stelios18120 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Όπως το έβαλαν με το έτσι θέλω Έτσι και εσύ ξηλώσε το και πετά το στα σκουπίδια και τελειωσε το θέμα. 2
piiii Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Διαφωνώ (αν κατάλαβα σωστά ότι μάλλον το αφήνεις ως έχει). Όπως είπα και παραπάνω, να με ρωτήσουν και πολύ ευχαρίστως να τους αφήσω, αν είναι κάτι που δεν ενοχλεί και μπορεί να εξυπηρετεί μια κατάσταση. Όταν γίνεται με το έτσι θέλω, αυτό πυροδοτεί τον κακό μου εαυτό και θα ζητούσα άμεσα ξήλωμα, ακόμα και αν δεν με ενοχλεί Δεν είπα ότι θα το αφήσω. Το anyway κολλάει στο γεγονός ότι είναι Σαββάτο και η ΕΕΤΤ είναι κλειστή. Απο δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο να δω τι παίζει.
pournaras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Γιατι, αν ηταν του οτε θα αλλαζε η πολιτικη περι ιδιωτη;
zourman1981 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Γιατι, αν ηταν του οτε θα αλλαζε η πολιτικη περι ιδιωτη; σαν κρατικος φορεας εχει δικαιωμα να κανει χρηση εγκαταστασεων για συντηρηση δικτυου παροχη υπηρεσιων κλπ εχω την αισθηση ομως οτι και ενημερωνει και εχει και τα απαραιτητα χαρτια μαζι του..
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Εδω και κατι χρονια ο ΟΤΕ ειναι ιδιωτικη εταιρεια...Και δημοσιο να ηταν, αυτα που λες θα ισχυαν ΜΟΝΟ για δημοσια κτιρια ή χωρους. Διαφορετικα θα εστηνε απο μια κεραια κινητης σε οποιο σπιτι γουσταρε μπουκαροντας σε ιδιωτικους χωρους χωρις να ρωταει κανεναν.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Όπως και να έχει και παράνομο να είναι νομίζω δεν σε ενοχλεί, εξ άλλου επέκταση δίκτυου είναι κάποιος μπορεί να το χρειαστεί και από εσάς, μην είμαστε υπερβολικοί, άλλοι δεν έχουν ούτε χαλκό και απέχουν χιλιόμετρα από τα δίκτυα πόλης, εσείς πρέπει να θεωρείστε τυχεροί 1
haris_216 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Όπως και να έχει και παράνομο να είναι νομίζω δεν σε ενοχλεί, εξ άλλου επέκταση δίκτυου είναι κάποιος μπορεί να το χρειαστεί και από εσάς, μην είμαστε υπερβολικοί, άλλοι δεν έχουν ούτε χαλκό και απέχουν χιλιόμετρα από τα δίκτυα πόλης, εσείς πρέπει να θεωρείστε τυχεροί Σαφώς και πρέπει να ενοχλεί η όποια αυθαιρεσία, άσχετα αν γίνεται "για καλό". 1
cosmos000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Εδώ αυτοί δεν ξέρουν να γράφουν.....θα έπαιρναν την άδεια για να καρφώσουν κουτιά στους τοίχους?? Στις 5 λέξεις οι 2 λάθος + bonus το "δύκτιο" στο κουτί!!! Αφού λένε και ψέμματα ότι ρώτησαν διαχειριστή ενώ πραγματικά δεν το έκαναν...εγώ θα το ξήλωνα το κουτί ... 1
bedazzled Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Εφόσον δεν γράφει "ιδιοκτησία ΟΤΕ απαγορεύεται η χρήση απο τρίτους" η κατι τέτοιο πιστευω εχεις κάθε δικαίωμα να το ξηλώσεις η να κόψεις τα καλώδια Μνημόνια forevah. Ειδικά για σένα. Ρε εδώ άλλοι παρακαλάνε να έρθει οπτική ίνα στην γειτονιά τους και εσείς προτείνετε βανδαλισμό;;; Το ξαναλέω άλλη μια να το εμπεδώσουμε όλοι: Μνημόνια forevah.- ΥΓ1: Ο ΟΤΕ δεν είναι κρατική, αλλά ιδιωτική εταιρία εξαγορασμένη από την Deutsche Telekom. Για να σας δω τώρα τι θα πείτε... ΥΓ2: Πέρα από την ανορθογραφία, δεν βρίσκω κάτι άλλο να με ενοχλεί. Αν το δίκτυό τους λειτουργεί όπως πρέπει, τότε κανένα πρόβλημα. 2
Finn Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μου κάνει εντύπωση το όνομα. Η άλλη προσπαθεια καλωδιακου internet στην πόλη είναι η HCN. Τα ονόματα μοιάζουν, οι παρεχομενες υπηρεσίες μοιάζουν, ακόμη και το πρώτος μήνας δωρεάν είναι κοινό! Edit Έμαθα απ τους δικούς μου ότι ξεπεταχτηκαν κάνα 2 τέτοιες εταιρίες Θεσσαλονίκη αλλά είναι απάτη μάλλον, μαζευουν το χρήμα και την κάνουν. Λίγο προσοχή όποιος πάει να μπλέξει! Έχουν κάνει copy την γραμματοσειρά της hcn, τις παρεχομενες υπηρεσίες και τους όρους συμβολαίου της inalan
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ρε εδώ άλλοι παρακαλάνε να έρθει οπτική ίνα στην γειτονιά τους και εσείς προτείνετε βανδαλισμό;;;Στα αλλα συμφωνω μεχρι τελειας. Σε αυτο απλα να πω οτι οντως αν δεν εχουν αδειοδοτηση οι τυποι για να επεμβαινουν σε ιδιωτικο χωρο καλα ειναι καποιος να τους συνεφερει γιατι αυτα μας φαγανε σε αυτη τη χωρα, δηλαδη η παραβλεψη-καταπατηση των νομων. Προφανως και δεν προκρινω τον βανδαλισμο ως λυση, παντα η νομικη οδος (αν και οταν υφισταται παρανομια) ειναι η καταλληλη. Διοτι αν οντως υπαρχει παρανομια, για σκεψου να αρχιζει ο καθε ISP να κοτσαρει και απο ενα τετοιο στο καθε σπιτι χωρις να ρωταει κανεναν. Κι αν μεθαυριο η συγκεκριμενη εταιρεια αποφασισει να λανσαρει δικτυο κινητης σκεψου να αρχιζει να ριχνει κεραιες σε οποια ταρατσα τη βολευει χωρις να ρωταει κανεναν. Βλεπω επισης στο ανορθογραφο site τους να διαφημιζουν οτι προσφερουν πακετο τηλεορασης με 60 καναλια (σε αλλο σημειο του ιδιου site λενε για 100+ καναλια, απο οτι φαινεται ουτε οι ιδιοι δε γνωριζουν ποσα καναλια προσφερουν), χωρις καν να αναφερουν ποια ειναι. Αραγε εχουν αδεια για τα συγκεκριμενα καναλια; Πχ οι αλλοι ISP πληρωνουν τα κερατα τους για καθε καναλι που αναμεταδιδουν εννοειται μετα απο επισημες συμφωνιες με τα τηλεοπτικα δικτυα. Και σκανε αυτοι ως ανταγωνιστες των αλλων που πληρωνουν τα κερατα τους με τι αδειες ακριβως; Καλη η οπτικη ινα, δεν λεω, αλλα νταξει...
bedazzled Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μου κάνει εντύπωση το όνομα. Η άλλη προσπαθεια καλωδιακου internet στην πόλη είναι η HCN. Τα ονόματα μοιάζουν, οι παρεχομενες υπηρεσίες μοιάζουν, ακόμη και το πρώτος μήνας δωρεάν είναι κοινό! Edit Έμαθα απ τους δικούς μου ότι ξεπεταχτηκαν κάνα 2 τέτοιες εταιρίες Θεσσαλονίκη αλλά είναι απάτη μάλλον, μαζευουν το χρήμα και την κάνουν. Λίγο προσοχή όποιος πάει να μπλέξει! Έχουν κάνει copy την γραμματοσειρά της hcn, τις παρεχομενες υπηρεσίες και τους όρους συμβολαίου της inalan Η HCN είναι legit εταιρία. Μήπως η OCN είναι παρακλάδι της ίδιας εταιρίας; Μου θυμίζει περίπτωση τύπου e-shop vs pc1.gr...
kage Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) .... Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2016 από kage
bedazzled Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Στα αλλα συμφωνω μεχρι τελειας. Σε αυτο απλα να πω οτι οντως αν δεν εχουν αδειοδοτηση οι τυποι για να επεμβαινουν σε ιδιωτικο χωρο καλα ειναι καποιος να τους συνεφερει γιατι αυτα μας φαγανε σε αυτη τη χωρα, δηλαδη η παραβλεψη-καταπατηση των νομων. Προφανως και δεν προκρινω τον βανδαλισμο ως λυση, παντα η νομικη οδος (αν και οταν υφισταται παρανομια) ειναι η καταλληλη. Διοτι αν οντως υπαρχει παρανομια, για σκεψου να αρχιζει ο καθε ISP να κοτσαρει και απο ενα τετοιο στο καθε σπιτι χωρις να ρωταει κανεναν. Πολλω δε μαλλον, υπαρχει η ΕΕΤΤ η οποια καθοριζει μεταξυ αλλων το νομικο πλαισιο για τον ανταγωνισμο. Ε δε λεει ο καθε ερασιτεχνης να χωνει τη μυτη σου σε ιδιωτικους χωρους με το ετσι θελω χωρις να δινει λογαριασμο πουθενα. Βλεπω επισης στο ανορθογραφο site τους να διαφημιζουν οτι προσφερουν πακετο τηλεορασης με 60 καναλια (σε αλλο σημειο του ιδιου site λενε για 100+ καναλια, απο εκει να καταλαβει κανεις...), χωρις καν να αναφερουν ποια ειναι. Αραγε εχουν αδεια για τα συγκεκριμενα καναλια; Πχ οι αλλοι ISP πληρωνουν τα κερατα τους για καθε καναλι που αναμεταδιδουν εννοειται μετα απο επισημες συμφωνιες με τα τηλεοπτικα δικτυα των οποιων το σημα αναμεταδιδουν. Και σκανε αυτοι ως ανταγωνιστες με τι αδειες ακριβως; Καλη η οπτικη ινα, δεν λεω, αλλα νταξει... Αν είναι απατεώνες αλλάζει το πράγμα, αλλά οι απατεώνες συνήθως δεν προβαίνουν σε επενδύσεις (έργα για οπτική ίνα)... Θα έλεγα στον OP να ρωτήσει μια και στο adslgr τι παίζει με την OCN: http://www.adslgr.com/forum/forums/205-FTTH
Finn Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρω για την hcn παιδιά, δουλευα εκει πριν καν βγούμε live, γι αυτό και λέω ότι μάλλον η ocn είναι μουφα. Έχει κοπιαρει τα πάντα και δεδομένου ότι η hcn επεκτείνεται δυτικά με κάνει να πιστεύω ότι αυτοί της ocn το εκμεταλλεύονται για να βγάλουν παραδάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις