zourman1981 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μνημόνια forevah. Ειδικά για σένα. Ρε εδώ άλλοι παρακαλάνε να έρθει οπτική ίνα στην γειτονιά τους και εσείς προτείνετε βανδαλισμό;;; Το ξαναλέω άλλη μια να το εμπεδώσουμε όλοι: Μνημόνια forevah.- ΥΓ1: Ο ΟΤΕ δεν είναι κρατική, αλλά ιδιωτική εταιρία εξαγορασμένη από την Deutsche Telekom. Για να σας δω τώρα τι θα πείτε... ΥΓ2: Πέρα από την ανορθογραφία, δεν βρίσκω κάτι άλλο να με ενοχλεί. Αν το δίκτυό τους λειτουργεί όπως πρέπει, τότε κανένα πρόβλημα. Ειναι 100% η 50 % γιατι εκει ειχα μείνει Και νόμιζα οτι με τα μνημόνια θα το σώζαμε... Ιδιοκτήτης Deutsche Telekom (40%) Ελληνικό Κράτος (10%) Διεθνείς θεσμ. επ. (29,5%) Έλληνες θεσμ. επ. (10,7%) Άλλοι μέτοχοι (9,8%)
anwnymh29 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αυτη την δικομανια μονο στην Ελλαδα την συναντας..
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι 100% η 50 % γιατι εκει ειχα μείνει Και νόμιζα οτι με τα μνημόνια θα το σώζαμε... Μπορει να εχεις μεινει 10 χρονια πισω και να μην εχεις παρει χαμπαρι ουτε τα βασικα που συμβαινουν στη χωρα (πχ ιδιωτικοποιηση ΟΤΕ) αλλα η αποψη αποψη. Αυτο ελειπε αλλωστε. Αυτη την δικομανια μονο στην Ελλαδα την συναντας..Που ακριβως διαπιστωσες δικομανια στο παρον τοπικ; Κι επισης ποια ειναι η δικη σου γνωμη για το αν ερθει καποιος να κοτσαρει εξοπλισμο στον ιδιωτικο σου χωρο χωρις να σε ρωτησει; Τι θα πρεπει να κανει καποιος; 1
bilya Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ποιος ξερει τι εσπα τρωνε τα παλικάρια... 3
gnsX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αυτη την δικομανια μονο στην Ελλαδα την συναντας.. Εγώ έχω την ίδια άποψη για αυτή την υπεράνω δηθενιά 1
zourman1981 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Και το μπλαζε φιλελε θα συμπλήρωνα εγω.... 1
arxaggelos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Εδώ αυτοί δεν ξέρουν να γράφουν.....θα έπαιρναν την άδεια για να καρφώσουν κουτιά στους τοίχους?? 222.jpg Στις 5 λέξεις οι 2 λάθος + bonus το "δύκτιο" στο κουτί!!! Αφού λένε και ψέμματα ότι ρώτησαν διαχειριστή ενώ πραγματικά δεν το έκαναν...εγώ θα το ξήλωνα το κουτί ... Στην δεύτερη καρτέλα που επισημαίνεις δεν βλέπω κάποιο λάθος.
stelios18120 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ας μάθουν ορθογραφία πρώτα και μετά περνάνε και οπτικές ίνες. 1
georgekz750 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδη αυτοι ετσι περνανε το..."δΥκτιο" τους? Οποιοσδηποτε κοβει το ενα εκτεθειμενο καλωδιο και τελος για ολη τη συνεχεια? Καλη φαση. 1
zourman1981 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ε ναι ρε ειναι επαγγελματίες οι άνθρωποι Τωρα αν ζορίζεσαι και διαφωνείς ίσως χρειάζεσαι και συ καμια δεκαριά μνημόνια foreva μπας κ στρώσεις και εσυ 1
Miracle Worker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως έκαναν καμία σύνδεση στην τρίτη πολυκατοικία; Και εμένα στο χωριό από σπίτι σε σπίτι πάει μέχρι το κεντρικό κουτί του ΟΤΕ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Από που κι ως που χρησιμοποιούν ένα ιδιωτικό χώρο ως "κολώνα" ουσιαστικά για να συνδέσουν κάποιον άλλο διπλανό που είναι σε διαφορετικό σπίτι/πολυκατοικία. Δεν προβλέπεται αν δεν υπάρχει κάποιος συνδρομητής στο ενδιάμεσο σπίτι...
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Νταξει tbh η φαση μυριζει για dummy κουτακια με "ψαρωτικο" label για προκαταβολες/εγγραφες κλπ σε κατι που δεν γνωριζει κανεις αυτη τη στιγμη... Αντι να κολλανε διαφημιστικα αυτοκολλητα, κολλανε ανορθογραφα κουτακια. 2
piiii Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Νταξει tbh η φαση μυριζει για dummy κουτακια με "ψαρωτικο" label για προκαταβολες/εγγραφες κλπ σε κατι που δεν γνωριζει κανεις αυτη τη στιγμη... Αντι να κολλανε διαφημιστικα αυτοκολλητα, κολλανε ανορθογραφα κουτακια. Κάθισα χθες και το φιλοσόφισα και εγώ καταλήγω σε αυτά που γράφεις παραπάνω. Λέω να κάνω σήμερα μια εγχείρηση στο κουτί, για να δω αν έχει έστω και την μηδανιμή πλακετίστα μέσα. Εαν δεν έχει, απλά θα πάρει το πούλο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις