andreraptis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Γειά χαρά σε όλους. Πριν από λίγες μέρες ήρθε στα χέρια μου ένα USB από Κίνα το οποίο όταν το συνδέω στο PC μου το αναγνωρίζει σαν DVD-R και μου λέει να εισάγω DVD όταν πάω να το ανοίξω. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Γειά χαρά σε όλους. Πριν από λίγες μέρες ήρθε στα χέρια μου ένα USB από Κίνα το οποίο όταν το συνδέω στο PC μου το αναγνωρίζει σαν DVD-R και μου λέει να εισάγω DVD όταν πάω να το ανοίξω. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Φιλε μου, σου πρωτείνω να το πετάξεις, καθ'οτι υπαρχουν αρκετά "Μαιμού" προιόντα απο την Κίνα. εάν το αγώρασες π.χ. απο ebay μπορείς να τους το στείλεις πίσω εντώς 30-40 ημερών απο την αγορά του, και να ζητήσεις και αποζημίωση. Την έχω πατήσει κι'εγω με παρόμοιο φλασάκι... Εμένα μου το είχαν πουλήσει σαν 128 Gigabytes, ενώ το στικάκι στην πραγματικότητα πρέπει να είχε ενσωμματωμένη 2-8 Gigabytes μνήμη για την αποθήκευση των αρχείων. σάν αποτέλεσμα, όταν τα αρχεία που ήθελα να αποθηκεύσω ξεπερνούσαν τα 2 Gigabytes, το στικάκι Κόλαγε, και φυσικά έχανα και τα αρχεία μου. Καλό θα είναι να το τεστάρεις με ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Flash disk tester. Φυσικά, δέν φαντάζομαι να δουλεύει σωστά, καθώς είναι πάγια τακτική των Κινέζων/ Ταϊβανέζων απατεώνων. αυτό που κάνουν είναι να αγοράζουν το case (πλασιτκό κάλυμα) απο κάποιο No-Name στικάκι, και βάζουν μικρότερη μνήμη μέσα εσωτερικά. δηλαδί να το βλέπει σαν στικάκι, αλλα να μήν δουλεύει σωστά. μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να το φτιάξεις, και δέν θα σου άρεσει: να ανοίξεις τα πλαστικά απο το USB Stick ως που να ξεγυμνωθεί εντελώς το στικάκι και να βλέπεις μόνο την πλακέτα. (που είναι κούτσικη) αυτές συνήθως πέραν της τροφοδοσίας -καννα-δυό μικροσκοπικούς πυκνωτες ή/ και αντιστάσεις, και του Μεταλικού USB που συνδέεται στον Υπολογιστή έχουν 2 ολοκληρωμένα. το ένα το μεγάλο είναι η μνήμη η οποία με τα κατάλληλα εργαλεία - όπως κολητίρι, πιστόλι αέρα εργαστηρίου ηλεκτρωνικών & κινητών τηλεφώνων, ξεκολάει. Εάν είσαι τυχερός, η μνήμη που έχει επάνω (εάν έχει) θα πρέπει να γράφει έναν κωδικό επάνω. (16ψήφιο κατι Αριθμό μακρυνάρι μαζύ με το όνομα του εργοστασίου που τις φτιάχνει, και με κάποια γράμματα) θα μπορούσες να βρείς τί χωρητικότητα μνήμης είναι και να την ξαναπρογραμματίσεις (χάρην στο 2ο ολοκληρωμένο που υπάρχει επάνω στο USB, Το οποίο είναι Generic (Για όλα περίπου τα sticks) Και είναι αυτό που λέει στα υπόλοιπα κυκλώμματα του στίκ (και του Υπολογιστή σου) τί χωρητικότητας είναι η κάρτα μνήμης που αγόρασες. επωμένως, άν αυτή που έχει κωλημένη επάνω είναι 2 Gigabytes, θα μπορούσες θεωρητικά, εάν βρείς το πρόγραμμα που προγραμματίζει το 2ο ολοκληρωμένο, να το ξαναπρογραμματήσεις ώς αυτό που έχεις αγοράσει. (2 Gigabytes stick) !!! εμένα μου είχαν πουλήσει ένα U-disk , και είχα βρεί το πρόγραμμα που προγραμματίζει το ολοκληρωμένο του USB, αυτό που δέν μπόρεσα να βρώ, είναι το ποιό εργοστάσιο πουλάει το κομμάτι της μνήμης μόνο [δηλαδί απο πού να αγοράσω μνήμη] - συνεπώς το πέταξα, επειδή μπορεί να μου έπαιρνε και μία ζωή για να βρώ που το πουλάνε... [ Πλέον θα αγόραζα μόνο ότι μου πουλήσουν στην ενγχώρια αγορά ώς με Life-time εγγύηση, ακόμα και άν θα σήμαινε να μήν έχω και το πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο σε USB Stick --Σε επώνυμες μάρκες, για αγωρά απο Ελλάδα, μήν πολυφοβάσαι...] να βάζεις κοινή λογική όταν αγωράζεις κάτι πολύ φθηνό: π.χ. γιατί μου πουλάει με 20 ευρώ 128 GB στικάκι, ενώ όλα τα υπόλοοιπα κάνουν πάνω απο 60 ευρώ ;;; ? να ξέρεις πάντως οτι υπάρχει συγγεκριμένη νομοθεσία για το Ηλεκτρονικό εμπόριο εντώς Ελλάδας και ευρωπαικής Ενωσης (Νωμίζω ορίζει 7-10 ημέρες να επιστρέψεις το προϊόν). Για αυτούς τους λόγους, για τις αγορές σου να προτιμάς χώρες Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης
Alexlooker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Active@ Partition Manager αναλογα πως το βλεπει (σαν συσκευη) δοκιμασε να σβήσεις το η τα partitions tou usb. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα