Nikos2121 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Στο κοντινο μέλλον θα αγοράσω κινητό και ερχόμενος απο g4 το μονο καλο ηταν η οθονη και η καμερα κατά τα αλλα ειναι για πέταμα...Αυτο που με ενδιαφέρει περισσότερο ειναι να εχει οσο γίνεται ποιο σταθερό λειτουργικό χωρις lag.Θα το αλλάξω μετα απο 4 ΧΡΟΝΙΑ ..οποτε θελω κατι αντάξιο το προσδοκιών μου...σκέφτομαι για το iphone 7 plus 256gb η για το Huawei mate 9 porsche desing..έχετε καποια αλλη πρόταση? Να σημειώσω οτι δεν ενδιαφέρομαι για κινεζικα.Και επίσης να επισημάνω οτι το κινητό θα ειναι ΓΕΜΑΤΟ απο εφαρμογες τραγουδια βιντεο και εικόνες... 1) Το ποσό που διαθέτουμε:δεν υπάρχει θεμα γιατι θα ειναι με ατοκες δόσεις 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): φωτογραφίες,παιχνιδια οπως 8ball pool, modern strike... 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5.5-6 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):οχι απαραίτητα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;οχι 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;- 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι αν και τείνω προς ios αλλα θα δούμε.. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;οχι ιδιαίτερα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινούριο Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2016 από Nikos2121
Nikos2121 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Με φοβίζει το οτι ειναι android και ξερω οτι οσο καλο και να ειναι καποια στιγμή θα βγαλει πρόβλημα.. γρηγοροτερα απο οτι το ios..ισχύει αυτο?
stelios18120 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί ποιος στα λέει αυτά; Μην ακούς τέτοια. Πάρε τα ακουστικά που έγραψες στο άλλο θέμα και το mate 9 και έκανες ένα δυνατό σετ.
HALF EVIL Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εκτός από οθόνη και κάμερα γιατί το G4 είναι για πέταμα;; 1
saruman123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Huawei P9 Plus http://m.gsmarena.com/huawei_p9_plus-7745.php
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Με φοβίζει το οτι ειναι android και ξερω οτι οσο καλο και να ειναι καποια στιγμή θα βγαλει πρόβλημα.. γρηγοροτερα απο οτι το ios..ισχύει αυτο? Ναι ισχυει αυτο,γιαυτο και στην προηγουμενη αναβαθμιση του Ios(10.1 αν θυμαμαι καλα)βγηκε προβλημα με battery drain.Μια απο τα ιδια φυσικα περυσι στο Ios 9.Αλλα ειπαμε ο κοσμος ολως τυχαιως φροντιζει να κραταει τον μυθο των ''απροβληματιστων'' iphone και αναβαθμισεων παρολο που η πραγματικοτητα αλλα μας εχει δειξει. 2
Nikos2121 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εκτός από οθόνη και κάμερα γιατί το G4 είναι για πέταμα;; Εκτός απο τα 3 bootloop τωρα εχει λιγους μήνες και κολλάει αφάνταστα..ακομη και οταν γραφω ενα μήνυμα.. OnePlus Ειναι κινέζικο και δεν μου αρέσει κιόλας Ναι ισχυει αυτο,γιαυτο και στην προηγουμενη αναβαθμιση του Ios(10.1 αν θυμαμαι καλα)βγηκε προβλημα με battery drain.Μια απο τα ιδια φυσικα περυσι στο Ios 9.Αλλα ειπαμε ο κοσμος ολως τυχαιως φροντιζει να κραταει τον μυθο των ''απροβληματιστων'' iphone και αναβαθμισεων παρολο που η πραγματικοτητα αλλα μας εχει δειξει. Δηλαδή με βάση αυτα που ζητάω ποιο κινητό προτείνεις?
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Με βαση αυτα που κοιτας το Iphone 7 plus πιο πολυ επειδη το mate 9 που αναφερθηκε ειναι ακριβοτερο απο οσο πρεπει αλλα πιο πολυ εμεινα σε αυτο Με φοβίζει το οτι ειναι android και ξερω οτι οσο καλο και να ειναι καποια στιγμή θα βγαλει πρόβλημα.. γρηγοροτερα απο οτι το ios..ισχύει αυτο? που τα τελευταια δυο χρονια δεν ισχυει.Τελος παντων. Ουτως ή αλλως ειμαι εναντια του να δωσει καποιος 1100ευρω για κινητο(σε βαθος χρονου βγαινεις χαμενος απο επιδοσεις και μοντελα απο το να δωσεις πχ τωρα 600ευρω και μετα απο 2-3χρονια αλλα 600. 2
dimips Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ισχυει αυτο,γιαυτο και στην προηγουμενη αναβαθμιση του Ios(10.1 αν θυμαμαι καλα)βγηκε προβλημα με battery drain.Μια απο τα ιδια φυσικα περυσι στο Ios 9.Αλλα ειπαμε ο κοσμος ολως τυχαιως φροντιζει να κραταει τον μυθο των ''απροβληματιστων'' iphone και αναβαθμισεων παρολο που η πραγματικοτητα αλλα μας εχει δειξει.Με την αναβάθμιση 10.2 όλα τα θέματα λύθηκαν πλέον 0 drain στο iPhone 6s μου. Εγω θα σου πρότεινα το iPhone 7 plus αν θες να το κρατήσεις 4χρονια. Διαφορετικά λειτουργικά, διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού. Κατά την άποψη μου αυτή του iOS υπερέχει και αντεπεξέρχεται καλύτερα στο χρόνο. Αν έλεγες ότι το θες για κανα χρόνο ή δυο φυσικά θα ήταν καλύτερη επιλογή το android λόγο τιμής. Επίσης και τα 128gb θα σου είναι υπέρ αρκετά δε χρειάζεται να πας σε 256gb. Τέλος μετά από 4 χρόνια αν δε το έχεις σπάσει μπορείς να πουλήσεις κανα 200ρι, ενώ το mate 9 θα έχει σβηστεί απ το χάρτη. 1
Nikos2121 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Να προσθέσω οτι ημουν αναμεσα στο mate 9 porsche desing και οχι στο απλο...οσο για αυτο που ειπες ειναι ενα μεγαλο + των iphone Με βαση αυτα που κοιτας το Iphone 7 plus πιο πολυ επειδη το mate 9 που αναφερθηκε ειναι ακριβοτερο απο οσο πρεπει αλλα πιο πολυ εμεινα σε αυτο που τα τελευταια δυο χρονια δεν ισχυει.Τελος παντων. Ουτως ή αλλως ειμαι εναντια του να δωσει καποιος 1100ευρω για κινητο(σε βαθος χρονου βγαινεις χαμενος απο επιδοσεις και μοντελα απο το να δωσεις πχ τωρα 600ευρω και μετα απο 2-3χρονια αλλα 600. Απλα μετα απο 2 χρονια δεν θελω να βαλω προτεραιότητα να αγορασω κινητό..αλλα να αξιοποιήσω αυτα τα λεφτά κάπου αλλού ενω τωρα που εχω ανάγκη και εχω την δυνατότητα αυτή€..με αυτο το σκεπτικό αλλιώς ίσως να έκανα αυτο που πρότεινες
ikaruga24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Από τη στιγμή που παίζει παιχνίδια και έχει το ελεύθερο τότε γιατί όχι; Τσίμπα ένα iphone 7 plus και καθάρισες. 1
ziaba Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 αν θες να το κρατήσεις πάνω από 3 χρονιά Μονό iphone
Nikos2121 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια σκέφτηκα πολυ αυτο που ειμαι ο fulgore αν δεν κανω λαθος..και τον ευχαριστώ πολύ! Ετσι ειπα να ρίξω την τιμή..και να παω η για p9 plus η για mate 9 απλο οχι προ και πορσε η σε s7 edge... Τη λετα απο αυτα ποιο ειναι ποιο σταθερό σε λειτουργικό? Σαν specs υπερτερεί το s7 αλλα τα αλλα έχουν Android της Google...οπότε τη γίνετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα