαινεται. Ποιος μπορεί να είναι ο σκοπός; Μου έκανε εντύπωση που δεν είχε τίποτα μέσα!
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Eμενα παλι δεν μου εκανε καμια εντυπωση οτι ειναι dummy το κουτακι, εχοντας προηγουμενως δει το website τους. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου στο adslgr ότι η Inalan (ή η HCN?) κινήθηκε νομικά εναντίον αυτών, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος...
Finn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Στο website τους πάντως έχουν το συμβόλαιο της inalan! Εντελώς προχειροδουλεια!
bilya Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Σιγα μην πηρε επιδοτηση ο τυπος που κολλαει dummy κουτακια με ανορθογραφα αυτοκολλητα στους τοιχους και semi-fake website που τα μισα ειναι c/p απο αλλα site και τα αλλα μισα ανορθογραφα. Αλλος ειναι ο σκοπος για αυτα τα κουτακια αποτι φαινεται.μα τοσα χρονια κατι τυποι σαν αυτους τρωνε τις επιδοτήσεις. 1
Alejandro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Είναι πάροχος τηλεφωνίας-ίντερνετ που δραστηριοποιείται στη Θεσ/νικη. Προφανώς, κάποιος ένοικος της πολυκατοικίας έχει συνδεθεί με αυτόν τον πάροχο και βάλανε το κουτί. Ο πάροχος που αναφέρεις είναι η HCN και όχι η OCN που φαίνεται στην εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις